Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şimdi menümü yazayım herkes şaşkına dönsün kaptanım menüsüne baaaaaaakkkkkk... desinler

Sahur 2 tane küçük pankek 1 kaşık çikolata ile

Iftar kayseri yağlaması şöyle bir sıranın tamamını yedim çok acıkıyorum napim yoğurtla yedim (bilmeyenler nasıl bisey olduğunu merak edenler için resim asagida)
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Bol bol su içiyorum
Bugün de regl olmadım artık ben de korkmaya başlıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220409-000019_Google.webp
    Screenshot_20220409-000019_Google.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 40
Şimdi menümü yazayım herkes şaşkına dönsün kaptanım menüsüne baaaaaaakkkkkk... desinler

Sahur 2 tane küçük pankek 1 kaşık çikolata ile

Iftar kayseri yağlaması şöyle bir sıranın tamamını yedim çok acıkıyorum napim yoğurtla yedim (bilmeyenler nasıl bisey olduğunu merak edenler için resim asagida)
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Bol bol su içiyorum
Bugün de regl olmadım artık ben de korkmaya başlıyorum
Afiyet olsun ohhhhh

Pilates cok oneriliyor zaten. Yüzme ve pilates. Bu sene kursa gitmek istemistim ama olmadı. Bayramdan sonra annem bebeğe bakarsa belki hafta da 2 3 gün gidebilirim
Ve skolyoz kiloyu asla sevmez :( ben doğuştan skolyoz hastasıyım. Doktorum asla kilo alma demisti aldım ama ahah :)

İftar
1 kase ezogelin
Tavuklu mantar sote
Fırında kızarmış biber ( yogurt ve domates soslu) 3-4 çatal kadar
Biraz jelibon 5-6 ayıcık kadar
1 küçük muz
3 kare bitter 🥲
bu işin sonu nereye gidiyor bilmiyorum
canım merhabaaa 😘 .takımdan hatırladın mı beni

Bitki çayı hiç sevmiyorum ya😒 kahve içip yaticam canım birazdan
tmm 😘

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 😂😂 bayramdan sonra halledeyim içimde kalır yoksa😎
aynen bir deftere yaz da unutma 😎 sinir olduğun şeyleri 😂

Ve skolyoz kiloyu asla sevmez :KK43: ben doğuştan skolyoz hastasıyım. Doktorum asla kilo alma demisti aldım ama ahah :)
Benim kızımda da var skolyoz.6 ay fizyoterapiste gitti.okul dershane derken ara vermek zorunda kaldık.sen de bir değişme oldu mu.

Yaa aslında yapılır ama asırı spor yapan prof olmadığım için bazı hareketleri zorluyor sıkıcı geliyor. Chloe kolay değil ama deneyelim bence kesinlikle işe yarar
Nike uygulaması da güzel. Chloe aşırı hızlı geliyordu bana . heather robertson hoşuma gitti benim . Şimdilik inceledim sadece yapmadım. Pandemi döneminde tüm videoları hakimdim:)

Benim kızımda da var skolyoz.6 ay fizyoterapiste gitti.okul dershane derken ara vermek zorunda kaldık.sen de bir değişme oldu mu.
Şu anda tedavi çok gelişti ben 98 yılında ameliyat oldum . O zaman düzeltme tedavisi yoktu durdurma vardı . Şu anda düzeliyor benim 98 tennberi aynı şekilde yapılacak bir şey yokaalesef şu anda

Şu anda tedavi çok gelişti ben 98 yılında ameliyat oldum . O zaman düzeltme tedavisi yoktu durdurma vardı . Şu anda düzeliyor benim 98 tennberi aynı şekilde yapılacak bir şey yokaalesef şu anda
Çok geçmiş olsun 🙏 yaşın kaç acaba

Back
X