Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da Şiram iyi geceler kuzum
İy ki çok beklememisim . Sağlık olsun.gunaydin,naaptin,anlat..Anca gelebildim yaaa![]()
elektrik çarpması vb sorun olmasın da süpürge bozulursa bozulsun.sonucta bilerek bozmadin.@sara_28 neyse yazayım çocuğun odevi vardı fon kartona bir sürü ıvır zıvır yapıştırılacaktı o eksik bu eksik ordan ara burdan ara. Bir yandan salona avize takılacak duvar delinirken birkac problem çıktı yanlış bağlantı yerleri falan oldu teknik problem. İki avizenin takılması iki saatten fazla sürdü. Her yer toz duman onları süpürürken süpürge bozuldu![]()
Hayırlı sabahlarUyandim![]()
Afiyet olsun YıldızcimElhan @Cordelia @Zipzip-
gezegenfeza
8.30: Peynirli omlet, domates, avokado, kapya, pancar, zeytin, 1 dilim ekmek ve cay
13.30: Sütlü kahve ve bademli kayısı
18.30: Mantarlı tavuk sote, marul salatası ve yoğurt
20.00: Sütlü kahve
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3037460
Hayırlı sabahlar
Ben geri yattım
Hayırlı sabahlar kızlarHayırlı sabahlar kızlar
Günaydın![]()
Aksilikler her zaman olur . Niye yalan söyleyim okuyunca oh bir şey yokmuş dedim@sara_28 neyse yazayım çocuğun odevi vardı fon kartona bir sürü ıvır zıvır yapıştırılacaktı o eksik bu eksik ordan ara burdan ara. Bir yandan salona avize takılacak duvar delinirken birkac problem çıktı yanlış bağlantı yerleri falan oldu teknik problem. İki avizenin takılması iki saatten fazla sürdü. Her yer toz duman onları süpürürken süpürge bozuldu![]()
Zeynoşum afiyet olsun.Tek kaçamak olarak 3 tane krep yedim akşam yemeği niyetine.baska da yapmadım canım![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Nasilsin ablaGünaydın canım![]()
İyiyim ablası. Asıl sen nasılsın? Bugün bitiyor değil mi işlerNasilsin abla![]()
Maşallah bitaneme
İnşallah abla ya. Bugun büyük kizi okula biraktiktan sonra küçüğü de anneme birakicam. bütün evin halilari kaldircam süpürüp silcem. Ramazanda yapamam diye böyle sıkıştırdım kendimiİyiyim ablası. Asıl sen nasılsın? Bugün bitiyor değil mi işler![]()