- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim![]()
Uyudun muBen de yattım tekrar. Uyurum inşallah
Evet kaptanımSari takimda mi devam edeceksin canim
Bir akrabamızın eşide öyle, ramazan gelince evdekileri huzursuz ediyor, akrabamız ramazanı, orucu sevmesine rağmen ramazan geldi diye sevinemiyorO da etkiliyor olabilir. Eşim bir gün tuttu oruc. Çünkü deliriyor. Onu bosver etrafındakiler için hayat dayanılmaz oluyor.![]()
Afiyet olsun canımNohut pilav
Köfte (kasaptan alıcam)
Fırında mücver
Havuç tarator
Pudingli bisküvili pasta
Az mı? Ekleme yapsam mı?
Hoşgeldin canımADINIZ: Minerva
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 59.6
HEDEF KİLONUZ: 48
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: vardı yedim :) 2013 ten beri ilk kez bu rakı gördüm aşırı mutsuzum. Kilo aldığımin farkindaydim ama tartilmadim kaçtım. Son 2 haftadır 5 kişi kilo mi aldın diyince o tartıya çıktım ve şok oldum. Son 8 yıldır kilom 50 -55 arasına gidip gelmişti. Bu sene olanlar oldu(
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: kilo vermeye engel yok ama spor yaparken zorlanabiliyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak ve kıyafetlerime girebilmek
umarım birlikte güzel yol alabilirsiniz. Sadece kilo verme takımına katılmak istiyorum. Yeşil grup galiba
Inşallah geçici birşeydir, Allah şifa versinsabah uyandığımda iyiydi başım seviniyordumki bir anda bi tuttu ne yapacağımı şaşırdım limon sıkıp içtim biraz daha iyi gibi ama kardiyolojiye gitmek şart oldu sanki ben boyun fıtığından şüpheleniyordum ama tansiyonda olabilir sanki
eşim çok stresli iş yapıyor. 12 ye kadar çalışıyor. Uykusuz kalınca bir de sigara içmeyince oruç tutamıyor. Gecen yıllarda işin daha uygun olduğu zamanlar tuttu. Fırsat buldukça eve gelip uyudu. Bu yıl çok yoğun.Bir akrabamızın eşide öyle, ramazan gelince evdekileri huzursuz ediyor, akrabamız ramazanı, orucu sevmesine rağmen ramazan geldi diye sevinemiyor.
Benim eşim de sigara kullanır, fırsat buldukça uzanır, uyur.
Ben oruç tutacağım diye evdekileri rahatsız edeceksem sevabı nerde kaldı der.
Elhamdülillah bu konuda şanslıyım
Tmm canım. Ben yemem oruç denge mi bozdu. Bugün dikkat edeceğim. Yarın inşallah güzel eksi olur. Az da olsa versem o da iyi.yemeeeeeee kaptanım en azından bugün yemeyarın istediğini yiyebilirsin
![]()
Geçmiş olsun canımSelam kızlar nasılsıniz? Ben gene gribimsi birseyim boğazım yanıyor, burnum tıkalı Allahtan reglimde ara ara şu içiyorum.
yazarhanim35 neden üyelik iptali yapmış
Allah yardımcısı olsuneşim çok stresli iş yapıyor. 12 ye kadar çalışıyor. Uykusuz kalınca bir de sigara içmeyince oruç tutamıyor. Gecen yıllarda işin daha uygun olduğu zamanlar tuttu. Fırsat buldukça eve gelip uyudu. Bu yıl çok yoğun.
Aslında beklediğimden erken geldi ama hayal alemindeymişim gibi bir etki yapıyor bende kendileri, mutlaka bu da etkilemiştir. O değil de yarın kilomu da etkileyecekSonunda gelmiş şimdi daha iyi olursun.
YaaaaMerhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur![]()
Afiyet olsun ortimİyi akşamlar kızlar hasta olan herkese geçmiş olsun bende çok rahatsızım başım çok fena ondan bu saate kaldım menü için tek tek alıntılayamadım çok ekrana bakamıyorum öpüyorum hepinizi
Sahur 04:20 1 haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmek 1 dilim beyaz peynir 2 köz biber 1 domates
İftar 19:25 1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
2 litre suZipzip-
Cordelia
gezegenfeza
Wilma11
Ben dinç gibiyimYaa herkes hasta,modu dusuk ne oluyor bize![]()