- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
O zaman kilon doğru olmaz. Ben sahurda çok su içerim. 2 kilo artıyim o saatte.E normalde herkes bildiriyordu ya, çalışmakla nasıl bağlantısı var ki? Yarın pazartesi, tartılip ise gidicem her zamanki gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kilon doğru olmaz. Ben sahurda çok su içerim. 2 kilo artıyim o saatte.E normalde herkes bildiriyordu ya, çalışmakla nasıl bağlantısı var ki? Yarın pazartesi, tartılip ise gidicem her zamanki gibi
Evet yumurta tok tutar denesenBu kadar tok tutuyor mu yaa, o zaman herkes gece yumurta yiyip akşama kadar şakır şakır zayiflasinya Ramazan'ın feyzi, bilinçli, idrak ederek tutunca insan acikip sizlanmiyor. Ondan şikayet etmek istemiyorum. Tövbe tövbe
![]()
7500 adım![]()
Daha 1000 adım bide saat 3:30
Kolay gelsin canimEv aşırı dağınık hazır oruçlu değilken biraz daha toplayayim bari
Pazartesi tartısı takimlardayken cok onemli değildi simdi degisim icin onemli oluyor bizde ama
Bugun tatli yemeyeceksin degil miAkşama menüm
Yeşil mercimekli erişte çorbasi yada yeşil mercimek yemegi
Köfte patates
Sogan salatasi
Tatlı daha düşünmedimeşim tatlı ister
![]()
Helva var paketli olan onu yesinBugun tatli yemeyeceksin degil mi![]()
Perşembe de tartılsak 18.30 en erken tartılabilirim.Kolay gelsin canim
Pazartesi tartısı takimlardayken cok onemli değildi simdi degisim icin onemli oluyor bizde ama
Cuma icin calisanlar ve oruclular persembe tartilabilir
Cuma yine sonuclari 1-2 gibi açıklayabiliriz
Aleyküm selam kaptanimSelamün aleyküm
Uyu uyan,uyu uyan sersem gibi oldum.
Maviş kelebeklerimnasılsınız?
Bugün kırmızı gülleri ( çok severim) tırtıklayacağız, hazır mıyız?
Aman deyim sesimi duyun, yüzümü görmeyin.
Sizden beklentim büyük, kazanırsak sayenizde.
Hepimiz elimizden geleni yapacağız, inanıyorum.
Mesela ben, oruç deyilim, sadece şimdi kahve içtim, yudum yudum 1 bardak su içerim, akşam tartılacağım çünkü gece uykum çok bölünüyor, sabah bütün vücudum şiş kalkıyorum.
Sizde kendi analizinizi yapın. Haydi başarılar![]()
Anladim simdihayır tabi ki sahurdan sonra iftardan sonra tartılmak olmaz. ben onu demiyorum. eve gelince herkes tartılır. ama buraya bildirmeyi iftardan sonrayı beklersek geç olur. bildirim saatini diyorum yani.
Takımlarda sonuclar aksam 8 de açıklaninca cok sorun olmuyorduBana Ramazanda sonuclar alsam açıklanacak gibi geliyor. Eski takimlarda da öyle oluyorduZipzip- ve takım ile genele uyacak bir çözüm buluruz inşallah.
Perşembe tartilirsin persembe bildirimini cuma gunu alırızPerşembe de tartılsak 18.30 en erken tartılabilirim.
Az önce 82.10 çıktım, bakalım yarın 18.30ne çıkacak?
Sağol canım çok acıktım inanılmazAllah kabul etsin canım
Tarhana corbasikızlar akşam yemeği/iftar menüleriniz nasıl?
Yoğurt çorbası, kuskus pilavı ve salata dunden var, fırında tavuk patates yapacağım bitti.kızlar akşam yemeği/iftar menüleriniz nasıl?
Afiyet olsunAkşama menüm
Yeşil mercimekli erişte çorbasi yada yeşil mercimek yemegi
Köfte patates
Sogan salatasi
Tatlı daha düşünmedimeşim tatlı ister
![]()