Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

88 liyim . Şükür hayatımı zorlamıyor ama tiizksel açıdan bı tık belli oluyor
Kızımın bariz belliydi.sukur düzeldi görüntüsü.rontgen de diğer tarafta hafif yamulma olduğu çıktı ama dışardan belli değil.bende 85 liyim.tanisamadik seninle🥰

Bak ennnnnn kınadığım ennnnn yer yer kg almazzzz :KK57:bazı insanların hayaliymiş aslaaa anlamıyorum ve KINIYORUM

Hiççççççç
yani gercekten nasil boyle bir sey isteyebilirler ben de aslaaaa anlamiyorum ahahah
aaaaa olacak şey değil inanamıyorum:KK12: şu mübarek günlerde Rabbim acil şifalar versin kuşum gel de hamır açalım:hamarat:

ayol bu devirde zengin olmak çok zoooor :ruh:ama amin 😂

hoşgeldin cnm

o nasıl bir beybi feyyssss :dondurma:

selam cnm,terapiye başlamıştın sanırım iyi gidiyor mu?
gerçekten istersen vakit yaratabilirsin kuzum diziye de müziğe de 15-20 dk bile olsa ,çocuğun uyuduğunda vs :KK66: durup bir düşün sakince benim gerçekten imkanım yok mu,24 saat tetikte olmak zorunda mıyım vs

canım selam,senin bir tanıdığın bitkisel hayattaydı sanırım 2 hafta uyutulacaktı ona dua da ettim ben nasıl durumu 😢

hoşgeldiiin 😍

inşallah 😘

iyi geceler canim
ahh canim kaybettik onu, vefat etti. Hatta bugun kuzenimi aradim (onun esi vefat etti) konusmak icin. Dayanamayip agladim tabi telefonda. Gitti gencecik insan daha 40 olmadan gitti
İftar
1 kase ezogelin
Tavuklu mantar sote
Fırında kızarmış biber ( yogurt ve domates soslu) 3-4 çatal kadar
Biraz jelibon 5-6 ayıcık kadar
1 küçük muz
3 kare bitter 🥲
bu işin sonu nereye gidiyor bilmiyorum
afiyet olsun
Cuma Menüm

Sahur
2 haşlanmış yumurta
Küçük dilim avakado
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay

İftar
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
3 YK kuru fasulye
2 yk pirinç pilavı

1 ince dilim pasta
3 parça fındıklı pestil

Yeşil çay içtim maden suyu
Suyu biraz az içtim şimdi su içiyorum

@Zipzip- @Cordelia
afiyet olsun
Ahmet Taha'm 1 yaşında 🥰
oyy masallah Allah bagislasin, allah im uuupuzun saglikli, afiyet dolu bir omur versin
Şimdi menümü yazayım herkes şaşkına dönsün kaptanım menüsüne baaaaaaakkkkkk... desinler

Sahur 2 tane küçük pankek 1 kaşık çikolata ile

Iftar kayseri yağlaması şöyle bir sıranın tamamını yedim çok acıkıyorum napim yoğurtla yedim (bilmeyenler nasıl bisey olduğunu merak edenler için resim asagida)
@Zipzip- @Cordelia
Bol bol su içiyorum
Bugün de regl olmadım artık ben de korkmaya başlıyorum
olsun odul gunu bugun sana afiyet olsun kaptanim
Ve skolyoz kiloyu asla sevmez :KK43: ben doğuştan skolyoz hastasıyım. Doktorum asla kilo alma demisti aldım ama ahah :)
aa gecmis olsun canim benim. Kilonu da dert etme bende de polikistik over var, doktorumun ilk dedigi sey kilo ver idi ben uzerine 10 kilo aldim. Simdi verdim bir kismini ama en azindan 60 kilonun altina dusmem lazim..

Ben en çok çaysızlıktan korkuyorum ya baş ağrısı yapacak
Sahur zaten kahvaltı gibi oluyor canım yaz oruclarindaki gibi erken de değil artık imsak. Çayını falan sabah çayı gibi içersin. Sahurda kahvalti yaptigini düşününce gayet rahat oluyor insan psikolojik olarak. ikindi vaktine kadar rahat sonra acikiliyor ama yemek hazırlarken vs geçiyor zaman.

Kızımın bariz belliydi.sukur düzeldi görüntüsü.rontgen de diğer tarafta hafif yamulma olduğu çıktı ama dışardan belli değil.bende 85 liyim.tanisamadik seninle🥰
Çok şükür çok sevindim kızın ixin ,🥰 evet ben yeniyim burada :)) inşallah daha da düzelir

Sahur zaten kahvaltı gibi oluyor canım yaz oruclarindaki gibi erken de değil artık imsak. Çayını falan sabah çayı gibi içersin. Sahurda kahvalti yaptigini düşününce gayet rahat oluyor insan psikolojik olarak. ikindi vaktine kadar rahat sonra acikiliyor ama yemek hazırlarken vs geçiyor zaman.
İşte ben sahur yapamıyorum çok midemi bulandırıyor. Ne sıkıntılı bir tipim yaa😁😁

Back
X