Benim eşim sırf bu sebeple tutmuyorO da etkiliyor olabilir. Eşim bir gün tuttu oruc. Çünkü deliriyor. Onu bosver etrafındakiler için hayat dayanılmaz oluyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim sırf bu sebeple tutmuyorO da etkiliyor olabilir. Eşim bir gün tuttu oruc. Çünkü deliriyor. Onu bosver etrafındakiler için hayat dayanılmaz oluyor.![]()
Nohut pilavYetistirirsin canim
Ne yemegi yapacaksin hazir mi planin
Günaydın canımcımGünaydın kızlar![]()
Corba ekleyebilirsin belki canimNohut pilav
Köfte (kasaptan alıcam)
Fırında mücver
Havuç tarator
Pudingli bisküvili pasta
Az mı? Ekleme yapsam mı?
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar![]()
Yaparsın 3 saatte ooo önce bir çay koy aç pencereleri şuan kafanda ztn ne yemek yapacağın belli ise halledersin merak etmeAkşam iftara annem geliyor ev uçuyor çok dağınık 3 saate hem yemek hem temizlik becerebilir miyim acaba
Merhaba katılabilirsin tabi ki,ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misinMerhaba , yeni alım var mı acaba ? Katılabiliyor muyum
Tabii ki formu doldurup özelden size mi atiyorum yoksa bu sayfaya mi :)Merhaba katılabilirsin tabi ki,ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misin![]()
Bu sayfada paylasiyoruzTabii ki formu doldurup özelden size mi atiyorum yoksa bu sayfaya mi :)
Çorba hiç sevmediğim için yazmadım menuyle ama olabilir eklerimmCorba ekleyebilirsin belki canim
Onun disinda bence guzel menun
Annen kacta gelecek belki oda yardim eder yemeklere![]()
İnşallah mavişim yetişir bence deYaparsın 3 saatte ooo önce bir çay koy aç pencereleri şuan kafanda ztn ne yemek yapacağın belli ise halledersin merak etme
HoşgeldinizTabii ki formu doldurup özelden size mi atiyorum yoksa bu sayfaya mi :)
Hocam iysin demi kendine iyi bak oruçmu yoruyor seni yoksa,bie süre ara ver olmazsa oruca sağlığın daha önemli buradaElifcim ben bayramdan sonra gruplara dahil olmak istiyorum. Aklım gidiyor uzak kaldığım için ama sağlığım elvermiyor şimdilik. Devam eden bütün arkadaşlarıma bol eksili haftalar diliyorum.![]()
Sağol kuzu bitirdim şimdiIyi seyirler ablacim❤
Hosgeldin aramıza.ADINIZ: Minerva
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 59.6
HEDEF KİLONUZ: 48
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: vardı yedim :) 2013 ten beri ilk kez bu rakı gördüm aşırı mutsuzum. Kilo aldığımin farkindaydim ama tartilmadim kaçtım. Son 2 haftadır 5 kişi kilo mi aldın diyince o tartıya çıktım ve şok oldum. Son 8 yıldır kilom 50 -55 arasına gidip gelmişti. Bu sene olanlar oldu(
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: kilo vermeye engel yok ama spor yaparken zorlanabiliyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak ve kıyafetlerime girebilmek
umarım birlikte güzel yol alabilirsiniz. Sadece kilo verme takımına katılmak istiyorum. Yeşil grup galiba
HoşgeldinizADINIZ: Minerva
KİLO ALMA NEDENİNİZ: vardı yedim :) 2013 ten beri ilk kez bu rakı gördüm aşırı mutsuzum. Kilo aldığımin farkindaydim ama tartilmadim kaçtım. Son 2 haftadır 5 kişi kilo mi aldın diyince o tartıya çıktım ve şok oldum. Son 8 yıldır kilom 50 -55 arasına gidip gelmişti. Bu sene olanlar oldu(
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: kilo vermeye engel yok ama spor yaparken zorlanabiliyorum
umarım birlikte güzel yol alabilirsiniz. Sadece kilo verme takımına katılmak istiyorum. Yeşil grup galiba
Hoş geldiniz sizi görüyordum bdv sayfasındaADINIZ: Minerva
Hosgeldin tekrardan aramizaADINIZ: Minerva