- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
Ay canim kbakma binanin toplantisi vardi oraya gittim camiden sonra
yeni geldim
Tartiliyorum simdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canim kbakma binanin toplantisi vardi oraya gittim camiden sonra
Ben de 17 Nisan'da değiştiricem inşaallah. Az kaldı. Kesin diyet/kilo vb bir şey olacakAy yeni geldin ozaman sen topige
Hosgeldin cizkek hayrani :)
Ben hep sandriyon dum hala kulkedisi sandriyon
Ben değiştirmem herhalde. Uyduruk bir nick ama çok sevdimBen de 17 Nisan'da değiştiricem inşaallah. Az kaldı. Kesin diyet/kilo vb bir şey olacak
Ah ah sorma fesang havalar süper diye full enerjı incecik gezdim feci carpıldımBacım sen nerelerdesin ya
Menunde tam hasta misin diye soracaktim gecmis olsun canimAh ah sorma fesang havalar süper diye full enerjı incecik gezdim feci carpıldımIkı gundur yatıyorum kafam kalkmıyor ateşim inip çıkıyor gece iki serum yedim
![]()
Afiyet olsun canim Allah kabul etsinİşten geldim duşumu aldım, yattım yatağa, iftara kadar yatak keyfi
Hazır boşken uzun zamandır yazmadığım menümü yazarak normale döneyim artık.
03 nisan
Sahur
Yarım salatalık yarım havuç 1 haşl. Yumurta 5-6 zeytin 2 tb ekmek 1 peynir salata kuzukulağı yarım muz(sahur öncesi)
İftarı;
1 kepçe çorba fırın tavuk patates 1 dilim güllaç (11 ay ramazanu bekliyorum güllaç yemek için- en sevdiğim)
İftar sonrası 1 lt su, sahuru bilemicem 3 bardak falan sanırım
Afiyet olsun canimDün sabah
Peynir az pide
Domates zeytin
Öglen cay kuruyemiş
Gerisi ilaç pekmez
Ihlamur
Pastil
Akşam tavuk şiş
Ayran
Bugün menüm
Sabah
Peynir domates salata
Az ekmek
Bir tane muz
Ihlamur
Vitamin
İlaçlar
Pastiller
Akşam
Bir tabak mercimek corbası
Az ekmek doğradım
Zipzip-
Afiyet olsun canim
Moralini bozma canim cumaya eksiler gelirCuma 64,4
Pzrtesi 64,9
Fark +500
Anlamadim
Cuma günü tarti sonrasi baya yedim ondanmi yoksa yanlış saattemi tartildim anlayamadim
Zipzip-
Cordelia
gezegenfeza
North River
Canım sabah 5 ten akşam 7.20 ye 14,5 saat açlık oluyor. Ben zaten 16 saat açlık yapıyorum yarısı uykuda geçsede. Kendimi bildim bileli oruç tutarım ilk defa bu yıl yaşadım böyle bir acı. Bugün niyetli olmamama rağmen geçmedi ağrı, yılların şöförüyüm ama güvenemedim kendime arabayı iş yerinde bıraktım otobüsle döndüm eve. Neyse, odağımı değiştirmem lazım. İyiyim, ben iyiyim, harikayım, fevkaladeyimorucun ilk 3-4 günü toksinler atılır derler. baş ağrısının nedeni odur. geçmiş yıllarda olurdu benim. şimdi çok şükür olmuyor. geçmiş olsun canım.
Hiç üzülmüyorum kaptanım. Bu hafta 79 u göreceğim. Gerekirse çarşamba perşembe suyla besleneceğim ama o 79 kilo tartının ekranına geleceküzülme canım cumaya çok var bugünden itibaren dikkat edersen cumaya eksi gelmemen imkansız güveniyorum ben sana hadi toparlan bakalım![]()
Nice yaşlara, Allah sağlıklı ve bereketli bir ömür versinArkadaşlar selam oruçlu iken pek gelemiyorum işte ağır geliyor üzerine bir bitkinlik çöküyor, kızlar oruç yüzünden mi reglime 1 hafta kaldı ondan mı bilmiyorum acayip şişim karnım çıktı kabızlık ztn var neler yapabilirim, oğlumun bugün yaş günü pasta yemem diyordum ama yiyicem bence 17 oldu kuzum ay kafam çok karışık sanki verdiğim kilolar geri geldi![]()
Canım sağ olsun ya. Şu ağrılarım gitsin de elbet vereceğim.Cuma gününe kadar eksiyi bulursun üzülmek yok.
Geçmiş olsun. Birden ısındı. Tam hastalık havasıAh ah sorma fesang havalar süper diye full enerjı incecik gezdim feci carpıldımIkı gundur yatıyorum kafam kalkmıyor ateşim inip çıkıyor gece iki serum yedim
![]()
Benim herzaman sandriyonduBen de 17 Nisan'da değiştiricem inşaallah. Az kaldı. Kesin diyet/kilo vb bir şey olacak
Ve kazanannnnnnnnGideyim de tabloyu duzenleyip sonuclari aciklayayim gec kaldik bugün![]()
Insallah yaMoralini bozma canim cumaya eksiler gelir![]()