• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi geceler kızlar. Biz hastanedeyiz bugün 😔 küçük oğlum Öğle vakitlerinde kusmaya başladı. 15 dk da bir kusuyor. Midesi hiç birşey almıyor. Az önce lavman yapıldı gaita testi verdik. Rota virüsü var mı bakılacak.
Geçmiş olsun canım

İyi geceler kızlar. Biz hastanedeyiz bugün 😔 küçük oğlum Öğle vakitlerinde kusmaya başladı. 15 dk da bir kusuyor. Midesi hiç birşey almıyor. Az önce lavman yapıldı gaita testi verdik. Rota virüsü var mı bakılacak.
Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Acil şifalar dilerim yavrucuguna. Rota virüsü ilk kez duyuyorum. İnşallah değildir. :dua:

Kizlar selam,
ikogunin menusunu yazayim. Bu aralar yine cok yogun, ya galiba ben hep yogunum 🙈

27 mart pazar
11.30 1 yumurtadan kabakli omlet (veya yumurtali kabak) 2 dilim peynir 2 ceviz ici, 2 kuru kayisi yesillik sekersiz cay

15.30 1 kahve 2 ceviz ici

17.00 1 elma 1 kase yogurt

19.30 1 parca izgara et(biftek) 1 kase yagsiz tuzsuz salata 1 lokma ekmek 2 yk humus
si 2.5 lt
adim 7428
arada bitki cayi da var

28 mart pzts
12.30 1 omlet, 2 dilim peynir 2 ceviz 2 kayisi 1 kase yagsiz tuzsuz salata

14.30 1 kahve 2 ceviz ici

17.00 1 kase yogurt icinde 1 porsiyon yaban mersini var

20.00 5-6 yk izmir kofte (firinda)
1 yk pilav
1 kase yagsiz tuzsuz salata
spor 5059 adim (bugun 8 bon yapamadim kusira bakmayin 😔

pastelfit pastelfit Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- @HLLAK
Eki Görüntüle 3036073
Afiyet olsun canım ❤️ Sağlıklı gunlerin olsun inşallah. :dua::KK200:

Afiyet olsun canım 🥰

Afiyet olsun canım 🥰

Ne kızartıyonuz:KK45:

Afiyet olsun aşkitom😍çok az :KK22:

Afiyet olsun canım 🥰

Afiyet olsun canım 🥰

Ben bu kadar yürüsem ertesi gün yürüyemem herhalde😄tebrikler canım👏🧿

Cuma’ya 1 kilo zor gibi hayırlısı😍

😂😂😂du bakalım nolcak çok helecanlı😍

Harikasın canım🧿
Bugün zor kalktım.mecburen ayaktayım kaptanım😘
Allah razı olsun canım 😘

Çok sağol abla.uyku apnesi en kötüsü uzun süre nefesini tutuyor.o arada uyandırmak çok zor oluyor💋

Sağol canım 💋 KBB doktoruna gittik.iki gece uyku da apneyi takip etmek için hastanede yattı.bunun için hastanede bölüm vardı.sabaha kadar cihazla yattı.85 kez nefesini tutmuş.eşin de inşallah öyle bir şey yoktur.suphe ediyorsan mutlaka görünsün 👩‍❤️‍💋‍👩

Canım benim çok teşekkür ederim 😘

Teşekkür ederim prenses 😘

Amin Ablam Allah razı olsun 💋
Rabbim sifa versin.iyiki gitmissiniz dra .mutlaka bizimde gitmemiz lazım.😘
Geçmiş olsun canım

Ay o acı cehre beni öldürüyordu bagirsaklarim bomba gibi şişti. Arkadaş bana 4 tane verdi. 1 tanesi yeter dedi. Ben de beni 1 tane kesmez diye 2 tanesini yedim. Sonra baktım bise olmuyor 2 daha yedim. O gün bağırsak ağrısından sislikten patliyordum. Kac gün atmak için uğraştım etkileri geçsin diye. Senin ki karışım sanırım
Karışım canım....tane olarak kullanımı çok zor.

b0253.gif

Günaydın kızlar. :KK68::KK68::KK68:

Rota virus asisi olmamismiydi
Peki simdi tedavisi ne
Olmadı canım. Hastanede iğne yaptılar Bulantı nın hafiflemesi için. Eve de yardımcı ilaçlar verdi. Virüs olduğu için kendiliğinden geçmesini bekleyeceğiz
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim
Nasıl bir hastalık
Midr bağırsak virüsü dedi doktor. Yoğun kusma ishal ateş olur. 10 güne kadar devam edebilir dedi
Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Acil şifalar dilerim yavrucuguna. Rota virüsü ilk kez duyuyorum. İnşallah değildir. :dua:
al) Ü

Back
X