Eve yeni girdim canimcimfesang gormedim bugün seni iyi misin merak ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve yeni girdim canimcimfesang gormedim bugün seni iyi misin merak ettim
Acıkma hissim yok oldu kuzum, niye böyle oldu bilmiyorum, yemek yemek istemiyorum.Afiyet olsun ablaçökertme kebabı çok güzel olur da neden tek öğün yedin
Holaaaaa ikizim nabersin???Ben de az önce onu düşündüm
Nadir de olsa motive ediyordu beni. Ah fesang yaa. Ruh ikizim dedin, nerelerdesin![]()
fesang
Havalar ısınıyor ondan mı acaba ya da miden mi küçüldü . Aksine benim de bu hafta iştahım çok açıkAcıkma hissim yok oldu kuzum, niye böyle oldu bilmiyorum, yemek yemek istemiyorum.
Ama desen ki börek serbest, ıvır zıvır serbest, bak nasıl canım ister.
Otur hadi köşene bebeğim, bizimle sohbet et biraz.Bugün okul ayrı yoğundu okul sonrası ayrı yoğundu kafam patladı ben tempo sevmiyorum![]()
Benim deeeeeeHavalar ısınıyor ondan mı acaba ya da miden mi küçüldü . Aksine benim de bu hafta iştahım çok açık![]()
Bende artıyım, üstelik bu hafta yürüyüş ekledim, abartı da yemiyorum. Su ve yeşil çay içiyorum.Sabah 81 e geri çıkmışım aman ne güzel![]()
Canımsın ŞiramOtur hadi köşene bebeğim, bizimle sohbet et biraz.
Yorulmuş gibisin canım, yemeğini yedin mi, çayını kahveni içtin mi
Yasaklı biseyler yenmeyince canım istemiyor, hep böyle olsam, ne güzel.Havalar ısınıyor ondan mı acaba ya da miden mi küçüldü . Aksine benim de bu hafta iştahım çok açık![]()
Yaaa ne olurdu sanki şöyle bir büyük tabak dolusu kızarmış patates olsaydı, çııtır çıtır mis gibi. Hepsini yerdik, ekmeğin arasına koyardık , yanına da çayBenim deeeeee
Sağol canimSelam teşekkür ederiz.
Geçmiş olsun![]()
Sana kıymalı börek gönderiyim ablaYasaklı biseyler yenmeyince canım istemiyor, hep böyle olsam, ne güzel.
Bende çok severimYaaa ne olurdu sanki şöyle bir büyük tabak dolusu kızarmış patates olsaydı, çııtır çıtır mis gibi. Hepsini yerdik, ekmeğin arasına koyardık , yanına da çay![]()
Kıyma yiyemiyorum, ıspanak lı gönderSana kıymalı börek gönderiyim abla![]()
Benim canım ılık brownie istiyor ya reglim yaklaşıyor tatlı isteğim var deli gibiYaaa ne olurdu sanki şöyle bir büyük tabak dolusu kızarmış patates olsaydı, çııtır çıtır mis gibi. Hepsini yerdik, ekmeğin arasına koyardık , yanına da çay![]()
Ne olsun canım. Ben dertliyim. Öyle bir uyuma isteği var ki . Ramazan’da misafirlerimiz olacak iftara . Bu aralar deli gibi temizlik yapmam gerekirken ben hep tembellik yapıyorum. Keşke hokus pokus desem , şu mutfak dolapları vestiyer kapılar falan silinse, tertemiz olsaCanımsın Şiramyoruldum valla ya.. naber nasılsınız??
Ben de isteremSana kıymalı börek gönderiyim abla![]()