Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar özledik sizi. Hayırlı Ramazanlar. :KK200: :KK200: :KK200:

@MefkuremOnur Üyesi
@askrhpozitifOnur Üyesi
@Bal0ncukOnur Üyesi
@asysssOnur Üyesi
@Zeynep_NihalOnur Üyesi
@aypare ackermanOnur Üyesi
@sulisimOnur Üyesi
@kackaloribuOnur Üyesi
clara clara Onur Üyesi
@MaYa_MiLaOnur Üyesi
@aytozuvegeceOnur Üyesi
@oya17Onur Üyesi
@pokemonn1Onur Üyesi
@mavilimYesilimOnur Üyesi
Gobeemi belimi ölçeyim bugün.
Bayağıdır ihmal ettim.
Nasılsınız iyi misiniz ❤️

Bende okumami yaptim şimdi. Regle kadar ne okursam kâr, kadir gecesine yetişsin istiyorum. İlk hatmim olcak inşallah 😍
Hadi insallah canim
Ben mukabeleye gidiyorum
Gidemedigim gunler kendim okuyorum
Ben heryil ya kendim yapiyorum yada mukabeleye katılıyorum
Sanirim 10 yildir bu sekilde yapiyorum
Cok guzel oluyo
Rabbim kabul etsin canım

Hadi insallah canim
Ben mukabeleye gidiyorum
Cok guzel oluyo
Rabbim kabul etsin canım
İnşallah daim olsun ❤️🌸🌸
Ben namaza da yeni başladim. 3 aylar başında hatime niyetlendim. Şimdi baya hizlandim çok şükür ilk zamanlar bir sayfa okumam 5 dkyi buluyodu

Hadi insallah canim
Ben mukabeleye gidiyorum
Cok guzel oluyo
Rabbim kabul etsin canım
Benimde 10 yıl olacak.
Ben netten takip ediyorum, camiye gidemiyorum

afiyet olsun canim

ay o aglayamamak da kotu. Ben babaannemi kaybettigimizde aglayamamistim ama nerdeyse yillarca aglayamadim icimde buyudu. Sonra aglamaya bir basladim o gun bugundur her seye agliyorum diyebilirim tam bir sulugozum :)

Allah yardimcin olsun canim benim. Online falan yapma sansin yok mu psikolog ile gorusmeni? Ben de suan bi psikolog arastiriyorum bakalim. Hic iyi degilim cunku ama once bi hormonlarima baktiricam ondansa psikolog bir sey yapamayabilir.

ay ben de ilk basladigimda cok gazdim bayrama 60 in altini gorurum belki diyordum ama suan 65 in altini gorursem sevinicem ahaha. Ama cok sukur yine de basladigimda 75 kiloydum. Simdi 66 bence bu da sahane bir sonuc. Memlekettekiler her turlu zayiflamis gorecekler beni :)

iyi geceler pastelim.

olabilir canim, bir olctur yine dedigin gibi kilo hedefini ona gore ayarlarsin

yaa ne guzel dedin Elhan imm

aaa bak ondan olabilir bende 2cm falan kisaldim gibi, bende de sirtta kamburlasma, belde cukurlasma, disklerde bir takim seyler var. Ama sirtimin kamburunu duzelttim egzersizlerle. Belimdeki cukurluk gecmedi ama sanirim. Yani ona ayrica baktirmadim o kisim ne durumda bilmiyorum. Belki 165 falandin sen de benim gibi belki 2-3 cm skolyozdan kisaldin. Bende 167 saniyordum kendimi sonra 162 olcundugumde soka girmistim ama sonra sirtimi duzeltip sabah olculdugumde 165 oldugumu gordum :) yani o hissi kismen biliyorum

evet aynen bu ikisi cok iyi. Evde firsat bulabilirsen belki biraz videolarla yapmayi denersen o da faydali olabilri canim.
Teşekkürler canım tabikide harika bir sonuç çok geç zel vermişsin tebrik ederim :KK9:

Günaydınnn kızlarrr :KK36: size birşey danışacağım. Ramazan girdiğinden beri sahursuz oruç tutuyorum. Her yıl böylenyaparım. Ve sadece iftarda yiyorum. İftardan sonra tek lokma koymuyorum ağzıma. İfatarda yediklerimde 1000 cal ı geçmiyor. Suyu az içiyorum tabiki. Ve 1 haftadır gram vermemişim. Neden sizce:KK64:ve herhün 10 bin adımda attım.

Günaydınnn kızlarrr :KK36: size birşey danışacağım. Ramazan girdiğinden beri sahursuz oruç tutuyorum. Her yıl böylenyaparım. Ve sadece iftarda yiyorum. İftardan sonra tek lokma koymuyorum ağzıma. İfatarda yediklerimde 1000 cal ı geçmiyor. Suyu az içiyorum tabiki. Ve 1 haftadır gram vermemişim. Neden sizce:KK64:ve herhün 10 bin adımda attım.
Kalori çok az, vücut kendini kilitlemiş olabilir

Screenshot_20220409-070113_Instagram.webpScreenshot_20220409-070058_Instagram.webp
60kiloyum 60kiloyum , fulya sitenin ismi de yazıyor

İnstegramda bir diyetisyen haftada bir kaç gün sahursuz tutabilirsiniz.hep sahursuz tutarsanız vücudunuz kıtlık alarmı verir ,aldığını depolar demişti canım.

Back
X