- 18 Mart 2018
- 31.124
- 124.317
- 598
- 35
Adim sorun deyil de, kilo veremeyebilirimSorun olmaz ablacim
Adimlar ramazanda 5 bine düştü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adim sorun deyil de, kilo veremeyebilirimSorun olmaz ablacim
Adimlar ramazanda 5 bine düştü![]()
Kolay gelsin canımYeni kaptanimiz gelene kadar yarim biraktigim temizlige devam edeyim
Evet görgüm çok şükür, bir daha saçmalayıp kilo almam inşallah. Bu sefer kendimeTeşekkür ederim kaptanım yazan parmakların dert görmesin.
Ramazan öncesi son etabimizda birinci olmanın mutluluğunu tattiran takım arkadaşlarima teşekkür ediyorum. Her gramında emeğiniz olan bu tartı sonuçlarini gözünüz gibi korumanızı dilerim. Emin adımlarla istediğimiz fiziğe kavuşacağız inşallah.
Varlığıyla, sevgisiyle bana güç veren maviş kaptanımpastelfit fitim sen her zaman gönlümün şampiyonusun.
60' lari dünya gözüyle bir defa daha gördün helal olsun sana
Biz de etap birincisi olak napalim![]()
Kesinlikle çok kurtarıcıÖyle bitanem ...tatsız bir şey ama oyalıyor ve kurtarıcı okul dolabında olması iyi oluyor.
Ben çok çay içtim bugünAfiyetler olsun,bende yarısı derken bitirdim hepsini zaten o kadarda büyük değildi ne zamandır yememiştim tatlıda.
Daha yemek filan yemedim sabah kahvaltısı bide tatlı şu ana kadar,sıvıları aldım birde.
Kolay gelsin canımBahçeye inecem kedilerimin karnını doyurup geleceğim hemen .
Yok anam yok , olsa affedermiydimTatlı ye kuzum ya...böyle kuru kuru 60' li rakamı kutlamanın tadı mi olur
Ye ye ye ye ye![]()
Şifa gibi gerldi bana ne zamandır yemiyordum yedim huzura kavuştum .Nikah sahidin olarak eveeeeeet diyorum eküricim
Afiyet olsun bitanem![]()
Estafurllah hocam olurmu öyle,sen benim için değerlisin hep.Keşke seninolsam
![]()
Almadım bir dahada ekmeğide kestim zaten hafta sonu yiyorum sadece oda sıcak olursa.Kolay gelsin canım
Evet görgüm çok şükür, bir daha saçmalayıp kilo almam inşallah. Bu sefer kendimeZipzip- ı örnek alacağım. Aslında
fesang ı da örnek alabilirdim ama sağolsun bugün 1,9 artıyla geldi
Sen her zaman benim birincimsin, ayrıca ben senden kısayım, sen yeşili benden çok önce gördün
Kesinlikle çok kurtarıcı
Ben çok çay içtim bugün
Kolay gelsin canım![]()
Olsa nikahı basacaktın demi tatlıyadaYok anam yok , olsa affedermiydim![]()
Bende öyle zamanlar için elma falan bırakıyorum ofise kriz anında iyi oluyor :) allahtan kantin vs yok bizim buradaÖyle bitanem ...tatsız bir şey ama oyalıyor ve kurtarıcı okul dolabında olması iyi oluyor.
Sagol ablacimKolay gelsin sanada.
Yuruyusten dolayi arti gelmis olabilir misin daha once fazla yurumuyordun ablaApa yaparken ilk defa regl de artı çıktım
Oysa kendime çok güveniyordum, 8 kilo vermiştim, belkide duraklamaya geçti, haftaya belli olur, genelde duraklamam 2 hafta sürer
Olsun abla sorun olmazAdim sorun deyil de, kilo veremeyebilirim
Sagol ablacimKolay gelsin canım
Bittimi işlern annenler şehir dışındamı yoksa.Sagol ablacim
Yuruyusten dolayi arti gelmis olabilir misin daha once fazla yurumuyordun abla
Olsun abla sorun olmaz
Sagol ablacim![]()
Benim çocukluğum orda geçti yıkılan Emrah apartmanında komşularımız vardı Allah rahmet eylesin hepsine
Annemler pazartesi köye gittiler abla da az önce aradılar geliyorlarmisBittimi işlern annenler şehir dışındamı yoksa.![]()
Allah rahmet eylesinBenim çocukluğum orda geçti yıkılan Emrah apartmanında komşularımız vardı Allah rahmet eylesin hepsine
Yeşili gördüğüm için mutlu olayım di miKolay gelsin canım
Evet görgüm çok şükür, bir daha saçmalayıp kilo almam inşallah. Bu sefer kendimeZipzip- ı örnek alacağım. Aslında
fesang ı da örnek alabilirdim ama sağolsun bugün 1,9 artıyla geldi
Sen her zaman benim birincimsin, ayrıca ben senden kısayım, sen yeşili benden çok önce gördün
Kesinlikle çok kurtarıcı
Ben çok çay içtim bugün
Kolay gelsin canım![]()
ya her seferi ayni olmuyor, belki az uyudun dun gece ya da biraz fazla yuruyus yaptin onlar da etkilemis olabilir hemenApa yaparken ilk defa regl de artı çıktım
Oysa kendime çok güveniyordum, 8 kilo vermiştim, belkide duraklamaya geçti, haftaya belli olur, genelde duraklamam 2 hafta sürer
Çekmeceleri dolapları karıştır belki bir iki lokma lokum kalmıştır hemen pes etme amaYok anam yok , olsa affedermiydim![]()
Yanlis yazmışız canim ama sonucu değiştirmiyorZipzip- 63.60-62.10=1.50 fark bu olacak