Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sarı Takımdasin zorunlu değil ablacim♥️

Bizimkide uyaniyor sahur vakti ama kuru ve yas mama disinda hic bisi yemiyor 🤭
Sosis ,salam,tavuk ,balik denedik koklayip yemiyor

Afiyet olsun canim ♥️
Gri erkek, kuru ve yaş mama dışında verdiklerimiz ıvır zıvır sayiliyor, onları çok seviyor.
Karamel olan kız, türk aileden aldık, muhtemelen peynir filan vermişler, kahvaltı yaparken bizi rahat bırakmıyor, hele hele kemik haşlama yapsam, tavuk yapsam yemek için can atıyor, ıvır zıvırı o da çok seviyor

Turlar getiriyor gezdiriyor canım. Güneydoğu turu yapıyor insanlar. Onlara katılabilirsin canım. Gezilmesi gereken yerler var . Urfa Mardin Diyarbakır’da. Ama en çok hangi şehri sevdin dersen Batman derim 🥰 bayıldım Batman a
Nasip olursa bizde istiyoruz, daha doğrusu eşim çok istiyor, belki bu sene katılırız

Gri erkek, kuru ve yaş mama dışında verdiklerimiz ıvır zıvır sayiliyor, onları çok seviyor.
Karamel olan kız, türk aileden aldık, muhtemelen peynir filan vermişler, kahvaltı yaparken bizi rahat bırakmıyor, hele hele kemik haşlama yapsam, tavuk yapsam yemek için can atıyor, ıvır zıvırı o da çok seviyor
Biz sokakta ölmek üzereyken bulmuştuk ağzında hafif yarasi vardi .yas ve kuru mama yiyor o gunden beri

Cig balik,tavuk kokusuna çıldırıyor ama vermiyoruz🤭🤭

Günaydın mutlu pazarlar 🤗
Çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık ❤️❤️❤️
💋❤️
Ev ahalisinin yazlıklarını çıkardım. Şimdi 53487 saat sürecek olduğunu tahmin ettiğim ütüye başlıyorum. Benden haber alamazsanız merak etmeyin 🥺
Kolay gelsin. 😂
Günaydın kızlar mutlu pazarlar hepimize 💐💐💐💐💐💐💐💐
Günaydın canım sana da. 💋
Merhaba,bonjour,hello, annyeonghaseyo. 💙

Back
X