Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yeni kaptanimiz gelene kadar yarim biraktigim temizlige devam edeyim
Kolay gelsin canım
Teşekkür ederim kaptanım yazan parmakların dert görmesin. :dua::KK200::dua:
Ramazan öncesi son etabimizda birinci olmanın mutluluğunu tattiran takım arkadaşlarima teşekkür ediyorum. Her gramında emeğiniz olan bu tartı sonuçlarini gözünüz gibi korumanızı dilerim. Emin adımlarla istediğimiz fiziğe kavuşacağız inşallah. :dua::KK200::dua:
Varlığıyla, sevgisiyle bana güç veren maviş kaptanım pastelfit pastelfit fitim sen her zaman gönlümün şampiyonusun. :KK60:
60' lari dünya gözüyle bir defa daha gördün helal olsun sana :KK73::KK73:
Biz de etap birincisi olak napalim :KK37:
Evet görgüm çok şükür, bir daha saçmalayıp kilo almam inşallah. Bu sefer kendime Zipzip- Zipzip- ı örnek alacağım. Aslında fesang fesang ı da örnek alabilirdim ama sağolsun bugün 1,9 artıyla geldi 🤪
Sen her zaman benim birincimsin, ayrıca ben senden kısayım, sen yeşili benden çok önce gördün 😄
Öyle bitanem ...tatsız bir şey ama oyalıyor ve kurtarıcı okul dolabında olması iyi oluyor.
Kesinlikle çok kurtarıcı😍
Afiyetler olsun,bende yarısı derken bitirdim hepsini zaten o kadarda büyük değildi ne zamandır yememiştim tatlıda.
Daha yemek filan yemedim sabah kahvaltısı bide tatlı şu ana kadar,sıvıları aldım birde.
Ben çok çay içtim bugün🤭
Bahçeye inecem kedilerimin karnını doyurup geleceğim hemen .
Kolay gelsin canım 😍

Kolay gelsin canım

Evet görgüm çok şükür, bir daha saçmalayıp kilo almam inşallah. Bu sefer kendime Zipzip- Zipzip- ı örnek alacağım. Aslında fesang fesang ı da örnek alabilirdim ama sağolsun bugün 1,9 artıyla geldi 🤪
Sen her zaman benim birincimsin, ayrıca ben senden kısayım, sen yeşili benden çok önce gördün 😄

Ben çok çay içtim bugün🤭

Kolay gelsin canım 😍
Almadım bir dahada ekmeğide kestim zaten hafta sonu yiyorum sadece oda sıcak olursa.
Sağol canım mamalarını verdim geldim.

Kolay gelsin sanada.
Sagol ablacim ♥️
Apa yaparken ilk defa regl de artı çıktım
Oysa kendime çok güveniyordum, 8 kilo vermiştim, belkide duraklamaya geçti, haftaya belli olur, genelde duraklamam 2 hafta sürer
Yuruyusten dolayi arti gelmis olabilir misin daha once fazla yurumuyordun abla
Adim sorun deyil de, kilo veremeyebilirim
Olsun abla sorun olmaz 🥰🥰
Kolay gelsin canım
Sagol ablacim ♥️

Halen 20220 ekim İzmir depreminde hasar gören binaları yıkıyorlar 😔

17864873-8951-4E70-9722-2449C4F0BFFD.webp

Kolay gelsin canım

Ben çok çay içtim bugün🤭

Kolay gelsin canım 😍
Yeşili gördüğüm için mutlu olayım di mi :süslü::süslü:
Teselli hediyem olsun :KK72:

Apa yaparken ilk defa regl de artı çıktım
Oysa kendime çok güveniyordum, 8 kilo vermiştim, belkide duraklamaya geçti, haftaya belli olur, genelde duraklamam 2 hafta sürer
ya her seferi ayni olmuyor, belki az uyudun dun gece ya da biraz fazla yuruyus yaptin onlar da etkilemis olabilir hemen

Back
X