- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
HangisindenCok tatlisin![]()
Tiramisi mu?
Şerbetlimi?
Sütlümu?
Cikolatalimi?
Hangisi hih hangisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HangisindenCok tatlisin![]()
Be. İftara davetliyim yoldayız şimdi.Merhabalar kızlar herkesler nasıl bugün burada hava çok güzel dışarıda gezdim yürüdüm çok iyi geldi
İlk 5 e girememişimAdim bildirmedim bildirsem ikinci olurmusum 55.000 adim atmisim![]()
Sutlu ve cikolatali olabilirHangisinden
Tiramisi mu?
Şerbetlimi?
Sütlümu?
Cikolatalimi?
Hangisi hih hangisi
Artık çok yayıldı maalesef.Yok ablam.grip gibi başladı.3.gun tat koku alma azaldı.test verdik.yillar sonra geldi buldu bizi
Afiyet olsun Yeşil kraliçem.İftar
1 kase ezogelin
Tavuklu mantar sote
Fırında kızarmış biber ( yogurt ve domates soslu) 3-4 çatal kadar
Biraz jelibon 5-6 ayıcık kadar
1 küçük muz
3 kare bitter
bu işin sonu nereye gidiyor bilmiyorum
Sağol tatlım benim. Bu hafta coşacayikkk.Hayırlı olsun canımne zamandır seni kaptanlık yaparken görmemiştim.
@ugurbocuuu canım ikinize de başarılar dilerim.![]()
Yaaaaaa olleeeeeyyykaptanlık nasi da yakışmış kuzuma
ve ben yine yeniden mavi takımdayimmm
![]()
Afiyet olsun canım.Cuma Menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
Küçük dilim avakado
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
3 YK kuru fasulye
2 yk pirinç pilavı
1 ince dilim pasta
3 parça fındıklı pestil
Yeşil çay içtim maden suyu
Suyu biraz az içtim şimdi su içiyorum
Zipzip-
Cordelia
Yoksa sende mi?Şimdi menümü yazayım herkes şaşkına dönsün kaptanım menüsüne baaaaaaakkkkkk... desinler
Sahur 2 tane küçük pankek 1 kaşık çikolata ile
Iftar kayseri yağlaması şöyle bir sıranın tamamını yedim çok acıkıyorum napim yoğurtla yedim (bilmeyenler nasıl bisey olduğunu merak edenler için resim asagida)
Zipzip-
Cordelia
Bol bol su içiyorum
Bugün de regl olmadım artık ben de korkmaya başlıyorum
Geçmiş olsun canım. Vereceksin inşallah.Ve skolyoz kiloyu asla sevmezben doğuştan skolyoz hastasıyım. Doktorum asla kilo alma demisti aldım ama ahah :)
Geçmiş olsun kuzucuğa .Kızımın bariz belliydi.sukur düzeldi görüntüsü.rontgen de diğer tarafta hafif yamulma olduğu çıktı ama dışardan belli değil.bende 85 liyim.tanisamadik seninle![]()
CorbaBugünkü iftar menünüz ne kizlaar?
Gözün aydın canım.
Afiyet olsun canım..
Harikasın canım. M a V iCordelia kaptanim tenise giderken normalde otobüsle gider gelirdim, yürüdüm :) her şey takım için ahahaha
Afiyet olsun canım.buna yazdım sanki ama.8 nisan menüm
Sahur
Avuc içi kadar pide
Yumurta
Kk beyaz peynir
Yeşillik
İftar:
1kase mercimek çorbası
8 yk türlü yemegi
Avuç içi kadar pide
1kase kısır
Su:1,5 litre
Spor:Eki Görüntüle 3044323
Zipzip-
Cordelia
Yaşla çok ilgisi var bı 3 5 yıl önce hiç bir şey rahatsız etmezdi. Şimdi soğan , sarımsak aşırı zorluyor bunyemi benim deSarımsaklı yoğurt mugecen gün fellah köftesi yapıp bol sarımsaklı yedim, yeni yeni topluyorum kendimi
önceki yıllarda sarımsaklı mi yemiyordum yoksa yaşlanıyor muyum bilemedim ammaa
sen nasıl oldun?
Teşekkür ederiz kaptanım. ❤Afiyet olsun canim
Secmeler bitmiş
Guzel,eglenceli ,bol eksili bir hafta olur inşallah
Basarilar diliyorum
@ugurbocuuu
Cordelia
![]()
Mis gibi olmuştur. Güle güle kullan.Geldim eve biraz temizlik yapayım![]()
Kedicikler mi?Hayırlı sabahlar
Bugün de uykumun burnundan getirdiler
Afiyet olsun Yeşil çiçeğim.8 nisan menüm
Sahur 1 tb ekmek domates salatalık 2 dilim karpuz 1 dilim beyaz peynir 2 siyah zeytin 1 çatal nutella 1 sahanda yumurta
İftar 2 dilim kıymalı börek 1 kase toğga çorbası 1 taze sarımsak
21.30 1 avuç haşlanmış yer fıstığı
Su 1.5 lt
Zipzip- @HanimKelesimiGetir
Eline sağlık kaptanim.8 -14 Nisan Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 30. Hafta 08.04.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım @ugurbocuuu Kırmızı Kaptan 57,30@B O Z A Kırmızı 79,40@erenmothers Kırmızı 73,10@s i d e l y a Kırmızı 67,85@North River Kırmızı 77,05@gewezebidik Kırmızı 66,45@sara_28 Kırmızı 92,50sandriyon
Kırmızı 65,90@Beth18 limonlutarcinlikek Kırmızı 61,20pastelfit
Kırmızı 61,20@menekse_kokusu Kırmızı 58,00@fesang Kırmızı Sarı 58,30@gezegenfeza Kırmızı Sarı 71,70Mavi Takım Cordelia
Mavi Kaptan 63,35Wilma11
Mavi 70,30@busra ytez Mavi 70,70@She-Raa Mavi 86,10@60kiloyum Mavi 84,40minerva1988
Mavi 59,60@Aomine Daiki Mavi 62,30@Kinoalihatun Mavi 76,15@DombiliKus Mavi 80,30@dolunaydagel Mavi 80,90@Nefesimmmsin Mavi 63,70@yildiz4kc Mavi Sarı 72,10S Suskunkardelen Mavi Sarı 56,45Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 56,00@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 67,40@Chedarice Yeşil 81,50@Ytmz Yeşil 67,90@L u c i a Yeşil 83,9
P.tesi olsun canım. O gün çok bir şey yok olur mu?