- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi akşamlar canımİyi akşamlar kızlar, 5-6 dakika kadar dans ettim. Duşa gireceğim.
Afiyet olsun canim aksam yemegi yememissin bugunHatta menümü de yazayım gelmişken
Kahvaltı
1 tatlı kaşığı Tereyağ
Beyaz peynir
Çay
1 dilim çavdar ekmeği
Haşlanmış yumurta
Zeytin
İkinci öğün
Tavuk şiş,
Salata
1 porsiyona yakın domatesli bulgur pilavı
Biber
Domates
Sıvılar
İki yeşil çay
1 papatya çayı
Suyumu hesaplayamadim, karıştı hesap
Spor
5 dak orta tempo dans diyebilirim
Zipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
Yatmadan dün ki menümü de paylaşacağım inşaallah
Geçmiş olsun canımSelamlar şimdi geldim röntgrn çekildi kas spazmı dedi dr,ilaç verdi sıcak uygulama yapmam lazımmış geçmezse 1 ay sonra gelin kuru iğne yaparız dedi.
Alıntıda sıkıntı oldu buradan yazayım .
Acıktım iç sesim karnını doyur dedi,dışardaki sesim hayıııırrrr yemem dedim yemedim vallla![]()
Güle güle giyHava çok güzel burada güneşte var dışarlar epey kalabalıktı,kelndimede polarlı eşortman altı ve deri pantolan aldım epeydir almak istiyordum sonunda buldum .
Sağol, çaktırmadan ikinci öğün diyip geçtimAfiyet olsun canim aksam yemegi yememissin bugun![]()
36 bedenÇok sağol şiracımm,10gündür vardı zaten daha önceside var bunun neyseki ilaçla kurtaracam.
Teşekkür ederim sağol istiyordum alayım diye bugüne kısmet oldu.
Çok sağol teşekkür ederim,dış sesim galip geldi demin 1 elma yedim,yoksa dışrada yer gelirdim bu konuda iyiyimdir öok yemeklede aram olmadığı için dayanıyorum.
Havuç candır bende arada kemiririm hemen
Teşekkür ederim sağol,36 beden aldım iyi oldu.![]()
Benden kacmazSağol, çaktırmadan ikinci öğün diyip geçtimöğlen yedim evet, tavuk şiş olduğundan da belli,
valla hiç ac değilim ama sebebi mide küçülmesi diil, tavuk sisten bıktım. Bu hafta yemicem
salata yerim herhalde, ama asla yemek yemicem, gram canım istemedi iki gündür
Senden kaçar mıBenden kacmaz
Acikirsan ara ogun yap![]()
Öyle tabi canım herkesin bir yoğunluğu varSenden kaçar mıBaşka kişilerden de kaçmıyordur da çoğumuz kendi derdimize düşmüşüz
Eskiden bildirim isterdik yeni yarismaci için o geldi aklimaNeşeli takım arkadaşları aranıyorhadi coşalım, motive olalım be arkadaşlar
![]()
Ne bildirimi kaptanımEskiden bildirim isterdik yeni yarismaci için o geldi aklima![]()
Hadi yaaNo no ekmek bandirmam
Patatesin yanina ekmekde pilavda olmaz
A evet havucda kativerem
Yok cnm ya etli patates yemegi dusundum
Yag olmus surda 4 euro zaten bulamiyoruzda neyime gerek kizartma falan
Ne bildirimi kaptanım