Heralde 88 li 34 yaşında olmaliÇok geçmiş olsunyaşın kaç acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heralde 88 li 34 yaşında olmaliÇok geçmiş olsunyaşın kaç acaba
88 liyim . Şükür hayatımı zorlamıyor ama tiizksel açıdan bı tık belli oluyorÇok geçmiş olsunyaşın kaç acaba
Anlamadım ikiz ne yazdın bakiimmesajı düzenledim de vazgeçtim
Kızımın bariz belliydi.sukur düzeldi görüntüsü.rontgen de diğer tarafta hafif yamulma olduğu çıktı ama dışardan belli değil.bende 85 liyim.tanisamadik seninle88 liyim . Şükür hayatımı zorlamıyor ama tiizksel açıdan bı tık belli oluyor
Cok iyiyim canımSaol canım nasılsın daha iyi misin biraz yükseldi mi enerjin
Amin kuzumSizinle birlikte bir ömür boyu olsun inşallah mutlu yıllar![]()
AMiN canımAmin kuzumAllah'ım herkese sevdikleri ile sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin
![]()
Iyi bari canımCok iyiyim canımteşekkür ederim. Ramazan mahmurlugu oluyor ister istemez. İftardan sonra gözüm açılıyor.
![]()
AminnnnnAmin kuzumAllah'ım herkese sevdikleri ile sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin
![]()
Ben en çok çaysızlıktan korkuyorum ya baş ağrısı yapacakIyi bari canım
Bende de bi halsizlik oluyor bazen üşüyorum açlıktan. Yine de zorlanmıyorum şükür.
Çok sevindim canım etkilememesi çok güzel. Baş ağrısı oluyor bende kroniklesti artık. İftar ve sahurda birer ağrı kesici aldım mi iyi gidiyor.Iyi bari canım
Bende de bi halsizlik oluyor bazen üşüyorum açlıktan. Yine de zorlanmıyorum şükür.
yani gercekten nasil boyle bir sey isteyebilirler ben de aslaaaa anlamiyorum ahahahBak ennnnnn kınadığım ennnnn yer yer kg almazzzzbazı insanların hayaliymiş aslaaa anlamıyorum ve KINIYORUM
Hiççççççç
ahh canim kaybettik onu, vefat etti. Hatta bugun kuzenimi aradim (onun esi vefat etti) konusmak icin. Dayanamayip agladim tabi telefonda. Gitti gencecik insan daha 40 olmadan gittiaaaaa olacak şey değil inanamıyorumşu mübarek günlerde Rabbim acil şifalar versin kuşum gel de hamır açalım
ayol bu devirde zengin olmak çok zoooorama amin
hoşgeldin cnm
o nasıl bir beybi feyyssss
selam cnm,terapiye başlamıştın sanırım iyi gidiyor mu?
gerçekten istersen vakit yaratabilirsin kuzum diziye de müziğe de 15-20 dk bile olsa ,çocuğun uyuduğunda vsdurup bir düşün sakince benim gerçekten imkanım yok mu,24 saat tetikte olmak zorunda mıyım vs
canım selam,senin bir tanıdığın bitkisel hayattaydı sanırım 2 hafta uyutulacaktı ona dua da ettim ben nasıl durumu
hoşgeldiiin
inşallah
iyi geceler canim
afiyet olsunİftar
1 kase ezogelin
Tavuklu mantar sote
Fırında kızarmış biber ( yogurt ve domates soslu) 3-4 çatal kadar
Biraz jelibon 5-6 ayıcık kadar
1 küçük muz
3 kare bitter
bu işin sonu nereye gidiyor bilmiyorum
afiyet olsunCuma Menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
Küçük dilim avakado
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
3 YK kuru fasulye
2 yk pirinç pilavı
1 ince dilim pasta
3 parça fındıklı pestil
Yeşil çay içtim maden suyu
Suyu biraz az içtim şimdi su içiyorum
@Zipzip- @Cordelia
oyy masallah Allah bagislasin, allah im uuupuzun saglikli, afiyet dolu bir omur versinAhmet Taha'm 1 yaşında![]()
olsun odul gunu bugun sana afiyet olsun kaptanimŞimdi menümü yazayım herkes şaşkına dönsün kaptanım menüsüne baaaaaaakkkkkk... desinler
Sahur 2 tane küçük pankek 1 kaşık çikolata ile
Iftar kayseri yağlaması şöyle bir sıranın tamamını yedim çok acıkıyorum napim yoğurtla yedim (bilmeyenler nasıl bisey olduğunu merak edenler için resim asagida)
@Zipzip- @Cordelia
Bol bol su içiyorum
Bugün de regl olmadım artık ben de korkmaya başlıyorum
aa gecmis olsun canim benim. Kilonu da dert etme bende de polikistik over var, doktorumun ilk dedigi sey kilo ver idi ben uzerine 10 kilo aldim. Simdi verdim bir kismini ama en azindan 60 kilonun altina dusmem lazim..Ve skolyoz kiloyu asla sevmezben doğuştan skolyoz hastasıyım. Doktorum asla kilo alma demisti aldım ama ahah :)
Kesinlikle doğru bitanem kahve ve çay icmeyince baş ağrısı muhtemel oluyor. Tabi bir de su...Ben en çok çaysızlıktan korkuyorum ya baş ağrısı yapacak
Sahur zaten kahvaltı gibi oluyor canım yaz oruclarindaki gibi erken de değil artık imsak. Çayını falan sabah çayı gibi içersin. Sahurda kahvalti yaptigini düşününce gayet rahat oluyor insan psikolojik olarak. ikindi vaktine kadar rahat sonra acikiliyor ama yemek hazırlarken vs geçiyor zaman.Ben en çok çaysızlıktan korkuyorum ya baş ağrısı yapacak
Çok şükür çok sevindim kızın ixin ,Kızımın bariz belliydi.sukur düzeldi görüntüsü.rontgen de diğer tarafta hafif yamulma olduğu çıktı ama dışardan belli değil.bende 85 liyim.tanisamadik seninle![]()
İşte ben sahur yapamıyorum çok midemi bulandırıyor. Ne sıkıntılı bir tipim yaaSahur zaten kahvaltı gibi oluyor canım yaz oruclarindaki gibi erken de değil artık imsak. Çayını falan sabah çayı gibi içersin. Sahurda kahvalti yaptigini düşününce gayet rahat oluyor insan psikolojik olarak. ikindi vaktine kadar rahat sonra acikiliyor ama yemek hazırlarken vs geçiyor zaman.
İyi geceler canımİyi geceler herkese, beni baya gaza getirdiniz.![]()
Ay çok üzüldüm başınız sağolsunahh canim kaybettik onu, vefat etti. Hatta bugun kuzenimi aradim (onun esi vefat etti) konusmak icin. Dayanamayip agladim tabi telefonda. Gitti gencecik insan daha 40 olmadan gitti
Öylemi, birde kullanıcı yorumları olsada okusakTeşekkür ederim canım botoksa göre gayet uygun fiyatı