- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
yemeeeeeee kaptanım en azından bugün yemeBenim de çok değişmeyecek gibi çok yiyorum offff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemeeeeeee kaptanım en azından bugün yemeBenim de çok değişmeyecek gibi çok yiyorum offff
Kaptanım şekerin mi yüksek acaba.Motivasyon yapmalıyım. Şekerim mi oynuyor zaten son yıllarda açlık yaramıyor bana.![]()
sağol canım kaptanımGecmis olsun canim![]()
Geçmiş olsun saracım,migrenin varmı yada tansiyon durumun.sabah uyandığımda iyiydi başım seviniyordumki bir anda bi tuttu ne yapacağımı şaşırdım limon sıkıp içtim biraz daha iyi gibi ama kardiyolojiye gitmek şart oldu sanki ben boyun fıtığından şüpheleniyordum ama tansiyonda olabilir sanki
Yarın büyük günBu akşam tartımla yüzleşcem![]()
Sonunda gelmiş şimdi daha iyi olursun.Baş ağrımı tetiklediğini düşündüğüm bir süprizle karşılaştım, regl oldum![]()
Öyle oldu kaptanım. Öğleden sonra uyurum biraz. Tartılmayı unuturum belki diye aklımdayken aradan çıksın dedimEkside olman guzel tebrik ederim canim
Erken tartilmissin![]()
Evet abla çalışan oruclu oldugum için bugün bildircemYarın büyük gün
Hoş geldinizADINIZ: Minerva
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 59.6
HEDEF KİLONUZ: 48
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: vardı yedim :) 2013 ten beri ilk kez bu rakı gördüm aşırı mutsuzum. Kilo aldığımin farkindaydim ama tartilmadim kaçtım. Son 2 haftadır 5 kişi kilo mi aldın diyince o tartıya çıktım ve şok oldum. Son 8 yıldır kilom 50 -55 arasına gidip gelmişti. Bu sene olanlar oldu(
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: kilo vermeye engel yok ama spor yaparken zorlanabiliyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak ve kıyafetlerime girebilmek
umarım birlikte güzel yol alabilirsiniz. Sadece kilo verme takımına katılmak istiyorum. Yeşil grup galiba
Sari takimda mi devam edeceksin canimÖyle oldu kaptanım. Öğleden sonra uyurum biraz. Tartılmayı unuturum belki diye aklımdayken aradan çıksın dedim![]()
Çok teşekkür ederim .Hosgeldin tekrardan aramiza
Ben elif 32 yaşındayım
İnşallah hedefine birlikte ulaşiriz
Aklina takılanlar olursa sorabilirsin her zaman![]()
Güzel eksilerini görelim migicimEvet abla çalışan oruclu oldugum için bugün bildircem![]()
Kolay gelsinPazara gideceğim gelirim kizlar 1 saate
Teşekkür ederimSpor kısmınaCordelia ilgileniyor daha detaylı bilgiyi kendisi verir.