- 4 Nisan 2010
- 6.259
- 26.764
- 1.073
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de mi bu yüzden kilo veremiyorum acabaİnstegramda bir diyetisyen haftada bir kaç gün sahursuz tutabilirsiniz.hep sahursuz tutarsanız vücudunuz kıtlık alarmı verir ,aldığını depolar demişti canım.
Ben cesaret edemem
Duble kaptan.
Hayırlı bir haber anlaşılanKızlar bir haber aldım.. şaşkınlık mutluluk hepsi bir arada. Dualarınıza ihtiyacım var..![]()
Olabilir canım.Ben de mi bu yüzden kilo veremiyorum acaba
Sağol canım. İnceleyeyimOlabilir canım.Eki Görüntüle 3044285
Bu diyetisyen arada canlı yayın yapıp sorularımızı da cevapliyor.
bu güzel günlerde hayırla gelsin inşallah canımKızlar bir haber aldım.. şaşkınlık mutluluk hepsi bir arada. Dualarınıza ihtiyacım var..![]()
Kolay gelsin cici tatlı kuşum.Saat 9 oldu, dışarıda horoz ötüyor. Horozlar bile ramazan tarifesindeİşin özü dün gerçek anlamda hiçbirşey yapmadım, fiziksel olarak çok kötü hissediyordum regl çok yoğun ve sancılıydı ama bugün verdim kendime gazı. Bomba gibiyim
önce spor, peşinden ölümüne temizlik. Mecalim kalırsa akşam bir de sinema patlatacağım. Hadi bakalım vira bismillah
![]()
Ben de.Ben cesaret edemem
Kalori çok az, vücut kendini kilitlemiş olabilir
Hımm ozaman bu hafta sahurda çok az yiyerek deneyeyimİnstegramda bir diyetisyen haftada bir kaç gün sahursuz tutabilirsiniz.hep sahursuz tutarsanız vücudunuz kıtlık alarmı verir ,aldığını depolar demişti canım.