• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet abla kendime iyi bakmiyorum bu sene bende farkettim ve artik dikkat etcem. 2 haftadir beslenmem aşırı saçmaydı zaten sağlıklı hic bir şey yoktu
Canım beslenme yanında kendini koru sıcak soğuk geçişleri hasta eder insanı. Yataktan çıkar çıkmaz üzerine hırka yelek al ayağına çorap giy. Yere çıplak ayak basma. Boğazını bugün sar sıcak şeyler iç. Allah şifa versin.

Bugün sürpriz bir şekilde yine bir araya gelmenin mutluluğunu, heyecanını yaşıyorum Kırmızı Takim' in güzide şişkocuklari :KK25::KK25:
Biz kimiz :confused:
@s i d e l y a ❤️
En güzel giysilerinden biri kendi vücudundur ona iyi bak :KK60:
@North River ❤️
Engeller seni durduramaz.
İnsanlar seni durduramaz.
Problemler seni durduramaz.
Seni sadece sen durdurabilirsin. :KK60:benim için durdurmaktan vazgeçer misin :oops:
yazarhanim35 yazarhanim35 ❤️
Egzersiz yap, sağlıklı beslen ve sabret. Hak ettiğin ödülü bedeninde göreceksin. :KK60:
@Maviokur ❤️
Tatlım masterfitte kacamaksiz bir gün geçirmek zor tabi. Zor olmalı. Kolay olsaydı herkes yapardı.. Sen özelsin ve bizimlesin. Harika bir haftaya birlikte imza atalım mı :KK60:
@sandriyon ❤️
Son şişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var, doymadı gitti yâr :KK75::KK75: bu bedeli niye biz ödeyelim çıtır çıtır gezmek varken :KK60: gereğinin yapılması .....:super:
@gezegenfeza ❤️
Biz öyle hatunlarız ki küllerimizden doğar , yıkıntıların üstünde kahvemizi içeriz. Şimdi cuma günü ne kadar kilo verdiğini hayal et. :KK60:
@limonlutarcinlikek ❤️
Kimse geçmişe gidip yeniden başlayamaz. Herkes bugün karar verip yeni bir son yazabilir. Tatlım kendine güven çalışmaya başla. :KK60:
@yildiz4kc ❤️
Kendine hak ettiğin hayatı vereceğine inancım sonsuz. :KK60:
@dolunaydagel ❤️
Savaşın ne kadar büyükse zaferin o kadar gösterişli olur. :KK60:
@masal_19 ❤️
Hiçbir masal kendini fit ve sağlıklı hissetmen kadar güzel değildir. :KK60:
@Suskunkardelen ❤️
Hedefine giden süreç yavaş işliyor olabilir fakat pes etmek bu süreci hızlandırmaz. Pes etmek yok :KK60:
@fesang ❤️
Diyet, kaybettiğimizde kazandığımız tek oyun. :rolleyes:bu haftaki etabı kazanmama yardım eder misin :KK60:
Sevgili masterfit sakinleri bizler işte buyuz. Bu hafta menulerimizle , sporumuzla ve içtiğimiz bol şifalı su ve caylarimizla yarışa hazırız. :KK73::KK73::KK73:
Herkese selamlar ve sevgiler. 💐
Abla.masallah sen bu sene çok güzel kilo verdin
Ne kadar vermeyi düşünüyorsun daha

Ödem çayımıda hazırladım nasıl ciciş olmuş değil mi nasıl içeyim ben bu güzelliği şimdi hiç kıyamıyorum 😅😅😅

Eklentiler

• 61237659-2CCC-43E0-9E27-87A0F8FBD604.webp
    61237659-2CCC-43E0-9E27-87A0F8FBD604.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 53
Back
X