- 5 Haziran 2021
- 5.523
- 21.469
- 298
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar kızlar
Canım çok geçmiş olsunMerhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur![]()
Allah şifa versin canımMerhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur![]()
Ay çok geçmiş olsun lütfen sakin ol ben iki defa geçirdim bol meyve sebze protein ve Multi vitaminler alın için kendini yoracak hiç biseyde yapmaMerhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur![]()
Geçmiş olsunMerhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur![]()
Fit 2 600 küsur mu olmuşAmin
Samsung galaksi fit 2 bakiyordum
Gecmis olsun![]()
Çok şükürTeşekkür ederim bitanemDaha iyiyim.
Sen nasılsın kuzum![]()
Sagol ablacim ❤Kolay gelsin
Tamam canim sariya ekledimEvet kaptanım![]()
Gecmis olsun canimSelam kızlar nasılsıniz? Ben gene gribimsi birseyim boğazım yanıyor, burnum tıkalı Allahtan reglimde ara ara şu içiyorum.
@sabahvesen neden üyelik iptali yapmış
Afiyet olsun canim❤Dünün menüsü
Sahur
1kepce mercimek çorbası
1 yumurta
1 kk peynir
Yeşillik
Ara
Sütlü kahve
10 badem
2 hurma
Akşam
1/4 kıymalı pide
1 bardak ayran
Su:3 lt spor :Eki Görüntüle 3042926 Eki Görüntüle 3042927 2327+5053 = 7380Cordelia
gezegenfeza @sadriyon
Zipzip-
Hayirli sabahlar kaptanimHayırlı sabahlar kızlar
Merhaba canim cok gecmis olsun Allah sifa versinMerhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur![]()
Haberim yok bende az once gordumZipzip- kaptanım, adaşın elif sabahvesen sana durumundan bahsetti mi?
Üyelik iptali yapmış, merak ettim![]()
Yaa sorma canim 195 e almadim da kullanmam diyeFit 2 600 küsur mu olmuş![]()
Tebrikler canım
Kıyamam sana geçmiş olsun kuzum rabbim şifa versin inşallah dualarımdasınMerhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur![]()
Keşke alsaydinYaa sorma canim 195 e almadim da kullanmam diye![]()
Tatlım hiç panik yapma . Moral çok önemli inan hız maaile 5.5 aylık kızımla ilk yakalandık. İkincisi 1 sene sonra tekrar maaile sağlıklı bol bol beslen geçip gidecekMerhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur![]()
Yaa korkma Allahin izniyle evde gecirirsiniz inşallah çok geçmiş olsunMerhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur![]()
Mevsimsel bunlar normal yani.Aslında beklediğimden erken geldi ama hayal alemindeymişim gibi bir etki yapıyor bende kendileri, mutlaka bu da etkilemiştir. O değil de yarın kilomu da etkileyecek![]()
Çok geçmişler olsun umarım en hafif çekilde atlayırsınız.Merhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur![]()
Bişimi oldu acabaZipzip- kaptanım, adaşın elif sabahvesen sana durumundan bahsetti mi?
Üyelik iptali yapmış, merak ettim![]()
Pazar nasıldıSagol ablacim ❤
Tamam canim sariya ekledim
Gecmis olsun canim![]()
Saaat demi alacaktın.Yaa sorma canim 195 e almadim da kullanmam diye![]()
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun saracım,migrenin varmı yada tansiyon durumun.
geçmiş olsun canımSelam kızlar nasılsıniz? Ben gene gribimsi birseyim boğazım yanıyor, burnum tıkalı Allahtan reglimde ara ara şu içiyorum.
@sabahvesen neden üyelik iptali yapmış
inşallah canım aminInşallah geçici birşeydir, Allah şifa versin![]()
canımsın kilo verirsen çok güzel olur vermesende canın sağolsun zaten çok fazla bir kilon yok kiTmm canım. Ben yemem oruç denge mi bozdu. Bugün dikkat edeceğim. Yarın inşallah güzel eksi olur. Az da olsa versem o da iyi.