• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Annesini babasını kaybedenlere sabır versin rabbim.hasta olanlara şifa versin inşallah 😘 bebek isteyenlere Rabbim hayırlı zamanda bir bebek nasip etsin inşallah 🙏 evimiz bereketlensin.vucudumuza rabbim sağlık sıhhat versin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Amin kuzummm 😍😍güzel kalplim benim allah senden razı olsun 💕💕

Kız sarımsak sevilmezmi pirinç pilavı dışındaki tüm yemeklere katabilirim desem o kadar seviyorum ki Allahtan eşimde çok seviyor 🥰🥰🥰
Sarımsak bi komşumuz yüzünden tiksinmiştim teyze sabah akşam kokuyordu bana fenalık basıyordu ondan fobi oldu bende kokusundan dıiolayı yiyemiyorum adamıda soğuttum aslında çok faydalı da teyze sağolsun beni tiksindirdi 😅😅

Oy oy oyyyy🤤

Teşekkür ederim canım 😄gördüğün gibi başlamadım daha şipora🙈dedikodu varsa kaçmasın

Oyyyy yapmayın yaaaa😭😭😭

Amin canım🙏

Fesangımızın çevresinden kötü insanlar uzak olsun🙏

Afiyet olsun canım 🥰
Teşekkür ederim canım 💜💚💜

Sarımsak bi komşumuz yüzünden tiksinmiştim teyze sabah akşam kokuyordu bana fenalık basıyordu ondan fobi oldu bende kokusundan dıiolayı yiyemiyorum adamıda soğuttum aslında çok faydalı da teyze sağolsun beni tiksindirdi 😅😅
Banada kokusu agir geliyor 🙈

Menüm
Sabah kahvaltı 11:00
2 yumurta ile yapılmış lor peynirli omlet
6 zeytin
1 bardak çay

Ara 14:00 1 fincan kayısı çayı
1 tane Müsli bar

Akşam 17:00 4 yemek kaşığı ıspanak
2 yemek kaşığı yoğurt
2 adet eti form kepekli

19:00 1 tane ayva

3,5 litre su adımlarım ekte kızlar
Zipzip- Zipzip- @Cordelia @s i d e l y a
Afiyet olsun mommycim

Allahım niden beni yiyip yiyip kg almayan kullarından yaratmadın diye sorasım geliyor bazen 🤦🏼‍♀️
20 yaşında erkek kardeşim var çocuk yiyor yiyor kg almıyor 🤦🏼‍♀ Eve gidiyormuş şimdi hamburger yiyeceğim diyor 🙄 bende burada erken uyusam sabah olsa da kahvaltı yapsam diye bakıyorum 🤦🏼‍♀️

Hmmmm yok herşeyin bir kararı var aşırıya kaçmadan kullandınmı sorun olmuyor bide pişmiş sarımsak kokmuyor 😉

Aman canım üzülmeye muhatap olmaya değmez 3 kuruşluk insan derler ya o hesap. Ben genelde sevmediğim biri benden önce apartmana girecekse ağır aheste yürüyüp girip merdivenleri çıkmasını bekliyorum muhatap olmamak için aynı şekilde evden çıkacak olduğumda da bakamıyorum sevmediğim kişilerle denk geleceksem 1-2 dk oyalanıyorum kapı önünde
Ben kendim de öyle yapıyorum canım. Zaten bana yaptıklarında gülüp geçiyorum ama çocuğum tabi koşarak gelmiş kapıyı yüzüne kapatınca aşağıda biraz ağlamış öyle geldi eve. 3 kuruş bile değil bunlar. Neyse...

Hmmmm yok herşeyin bir kararı var aşırıya kaçmadan kullandınmı sorun olmuyor bide pişmiş sarımsak kokmuyor 😉
Çiğ bana alerji yapıyor canım 😂😂
az miktarda bazen yemeklere koyarım öyle böyle sarımsakla ilişkim devam ediyor işte 😂😂

Back
X