- 22 Ocak 2013
- 41.656
- 210.486
- 798
Nasılsın. Kaptanim bugün deneme sınavı oluyor ufaklık haftaya aktif olacağım inşallahGünaydın kaptanim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın. Kaptanim bugün deneme sınavı oluyor ufaklık haftaya aktif olacağım inşallahGünaydın kaptanim![]()
İyiyim kaptanim sen nasilsinNasılsın. Kaptanim bugün deneme sınavı oluyor ufaklık haftaya aktif olacağım inşallah
Bekliyoruz heyecanlaKendi rekorumu kırdimomg bildirim yapcm
Başarılar diliyorum sınavında.Nasılsın. Kaptanim bugün deneme sınavı oluyor ufaklık haftaya aktif olacağım inşallah
Canim evvelsi gun sarma yedik etliDolma diyorum ana yemek çünkü.
Canım patlıcan yemekleri güzel gider. Domatesli bulgur pilavı salata da güzel gider
Eksi benceEksi mi arti mi![]()
Kaptanım yiyerek verdigim kilo oruç tutmadım zatenEksi mi arti mi![]()
Yeni yenmiş olmaz o zaman,bendede yayla çorbası makarna var yanına haşlama tavuk ilave edeceğim salata olacak birde.Canim evvelsi gun sarma yedik etli
Dolma da ayni olur ama baska bir gun yapicam sagol
himm cok guzel patlicanli yapcam galiba
Dun tatlı yedim diyordu sanki oyle okudumEksi bence
Oo super canim tebrik ediyorumKaptanım yiyerek verdigim kilo oruç tutmadım zaten
63.600
61.50
-2.1
Çok şaşırdım
![]()
Süper tebrik ederim çok iyi vermişsinKaptanım yiyerek verdigim kilo oruç tutmadım zaten
63.600
61.50
-2.1
Çok şaşırdım
![]()
Eksi kiloda çok iyi vermişDun tatlı yedim diyordu sanki oyle okudum
Merakla bekliyorum![]()
Sağol kaptanım bu kadar hızlı 61 e gceegimi düşünmüyordum. AslındaOo super canim tebrik ediyorum![]()
Sağol ablam teşekkür ederimSüper tebrik ederim çok iyi vermişsin![]()
Aaa naptınız öyle :))) tebrikler vallaKaptanım yiyerek verdigim kilo oruç tutmadım zaten
63.600
61.50
-2.1
Çok şaşırdım
![]()
Geçmiş olsun canım covid olmayasın test yaptınmıGeldim çok şükür. Çocuklar da benim gibi hasta. Yazılı vardı okula getirdim, bekliyorum. Ama bu mide bulantısı, ağzımın tadı olmaması, ve kol bacak ağrısı devam ediyor.
Tartımı etkileyeceğini biliyordum ve etkiledi, zaten bu hafta hiçbişey iyi gitmedi.
Ama iyileşeyim toparlıyacağım![]()
Ne demek çok süper oldu bu haberSağol ablam teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim kaptanım masterfite ekleyebilirsinEksin cok guzel tebrik ederim kaptanım
Masterfite ekliyorum
Cok az kalmis haftaya insallah 55 leri goreceksin ablacim
Günaydın ablacim eksin cok guzel tebrik ederim
Afiyet olsun canim
Süt sevmiyorum da dikkatimi cekti
Afiyet olsun ablacim![]()
Çok güzel canım tebrik ederimKaptanım yiyerek verdigim kilo oruç tutmadım zaten
63.600
61.50
-2.1
Çok şaşırdım
![]()