- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Kız sarımsak sevilmezmi pirinç pilavı dışındaki tüm yemeklere katabilirim desem o kadar seviyorum ki Allahtan eşimde çok seviyorBende aynı senin gibiyim canım sayemde eşimde yemeye yemeye o da artık sevmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sarımsak sevilmezmi pirinç pilavı dışındaki tüm yemeklere katabilirim desem o kadar seviyorum ki Allahtan eşimde çok seviyorBende aynı senin gibiyim canım sayemde eşimde yemeye yemeye o da artık sevmiyor![]()
Amin kuzummmAnnesini babasını kaybedenlere sabır versin rabbim.hasta olanlara şifa versin inşallahbebek isteyenlere Rabbim hayırlı zamanda bir bebek nasip etsin inşallah
evimiz bereketlensin.vucudumuza rabbim sağlık sıhhat versin
![]()
Saol canımNotta yazıyosun dimi listeniben her gün bu boşlukları kapatıyorum tıktıktıktık
Afiyet olsun canım![]()
Ayy sarımsak özellikle domates ve soğanla ekmek bana bana yerim ben yaKız sarımsak sevilmezmi pirinç pilavı dışındaki tüm yemeklere katabilirim desem o kadar seviyorum ki Allahtan eşimde çok seviyor![]()
Teşekkür ederim adaşımAfiyet olsun adaşım
Amin canim![]()
Gecede gündüzde her vakitte severimAllah'ım biz niye kilo alıyoruz yaa ben normalde gece içildiğinde çok zevk alıyorum.sebebini bilmiyorum![]()
Sarımsak bi komşumuz yüzünden tiksinmiştim teyze sabah akşam kokuyordu bana fenalık basıyordu ondan fobi oldu bende kokusundan dıiolayı yiyemiyorum adamıda soğuttum aslında çok faydalı da teyze sağolsun beni tiksindirdiKız sarımsak sevilmezmi pirinç pilavı dışındaki tüm yemeklere katabilirim desem o kadar seviyorum ki Allahtan eşimde çok seviyor![]()
Teşekkür ederim canımOy oy oyyyy
Teşekkür ederim canımgördüğün gibi başlamadım daha şipora
dedikodu varsa kaçmasın
Oyyyy yapmayın yaaaa
Amin canım
Fesangımızın çevresinden kötü insanlar uzak olsun
Afiyet olsun canım![]()
Banada kokusu agir geliyorSarımsak bi komşumuz yüzünden tiksinmiştim teyze sabah akşam kokuyordu bana fenalık basıyordu ondan fobi oldu bende kokusundan dıiolayı yiyemiyorum adamıda soğuttum aslında çok faydalı da teyze sağolsun beni tiksindirdi![]()
Afiyet olsunGeçmiş bitmiştir, gidip bir kahve içeyim bari
Mesajı yazmış yollamamışım, 2. Kahveyi içiyorum![]()
Afiyet olsun mommycimMenüm
Sabah kahvaltı 11:00
2 yumurta ile yapılmış lor peynirli omlet
6 zeytin
1 bardak çay
Ara 14:00 1 fincan kayısı çayı
1 tane Müsli bar
Akşam 17:00 4 yemek kaşığı ıspanak
2 yemek kaşığı yoğurt
2 adet eti form kepekli
19:00 1 tane ayva
3,5 litre su adımlarım ekte kızlar
Zipzip- @Cordelia @s i d e l y a
Hmmmm yok herşeyin bir kararı var aşırıya kaçmadan kullandınmı sorun olmuyor bide pişmiş sarımsak kokmuyorSarımsak bi komşumuz yüzünden tiksinmiştim teyze sabah akşam kokuyordu bana fenalık basıyordu ondan fobi oldu bende kokusundan dıiolayı yiyemiyorum adamıda soğuttum aslında çok faydalı da teyze sağolsun beni tiksindirdi![]()
Hemde nasıl kuzum travma oldu bende kokusuBanada kokusu agir geliyor![]()
Canımmmm sağolll kuzumAfiyet olsun mommycim
Bendeeee kaşar peyniride ekle ohhh misAyy sarımsak özellikle domates ve soğanla ekmek bana bana yerim ben ya![]()
Ben kendim de öyle yapıyorum canım. Zaten bana yaptıklarında gülüp geçiyorum ama çocuğum tabi koşarak gelmiş kapıyı yüzüne kapatınca aşağıda biraz ağlamış öyle geldi eve. 3 kuruş bile değil bunlar. Neyse...Aman canım üzülmeye muhatap olmaya değmez 3 kuruşluk insan derler ya o hesap. Ben genelde sevmediğim biri benden önce apartmana girecekse ağır aheste yürüyüp girip merdivenleri çıkmasını bekliyorum muhatap olmamak için aynı şekilde evden çıkacak olduğumda da bakamıyorum sevmediğim kişilerle denk geleceksem 1-2 dk oyalanıyorum kapı önünde
Çiğ bana alerji yapıyor canımHmmmm yok herşeyin bir kararı var aşırıya kaçmadan kullandınmı sorun olmuyor bide pişmiş sarımsak kokmuyor![]()
Ben yanlış anlamışım :)Öyle değil yani,"sen mi" derken, sen mi katiyirsun,yoksa kendiliğinden mi tarçınlı?![]()