Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende arkadaşın gibiyim kedi fobim var disards bir yerde oturup huzurlu bir şekilde birsey içemem etraftan kedileri takip ederim bana mı geliyorlar diye bunun için destek bile aldım ama nafile
Korkulu rüyalarım bile.kedi ile olur
Ben yalvarıyorum artık gel eskisi gibi benimle yat diye, gelmiyor paşam, buldu kaymak gibi hatunu beni gözü görürmü

Bende var aidin salih 'in kitabı yitik şifa
5 kilosu geri alınıyor derken canım kaç kilo veriliyor ki 5 kilosu geri alınıyor
Bahsettiğim ahmet apanin sistemini yaparken canım, dediğim gibi ben 26 kilo verdim, daha az verenler de oldu,çok verenler de.
Kitap sende varsa ordan direk aidin hanımın reçetesiyle yapabilirsin

Deneyim canım onu nerede satılıyor 😉😗
Büyük marketlerde ve hububat ve baklagil satan dükkanlarda da satılıyor canım
Eskiden bende korkardım saracığım, hatta köpekten hâlâ korkarım.
Oğlanlar tutturdu bahçe bitsin köpek alacaz diye, şimdilik asla diyorum ama muhtemelen onuda çok severim.
Bak benimkilerin fotosunu yollayım, gelde sevme
Gönder fotoları canım eminim tatlıdırlar ama korku elimde değil işte
Bende orumcek ve türevleri, bak yazıyı bile düzeltemedim
Seni çok iyi anlıyorum

Yılan korkusu bende fobi boyutunda tvde bile görmeye dayanamam bakmam bile o kadar yani 😬😬😬
Tahmin edebiliyorum canım. Yılan tabi ütopik bir durum ama günlük hayatını etkileyecek şekilde kedi, köpek, kuş gibi sıkça karşılaştığımız hayvanlar nedeniyle kısıtlanıyorsan eğer sohbet niteliğinde terapi seni çok rahatlatır 🥰

Screenshot_20220322-194407_Gallery.jpgScreenshot_20220322-194350_Gallery.jpgScreenshot_20220322-194243_Gallery.jpg
Şapşiklerim

Bende arkadaşın gibiyim kedi fobim var disards bir yerde oturup huzurlu bir şekilde birsey içemem etraftan kedileri takip ederim bana mı geliyorlar diye bunun için destek bile aldım ama nafile
Korkulu rüyalarım bile.kedi ile olur
Hadi ya… Zor iş, hayatımızın çok içindeler. Allah yardımcınız olsun.

Tahmin edebiliyorum canım. Yılan tabi ütopik bir durum ama günlük hayatını etkileyecek şekilde kedi, köpek, kuş gibi sıkça karşılaştığımız hayvanlar nedeniyle kısıtlanıyorsan eğer sohbet niteliğinde terapi seni çok rahatlatır 🥰
Yok hayatımı kısıtlamıyor canım kedilere karşı bayağı bayağı aştım düşünsene kardeşim kucağında sıkıca tuttu ve ben sevdim dokundum sırtını okşadım buda büyük bir gelişme benim için ama sokakta yürürken sokak köpeklerinden çok korkuyorum heleki arkandan geliyorlar ya ödüm kopuyor resmen

Yok hayatımı kısıtlamıyor canım kedilere karşı bayağı bayağı aştım düşünsene kardeşim kucağında sıkıca tuttu ve ben sevdim dokundum sırtını okşadım buda büyük bir gelişme benim için ama sokakta yürürken sokak köpeklerinden çok korkuyorum heleki arkandan geliyorlar ya ödüm kopuyor resmen
Minicik yavrulara saldıran köpek haberlerinden sonra bende tedirgin oluyorum ya. Korkup yol değiştirmiyorum ama uzaklaşana kadar tetikte oluyorum.

İyi aksamlar kizlar yine evde değildim anneme, ordan eltime gittim bu arada eve gidip geldim Kuzey i okuldan almak için benimkisi delilik. Tel arabada unutmuşum , eşimle birlikte maça gitti :D evdeki eski telden girdim sabah paylasirim yediklerimi adımları. Bu ara kv kp bizlerde olduğu için çok sık görüşüyoruz ve mümkün olduğunca dikkat etmeye calisiyorum

Back
X