Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Annesini babasını kaybedenlere sabır versin rabbim.hasta olanlara şifa versin inşallah 😘 bebek isteyenlere Rabbim hayırlı zamanda bir bebek nasip etsin inşallah 🙏 evimiz bereketlensin.vucudumuza rabbim sağlık sıhhat versin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Amin kuzummm 😍😍güzel kalplim benim allah senden razı olsun 💕💕

Kız sarımsak sevilmezmi pirinç pilavı dışındaki tüm yemeklere katabilirim desem o kadar seviyorum ki Allahtan eşimde çok seviyor 🥰🥰🥰
Sarımsak bi komşumuz yüzünden tiksinmiştim teyze sabah akşam kokuyordu bana fenalık basıyordu ondan fobi oldu bende kokusundan dıiolayı yiyemiyorum adamıda soğuttum aslında çok faydalı da teyze sağolsun beni tiksindirdi 😅😅

Menüm
Sabah kahvaltı 11:00
2 yumurta ile yapılmış lor peynirli omlet
6 zeytin
1 bardak çay

Ara 14:00 1 fincan kayısı çayı
1 tane Müsli bar

Akşam 17:00 4 yemek kaşığı ıspanak
2 yemek kaşığı yoğurt
2 adet eti form kepekli

19:00 1 tane ayva

3,5 litre su adımlarım ekte kızlar
Zipzip- Zipzip- @Cordelia @s i d e l y a
Afiyet olsun mommycim

Sarımsak bi komşumuz yüzünden tiksinmiştim teyze sabah akşam kokuyordu bana fenalık basıyordu ondan fobi oldu bende kokusundan dıiolayı yiyemiyorum adamıda soğuttum aslında çok faydalı da teyze sağolsun beni tiksindirdi 😅😅
Hmmmm yok herşeyin bir kararı var aşırıya kaçmadan kullandınmı sorun olmuyor bide pişmiş sarımsak kokmuyor 😉

Aman canım üzülmeye muhatap olmaya değmez 3 kuruşluk insan derler ya o hesap. Ben genelde sevmediğim biri benden önce apartmana girecekse ağır aheste yürüyüp girip merdivenleri çıkmasını bekliyorum muhatap olmamak için aynı şekilde evden çıkacak olduğumda da bakamıyorum sevmediğim kişilerle denk geleceksem 1-2 dk oyalanıyorum kapı önünde
Ben kendim de öyle yapıyorum canım. Zaten bana yaptıklarında gülüp geçiyorum ama çocuğum tabi koşarak gelmiş kapıyı yüzüne kapatınca aşağıda biraz ağlamış öyle geldi eve. 3 kuruş bile değil bunlar. Neyse...

Back
X