• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar Selam,
menumu yazayim yatmadan

19 mart cumartesi
12.30 yarim krep icerisinde biber, pirasa, peynir, sogan var
yaninda sekersiz cay
15.30 1 kahve yaninda 2 hurma
17.00 1 bardak ayran 5 badem
20.00 6 parca tavuk (kanat, baget, gogus karisik) yaninda buyuk bi kase yavsiz tuzsuz salata
arada bitki cayi
su 2.5 lt

spor 8885 adim 888 puan
She-Raa She-Raa Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun kuzum 😘

Kurda kuşa yem olma yan arsalarda. :KK8:
Kız seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler diyorsun :D
YanLeslienin 15 dk si (1 mili) 1500 adim gibi, ama oyle sayarlar mi bilmiyorum. Ama saatinnya da bandin varsa leslie yaparsan adimini yaklasik boyle sayiyor.

Afiyet olsum

Afiyet olsun canim

Gecmis olsun canim, umarim onemli bir sey degildir. Afiyet olsun

Dogumgunune ragm3n iyi menu afiyet olsun

Afiyet olsun

Ben market arabasi gibi seyler surerken cebime atiyorum saatimi o zaman daha mantikli sayiyor, yoksa 3,5 kilometreyi 1800 adim falan sayiyor 🙈

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim
Markası ne canim benim ki nabız almayınca saymıyor. Bi ara ayak bilegime oluyordu şimdi
Kilolar baş kaldırdı kavuşmuyor düğmeler:D
Bugün avize bakarken hep disardaydik kemiklerim bile üşüdü evdeyim şu an ama asla ısınamıyorum, inşallah hasta olmayız ailecek😩
Aynen çok soğuktu markete gittim, ATM de isim vardı işlem yapana kadar parmaklarım dönüp düştü sandim 🥶🥶🥶 avizeni güle güle kullan

Dünün menüsü

Sabah
1 yumurtadan omlet
1/2 ayçoregi

Öğle
Sütlü kahve
1 incir
10 badem

Akşam
4yk bulgur
5yk tavuk sote
Salata

Su:1.8lt adım: 5769
Screenshot_20220320-080225_Samsung Health.webp Screenshot_20220320-080005_Mi Fit.webp ortak adım 418 onu düştüm Cordisim Cordelia Cordelia

Zipzip- Zipzip- She-Raa She-Raa

kopüksüz oldu ☕ hadi içeceklerimizi alıp gelelim.

Bekâr, evli, çocuklu, çocuksuz, genç, yaşlı, öğrenci. Hepimiz kendimize göre yoğunuz ama burası iyi geliyor ki zamandan zaman çıkarıp karsilikli motive oluyoruz.

👭👧👨‍👨‍👧👩💁👱‍♀️👯👭👩‍👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦🧕👩‍👧‍👧🧘‍♀️👩‍🎓
Şu mesajıma içecek bırakılmaz miydi be:KK14::KK14:iki kişiyi geçmiyor

Back
X