• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah. 🥰 spor listelerini yapacagim uyuyup kalmazsam. Canım bir şeyler istiyor ama ne istiyor bilmiyorum.
Yaa ben aksam yemeklerinden sonra cok kotu oluyorum
Hic bisi yemek istemiyorum
Ekmek bile yemiyorum
Corba salata yemek neyse ondan yiyorum

5 dk oldu geleli nasılsın👻 aynıyım canım.arastirma yapıyorum form da bu hastalık vücudun neresine zarar veriyor nasıl bir etkisi var 🥺
Canım bu hastalığın maalesef bir sürü yan etkileri var bir sürü de zararı var. İnşallah sizi çok etkilemez. Kimler hasta ben geçmiş yapamadım. Damar tıkanıklığı kalp rahatsızlıkları VS.

Yaa ben aksam yemeklerinden sonra cok kotu oluyorum
Hic bisi yemek istemiyorum
Ekmek bile yemiyorum
Corba salata yemek neyse ondan yiyorum
Darısı başıma. Eskiden ben de öyleydim. Şeker ile birlikte uzun süre açlık beni yemeğe saldırtıyor . 😭

Maşallah Canım güzel gitmis yine de regl in bitmeye daha verirsin vermesen de olur böyle kal yeter ki
Valla sanırım bir süre veremem gibi, eski motivasyonum yok böcüküm. Bir hafta yine ara verip tekrar baslicam sağol canımcım

Canim yaa cok düşünme evdesiniz iyisiniz daha iyi olacaksıniz inşallah 🙏🙏🙏
Haklısın canım da gel o benim anlamayan aklıma anlat🥺
Canım bu hastalığın maalesef bir sürü yan etkileri var bir sürü de zararı var. İnşallah sizi çok etkilemez. Kimler hasta ben geçmiş yapamadım. Damar tıkanıklığı kalp rahatsızlıkları VS.
Ben de kronik hastalık olduğu için aşırı etkilendim yoksa korkmuyorum ama işte zarar vermesinden korkuyorum canım 🥺

Haklısın canım da gel o benim anlamayan aklıma anlat🥺

Ben de kronik hastalık olduğu için aşırı etkilendim yoksa korkmuyorum ama işte zarar vermesinden korkuyorum canım 🥺
Insallah sağlıkla anlatırsınız çok düşünme. 😊

Son düzenleme:
Back
X