Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünki menüm
6.50 filitre kahve

7.50 3 kepçe sut ve gronola
13.00 3 YK kuru fasulye,salata,yoğurt ve çocuklara yaptığım tosttan tirtikladim çeyrek kadar😭

17.00 bu sebeple akşam ogunumde sadece süt ve gronola vardı.
Şimdi adımımı 10000e tamamlamaya çalışıyorum.yatmadan ya da sabah atarım inşallah Elhan Elhan

Sabah 10:00
Filtre kahve
1 kare bitter cikolata

Öğle 12:00
1 kase mercimek corbasi
Bol salata

Akşam 18:00
3 köfte
4 kasik bulgur pilavi

2 litre suEki Görüntüle 3036481
Afiyet olsun canim ♥️
Menü
Sabah
1 yum. Omlet
1kk peynir
Domates
Salatalık
1 etimek

Ara
Kahve
2 kare bitter

Ara
200ml kefir

Akşam
2 kepçe yayla çorbası
Avuç içi kadar tavuk
Salata
1 bardak ayran

Su:2 lt spor: 1000 adımım kaldı tamamlayıp atacağım Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan
Afiyet olsun canim ♥️

Bugün partim abla elimden geldiğince bitirmeye çalışacağım. Bol limonlu yesilcay içiyorum 2 tanede p...l agri kesici aldım emdiği için başka ilaç alamiyorum
Geçmiş olsun tatlım. :dua::KK200::dua:
Allah şifa versin. Neden hastalandın? :KK43:
Kendini iyi hissetmiyorsan kalkma yerinden. Olduğu kadar yeter.

sabah

2 haşlanmış yumurta
1 küçük portakal
1 parmak peynir
1 salatalık
1 ceviz
yeşil çay
Akşam
1 köfte
1 parça ızgara et
1 but ızgara
1 bardak ayran
1 çigköfte

Zipzip- Zipzip- @ugurbocuuu @Ytmz
Afiyet olsun canim ♥️
Pazartesi 28 Mart

Filitre kahve
7.45
Kahvaltı h yumurta, 1 tk peynir, 1 çok tahıllı ekmek, tahin pekmez

12.45
3 YK kısır turşu

17.30 3 köfte,bir kase yoğurt,şalgam, 2 yk bulgur pilavısuyu bilmiyorum 😔@elhan@cordelia
Afiyet olsun canim ♥️

Bende artıyım, üstelik bu hafta yürüyüş ekledim, abartı da yemiyorum. Su ve yeşil çay içiyorum.
Regl geliyorum diyor, suç onun hakim bey Elhan Elhan , ben masumum.
Kesinlikle reglden. Benim regl olayı yok diyet, su, adım da var ama bir ilerleme yok. Bazen oluyor böyle şeyler. Biz cumayı bekleyelim.

Bugünki menüm
6.50 filitre kahve

7.50 3 kepçe sut ve gronola
13.00 3 YK kuru fasulye,salata,yoğurt ve çocuklara yaptığım tosttan tirtikladim çeyrek kadar😭

17.00 bu sebeple akşam ogunumde sadece süt ve gronola vardı.
Şimdi adımımı 10000e tamamlamaya çalışıyorum.yatmadan ya da sabah atarım inşallah Elhan Elhan
Afiyet olsun canim ♥️

Issız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olur? Ama eş sevgili çocuk değil. Yemek için. Örneğin ben makarna domates konservesi ve fesang fesang i alırım. Onu yemeyeceğim merak etmeyin. Maksat canım sıkılmasın. 🤣🙃
Yaaaa benim canım cordişim 💜💜💜 şöyle birkaç saat ıssız ada iyi olurdu heee

Peki ya ben seni yersem:dondurma:

29.03.2022 salı

8.30

Yarım bardak sade nescafe

12.30

İki dilim kepek ekmek arasına krem peynir,roka

15.00

Sade Türk kahvesi

19.10

Yarım kaseden biraz fazla domatesli tavuklu şehriye çorbası

1 yk yoğurt

5 adet kıymalı yaprak sarması

Su:2 litre

@Maviokur @masal_19 @Suskunkardelen Elhan Elhan @North River @gezenfeza @yildiz4kc @sandriyon @limonlutarcinlikek
Afiyet olsun canım ❤️ Etikettekilerin çoğu rakiplerin mi? Bayağı savaş veriyorsun desene :KK17:bugun nasılsın kuzum?

Issız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olur? Ama eş sevgili çocuk değil. Yemek için. Örneğin ben makarna domates konservesi ve fesang fesang i alırım. Onu yemeyeceğim merak etmeyin. Maksat canım sıkılmasın. 🤣🙃
Peynir , pijama , kitap...insan almazdım ben. Fesangim bile olsa :KK14:kuzum ne yiyecek diye düşünüp durmak istemem. :bicak:

Back
X