- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Afiyet olsun kaptanimYemem mi işte sabah kahvaltim .
Eki Görüntüle 3034584
Önümde koca bir pazartesi olmasa seni kirmazdim ama kusuruma bakma bu hafta tatlım.
Detoks suyumu birazdan şerefine kaldıracağım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun kaptanimYemem mi işte sabah kahvaltim .
Eki Görüntüle 3034584
Önümde koca bir pazartesi olmasa seni kirmazdim ama kusuruma bakma bu hafta tatlım.
Detoks suyumu birazdan şerefine kaldıracağım![]()
Günaydın canimGunaydin herkese mutlu hafta sonları
Istanbulda bugün hava çok güzel
Canım beslenme yanında kendini koru sıcak soğuk geçişleri hasta eder insanı. Yataktan çıkar çıkmaz üzerine hırka yelek al ayağına çorap giy. Yere çıplak ayak basma. Boğazını bugün sar sıcak şeyler iç. Allah şifa versin.Evet abla kendime iyi bakmiyorum bu sene bende farkettim ve artik dikkat etcem. 2 haftadir beslenmem aşırı saçmaydı zaten sağlıklı hic bir şey yoktu
Sağ ol bitanemAfiyet olsun kaptanim![]()
Günaydın canimGünaydıınnnnnnn![]()
Günaydın canımGünaydıınnnnnnn![]()
Cuma yarışmaları çok faydalıydi Neden kapatıldı hala anlamış degilimCuma yarışmasi kalmadı zaten canım
Bizde burdan devam ediyoruz kurallarimiz az çok aynı sadece bu sayfayı kullanıyoruz![]()
Günaydın canim![]()
Günaydın canım![]()
Abla.masallah sen bu sene çok güzel kilo verdinBugün sürpriz bir şekilde yine bir araya gelmenin mutluluğunu, heyecanını yaşıyorum Kırmızı Takim' in güzide şişkocuklari
Biz kimiz
@s i d e l y a
En güzel giysilerinden biri kendi vücudundur ona iyi bak
@North River
Engeller seni durduramaz.
İnsanlar seni durduramaz.
Problemler seni durduramaz.
Seni sadece sen durdurabilirsin.benim için durdurmaktan vazgeçer misin
yazarhanim35
Egzersiz yap, sağlıklı beslen ve sabret. Hak ettiğin ödülü bedeninde göreceksin.
@Maviokur
Tatlım masterfitte kacamaksiz bir gün geçirmek zor tabi. Zor olmalı. Kolay olsaydı herkes yapardı.. Sen özelsin ve bizimlesin. Harika bir haftaya birlikte imza atalım mı
@sandriyon
Son şişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var, doymadı gitti yârbu bedeli niye biz ödeyelim çıtır çıtır gezmek varken
gereğinin yapılması .....
@gezegenfeza
Biz öyle hatunlarız ki küllerimizden doğar , yıkıntıların üstünde kahvemizi içeriz. Şimdi cuma günü ne kadar kilo verdiğini hayal et.
@limonlutarcinlikek
Kimse geçmişe gidip yeniden başlayamaz. Herkes bugün karar verip yeni bir son yazabilir. Tatlım kendine güven çalışmaya başla.
@yildiz4kc
Kendine hak ettiğin hayatı vereceğine inancım sonsuz.
@dolunaydagel
Savaşın ne kadar büyükse zaferin o kadar gösterişli olur.
@masal_19
Hiçbir masal kendini fit ve sağlıklı hissetmen kadar güzel değildir.
@Suskunkardelen
Hedefine giden süreç yavaş işliyor olabilir fakat pes etmek bu süreci hızlandırmaz. Pes etmek yok
@fesang
Diyet, kaybettiğimizde kazandığımız tek oyun.bu haftaki etabı kazanmama yardım eder misin
Sevgili masterfit sakinleri bizler işte buyuz. Bu hafta menulerimizle , sporumuzla ve içtiğimiz bol şifalı su ve caylarimizla yarışa hazırız.
Herkese selamlar ve sevgiler.![]()
En son amacini kaybetmisti canimCuma yarışmaları çok faydalıydi Neden kapatıldı hala anlamış degilim
Ekmeksiz tabaktaTamam canım. Porsiyon hesabı nasıl oluyor![]()
Teşekkür ederim bitanemAbla.masallah sen bu sene çok güzel kilo verdin
Ne kadar vermeyi düşünüyorsun daha
iki fıstık karşıladı beni günüm güzel başladı
![]()
İnsta da takip ediyorum çok şeker biriMaşallah canım çok sevindim
Bu kızı eskiden takip ediyodum çok tatlı, yine takip edeyim
Tony Hill miben sağlamken yapamıyorum bunu
vallahi helal olsun sana
![]()
1 kilo mu almış oldun canım üstünden fazla geçmeden vermek kolay oluyor bir müddet sonra yerleşiyor kilo şimdi kolay verirsin sen
Afiyet olsun canım fonda çiçeklerle gerçekten çok güzel görünüyorÖdem çayımıda hazırladım nasıl ciciş olmuş değil mi nasıl içeyim ben bu güzelliği şimdi hiç kıyamıyorum![]()