- 20 Mart 2008
- 141.958
- 213.901
- 1.423
- 60
Selam hoş geldin,verirsin biraz daha gayret edersen moral bozmak yok.Merhaba canlar nasılsınızgelemedim buralara. Tabii kilolarıda aldım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam hoş geldin,verirsin biraz daha gayret edersen moral bozmak yok.Merhaba canlar nasılsınızgelemedim buralara. Tabii kilolarıda aldım
![]()
Ukome kabul etmiyordu zammı kaç kere hemde.Dün akşam istanbulda toplu ulaşıma zam yapılmış %40. Milleti çildirticaklar en sonunda
Bence net degil sitede sorun varSite sürekli hata veriyor ya
hoşgeldin canımMerhaba canlar nasılsınızgelemedim buralara. Tabii kilolarıda aldım
![]()
aynen bende patlıcanı kızartmasından tutda közlemesine varana kadar herşeyini severim ama yok alınacak gibi değilPatlıcan ne çok severdim.. el değmiyor artik
Yaza ananeme dicem bol eksin bahçeyeaynen bende patlıcanı kızartmasından tutda közlemesine varana kadar herşeyini severim ama yok alınacak gibi değil
Maalesef canim... Zaten gezdigimiz yoktu evden adim atamicaz artikDün akşam istanbulda toplu ulaşıma zam yapılmış %40. Milleti çildirticaklar en sonunda
Inşallah bişey olmamıştırMevsimsel bunlar normal yani.
Yediklerine dikkat et olmazsa da şişkinik yapmasın.
Çok geçmişler olsun umarım en hafif çekilde atlayırsınız.
Bişimi oldu acaba
Pazar nasıldı
Saaat demi alacaktın.
Bende kendime deyil kelebeklerime güveniyorum@Kinoalihatun
Amine Busra
@DombiliKus
@gewezebidik
@ugurbocuuu
@s i d e l y a
Beth18
@Suskunkardelen
Cordelia
fesang
She-Raa
kırmızı güllerim kırmızılı kızlarım bugün köprüden önce son çıkış yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bugün yediğimize içtiğimize azami dikkat edelim ki yarın gülen taraf biz olalım ben bize güveniyorum istersek başarırız![]()
Yani şimdi mi yapıyor anlamında sordumEvde olup oruç tutanlar kilo bildirimi yapıyor mu
Maalesef başka bilgim yok canım.Ama sen benim bu hafta ortak arkadasimsin yine de mi etiketlemicez? Etiketlemiyeceksek neden ortak oluyoruz???
Ama cordelia benim bu hafta ortak arkadasimdi yine de mi etiketlemicez? Etiketlemiyeceksek neden ortak oluyoruz???
Tmm
Sagolasin
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
TamamBu aksam iftardan once ama sonuclar yarin aciklanacak canim
Ortaklar birbirlerini etiketliyor. benimde neden etiketlemiyorsunuz diye sormam dogal bir durum canimMaalesef başka bilgim yok canım.
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun![]()
Tabiki de normal bir durum.Tamam
Ortaklar birbirlerini etiketliyor. benimde neden etiketlemiyorsunuz diye sormam dogal bir durum canim
Umarım öyledir keşke haber verseydi bizede,gelir umarım yinede .Inşallah bişey olmamıştır