Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın karşılaşırız inşallah bitanem ben de seni çok çok öpüyorum çok seviyorumBen kaçtım sen geldin canım yarın görüşürüz çok öptüm seni![]()
Duraksadiginda ben de yapayım,ekran görüntüsü alıpDetoks suyu kaynattım, @Elhan tarif verdi maydonoz elma zencefil tarçın limon falan.
Bir de 3 günlük detoksa başladım. Kahvaltıda süt, yulaf, kayısı, keten tohumu çekip içiyosun. Öğlen akşam, et salata veya sebze yoğurt. Aralara bişey koymamışlar dayanamazsam meyve ceviz falan yerim.
Adım için mi canim?Uunutmusum ama dununki e de bakabiliyorum uygulamadan atayım canimResim var mı canım?
Çok geçmiş olsun canımMalesef ameliyat oldum, yaklaşık 15 sene önce. Karaciğer temizliği yaptıktan sonra günlük kullandigim 75 mg lık tableti haftada 5 gün yarım doza indirdik.
Elhamdülillah iyiyim, ilacı ömür boyu içeceğim
İyi geceler mavişÇok sık geleemiyorum kızlar ama yarış devam hepinizi cokk öptüm iyi geceler![]()
Kesinlikle her türlüsü güzelPatatesli bulgur pilavı ve taze fasulyeli bulgur pilavıda muhteşem ötesi oluyor![]()
İyi geceler canımÇok sık geleemiyorum kızlar ama yarış devam hepinizi cokk öptüm iyi geceler![]()
Canım zaten sen neden tek öğün besleniyorsun kiAçlıktan ölüyorumbuzdolabında bir lavaşım kalmış yarın onu götürücem okula o yüzden mecbur iki öğün yapacağım
Arkadaş çok sevdiğim biri davetini geri ceviremedim.başıma ne geleceğini bilerek gittimİyiyim kuzum. İş güç standartı bozmadım. Diyetime ve niyetime zeval getirmedim. Sporumu da yaptıımmmmşimdi kahveyle doldurdum boş midemi, acıkmadan uyumayı planlıyorum
![]()
Aslında iki öğün yiyorum Şiram ama ikinci öğün çok az oldu bu haftaCanım zaten sen neden tek öğün besleniyorsun ki![]()
Eksen ayaktan düşme canım. Tansiyonun düşer falan Allah korusun . Dikkat et beslenmeneAslında iki öğün yiyorum Şiram ama ikinci öğün çok az oldu bu hafta
Keşke şok diyet yapsaydım, inan böyle bir geri dönüşü olmazdı. Ketojenik diyet yaptım ben. Aldığım ete kadar besin değeri hesapladım, ağzıma attığım bütün yemeklerin makrolarını yağını, karbonhidratını, proteinini gram gram hesapladım. Keton üretimine başladım (vücudun glikoz yerine yağları yakıt olarak kullanması için yağların oluşturduğu minik parçacıklar), her gün keton ölçümü yaptım, 2 haftada bir kan verdim değerlerimde sıkıntı olmasın diye. Yani o kadar çok emek harcadımki. Sonra ne yaptım biliyor musun? Karbonhidratı yavaş yavaş arttırmam gerekirken ben resmen poğaça börekle beslendim. Diyetin suçu yok, bütün suç benimÇok hızlı kilo verip hızlı da almışsın canım. Şok diyetler yapmamak lazım. Ben yıllar sonra ara öğün yapmanın önemini anladım. Elimden geldiğince yapıyorum.şu an senin beslenmen gibi besleniyorum. Ekmek sabahları var, akşam yemekten sonra atıştırma olayı yok. günde 3-4 kez de emziriyorum. Ve günlük 10.000 adım atmaya çalışıyorum. Şimdilik haftalık 1 kg civarı gidiyor , inşallah devam eder
Ben ismimi dusunmeden koydum sanirimAfiyet olsun canım . Senin her mesajını gördüğümde acaba diyorum limonlu tarçınlı kek nasıl oluryapasım geliyor
Ay ispanakli olanda ispanagi bol olur di mi?Büyük bir kuru soğan, bol biber, bir şişe domates sos . 1 su bardağı bulgur koydum ama köy bulguru. Markette satılanlar kadar büyük değilçok severim bulgur pilavını.
Patlıcanlı, ıspanaklı, mercimekli vs her çeşidi çok güzel
Canım birkaç serum daha istiyor herhaldeEksen ayaktan düşme canım. Tansiyonun düşer falan Allah korusun . Dikkat et beslenmene
Ayaklarına sağlık canım