Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

05. Nisan salı
Sahur; annemden sac kavurma 3 yk., 3 zeytin, 1 dilim peynir, 1 dilim kendi ekmeğim, domates salatalık, form çayı
1 litre su sahur da içtim
İftar; 2 hurma, 1 litre su, form çayı, 1 kase tarhana, 1 yk makarna ve 1 parçacık pide tadımlık yedim, 1 dilim glutensiz ekmek ve 1 yumurta ile kıyma kavurması, bolca salata, 2/3 yk yoğurtlu patlıcan salatası
22.30 çay ile yarım Züber var, birkaç tane cips
1 litre su
gezegenfeza gezegenfeza kaptanım gece 12 den sonra olucak şekilde atıyorum ☺️ @Cordelia Zipzip- Zipzip-
Tamam tatlım, güya deftere not alıyorum, nasıl oluyorsa yine gözden kaçırıyorum

Benim oğlum hemen olmadı 3 sene sonra oldu o zaman her gördüklerinde sorana olmuyor var mi çareniz biz beceremiyoruz derdim :KK70: yatak odasını sorana gerekli cevap bence :KK70:
O zaman da koca karı yöntemine başvuracaklar, cahil bir kaynanayla oturunca.
Ben çocuk, kaynana cahil 🙈.
Gözümü nerde açardım bilmem.
Bizim milletin burnu büyük, heryere girecek o burun🤣🤣

Benimde pembe olarak sökülmeye çalışıyor canım reglim 5 gün önceden geldi ağrım çok var anlatamam o kadar şiş ve tadsizim ki cumaya 60 çıkarım kızlar bekleyin görün 😰😢
Yapma
Bilinç altına yerleştiriyoruz,( nasıl oluyorsa) ben zayıf kadınım, ben cuma eksi çıkacağım 😁

İyi demişsin canım valla 😅😅 Bu sorundan dolayı çok çektim her mahallede her binada böyle gereksizler çok benimde oğlum evlendikten 4 sene sonra oldu 4 sene içinde demedikleri kalmadı (neden olmuyor sorun kimde vs vs )istiyor musun diye soran yok ama yargılayan çok neyse oğlum oldu şimdi de çocuk neredeyse 9 yaşına geldi neden bir tane daha yapmıyorsun çocuk kardeş ister , olmuyor mu yoksa eşin mi sen mi istemiyorsun vır vır vır gerçekten çok gereksizler iki çocuğum olsa ıkısı aynı cınsıyet olsa bu sefer iki oğlun var birde kızın olsun diye baskı yaparlar bu tarz teyzelerin istekleri hiç bitmiyor hiçte mutlu edemiyoruz bu teyzeleri ablaları 😂😂😂
Bende kızda var oğlan da, yinede bir tane daha yap oldu 🤣🤣

Back
X