Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Saat 9 oldu, dışarıda horoz ötüyor. Horozlar bile ramazan tarifesinde😊 İşin özü dün gerçek anlamda hiçbirşey yapmadım, fiziksel olarak çok kötü hissediyordum regl çok yoğun ve sancılıydı ama bugün verdim kendime gazı. Bomba gibiyim 💣 önce spor, peşinden ölümüne temizlik. Mecalim kalırsa akşam bir de sinema patlatacağım. Hadi bakalım vira bismillah💪🏻

Ben de mi bu yüzden kilo veremiyorum acaba
Olabilir canım.
IMG_20220409_091158.webp

Bu diyetisyen arada canlı yayın yapıp sorularımızı da cevapliyor.

Saat 9 oldu, dışarıda horoz ötüyor. Horozlar bile ramazan tarifesinde😊 İşin özü dün gerçek anlamda hiçbirşey yapmadım, fiziksel olarak çok kötü hissediyordum regl çok yoğun ve sancılıydı ama bugün verdim kendime gazı. Bomba gibiyim 💣 önce spor, peşinden ölümüne temizlik. Mecalim kalırsa akşam bir de sinema patlatacağım. Hadi bakalım vira bismillah💪🏻
Kolay gelsin cici tatlı kuşum. 🤩
Geçmiş olsun.🥰

İlk part spor tamamdır. Growwithjo nun bir kaç hafta önce 1000 puan olan black eyed peas li videosunu yaptım.

FF383435-6827-4E84-8CCD-1531361DAE3B.webp

Esneme kısmında da,
1 dk plank,
2x12 crunch,
2x12 criss cross,
2x12 leg rise,
2x12 bicycle crunch,
2x10 şınav hareketlerini yaptım.

İlk part diyorum çünkü otomatik oynatmada kalmış youtube, video bitiminde britney spears şarkılarıyla bir bölüm çıktı, ona da bayılırım. Akşam da onu yapacağım🥰 Cordelia Cordelia kaptanım, akşam toplu yollarım tekrar.

Back
X