- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
Havada soğuk bugün kalın giyin bari .Ateşim yok ama bakalımDondum dondum
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havada soğuk bugün kalın giyin bari .Ateşim yok ama bakalımDondum dondum
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim![]()
Ev sıcak ama ayağımda çorap ve patik üstümde polar ve peluş var. Ceryanda kalmış da olabilirimHavada soğuk bugün kalın giyin bari .
Sizin oralar daha açıkta değilmi onun soğuda olabişir.Ev sıcak ama ayağımda çorap ve patik üstümde polar ve peluş var. Ceryanda kalmış da olabilirim![]()
Selam kolay gelsinSelam canlar eve geldim ama arkadaşım gelecekmiş hızlıca evi toparlayacagim öpüyorum
Bende 65 olsam diyom da bugün gene kaynanam iftara çagirdiBende ramazana 69 la girerim diyordum, bari 69 la ramazanı bitirsem![]()
Selam canim kolay gelsinSelam canlar eve geldim ama arkadaşım gelecekmiş hızlıca evi toparlayacagim öpüyorum
Afiyet olsun canim04.04.2022 pazartesi
09.00
Sade nescafe
13.10
2 dilim kepek ekmek arasına krem peynir domates kurusu ezmesi
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
17.35
250 ml kefir
19.10
Bir kepçe tarhana çorbası
4 yk kıymalı kabak yemeği
1 yk pilav
1 yk tavuk sote
Su:2 litre
@gezegenfeza @North Riversandriyon
Afiyet olsun canim ne corbasi ictinGünaydınlar
Menü 4 nisan
Sahur
1 Yumurta
1 kk peynir
2 dlm tam buğday
Domates salatalık
İftar
1 kepçe çorba
5yk mantar sote
2yk pilav
Salata
Ara
1 kurabiye
Yesilcayla
Su:2 lt adım Eki Görüntüle 3041140Cordelia
Zipzip- @gezegenfeza
yazarhanim35
sandriyon
Gecen yil bende cok zorlanmıştimYazdım şimdi kaptanım hem emzirmek hem sahura kalkmak ben pert uyuyup kalıyorum yazayım derkenn
Afiyet olsun canim tatlıyı yarıda bırakman guzel
Afiyet olsun canim
Sagol kaptanimGünaydın canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim Allah kolaylik versin
Günaydın canim
Afiyet olsun adaşım
Günaydın adaşım![]()
Saol canım sanadaAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim ne corbasi ictin
Gecen yil bende cok zorlanmıştim
Ancak 9gun tutabildim
Şimdi emzirmeyi 2ye indirdim daha rahatim sukur
Sagol kaptanim
Evet canımSizin oralar daha açıkta değilmi onun soğuda olabişir.
Onunda etkisi var tabi.Evet canım![]()
Kemik kgsu olcumlerde hep standart cikiyor, hurafe diyor çoğu diyetisyenArkadaşlar bişi dicem
İri kemkli ve ince kemikli kilo vermede aralaında çok farkı oluyormuş doğru muişyerinde abla dedi senin iri kemikli diyor kilon belli etmedi dedi ben anlamadim
İnce kemikli kilosunu belli mi ediyor? Ona takıldım
Sağol canım. Hepsi var saydıklarının, tansiyonum yok ama kolesterol takibindeyim zaten çok yüksek, uykusuzluk çok yaşadım ama haftasonu gün içinde çok uyukladım aslında. İlaç bile kesmedi dün. Yeni yeni şakaklarımdan gözlerimin arkasına indi ağrı. Kafein eksikliğinden olabilir diye dünden bugüne 15 bardak kahve içmişimdir türlü türlü ama yok… ağrı geçene kadar bıraktım orucu, kendimi iyi hissettiğimde yeniden deneyeceğim bakalım.O migren ağrısı ne fenadır.İnşallah degildir.tansiyonuna baktın mı?
Normalde cok kafein kullaniyordusan o da eksikliğinde ağrı yapar,kolesterol artinca da agriyabilir,uyku düzenimiz sahurla allak bullak oldu o da yapabilir,rüzgara maruz kaldıysan ondan da olur.migren olmasın da .geçmiş olsun
Nasil istersen canim
Nasıl standart aynı demi hepsiKemik kgsu olcumlerde hep standart cikiyor, hurafe diyor çoğu diyetisyen
Kalınlık degisirmi bilemiyorum ama kg olarak cok fark olmazmis kemik kgsu olarakNasıl standart aynı demi hepsi