- 8 Eylül 2016
- 103.345
- 438.235
- 898
- 36
Afiyet olsun onlaraBenim kediler çok seviyor. Tavuk köfte et ve ciger veriyorum. Çiğ hiç vermedim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun onlaraBenim kediler çok seviyor. Tavuk köfte et ve ciger veriyorum. Çiğ hiç vermedim.![]()
Oyyy yerim onları yaaaGri erkek, kuru ve yaş mama dışında verdiklerimiz ıvır zıvır sayiliyor, onları çok seviyor.
Karamel olan kız, türk aileden aldık, muhtemelen peynir filan vermişler, kahvaltı yaparken bizi rahat bırakmıyor, hele hele kemik haşlama yapsam, tavuk yapsam yemek için can atıyor, ıvır zıvırı o da çok seviyor
Allah razı olsun kurtarmışsınızBiz sokakta ölmek üzereyken bulmuştuk ağzında hafif yarasi vardi .yas ve kuru mama yiyor o gunden beri
Cig balik,tavuk kokusuna çıldırıyor ama vermiyoruz![]()
Sagol canimOyyy yerim onları yaaa
Allah razı olsun kurtarmışsınız![]()
Oyyy maşallah yaaaaSagol canim
Ilk fotosu ilk buldugumuz gunlere ait o zaman kucagimizdan inmiyordu
Digerinide yeni çektim sayılır![]()
Öperim tabi ki teşekkür ederizOyyy maşallah yaaaasize tutunmuş korkmuş yavru
çok da güzel gözleri,rengi bayıldım maşallah
Rabbim uzun yıllar sağlıkla sizle olmayı nasip etsin canım öp benm için de![]()
Eline sağlık canım, afiyet olsun
Valla ilk defa yapacağım hiç de yemedim çok duydum
Ben de hep duyuyordum bugün deneyeceğim inşallah![]()
Rabbim gönlüne göre versin kuzum. İnşallah beklediğin haberi alırsın, bize güzel haberler verirsin![]()
Iyi pazarlar canimSelam kızlar iyi pazarlar, ara ara gelicem inşallah nasıl gidiyor nasılsınız ?? Ramazan bana hiç yaramadı reglimin bitmesine 2/3 var ama sanki orucum biran evvel inşallah düzelirim, hep aklımdasiniz unutmayın![]()
marka hic hatirlamiyorum canim ama ankarada- istanbulda aktara gidip aktarda hangi marka varsa almistim. Zaten enginarin suyu direk. Uzerinde yuzde yuz enginar suyu yazmasina dikkat et onun disinda pek bir seye dikkat etmemistim ben.Ayyy ilk kez duydum enginar suyunu.markasını hatırlıyor musun?.ilk firsatta alacağım cok teşekkür ederim.
Eşimde alışık sever kalabalığı.ona farketmiyor tabi![]()
afiyet olsun prensesimMenum 8 Nisan
Sahur
2 yumurta
4 wasa
5 zeytin
1 kk peynir
1 adet çikolata 30 gram
İftar
1 kase çorba
5 köfte 2 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 adet Browni
1 hurma 1 kuru incir
3 litre su
Kahve vs.
Zipzip-
ay ben dun gelip yazamadim alintiladim ama bugune kaldi cevap vermek :) dun 8900 adim attim bende :)Ellerine sağlık güzel cordeliam![]()
gewezebidik orti olmuşuz bebişim.ben oğlanı yürüyüşe götürdüm suan 8600 adımdayım sende durumlar nasıl
![]()
afiyet olsun canim10 Nisan menüm
Sahur:
1yumurta
Bir parca peynir
Yarım avuç içi pide
İftar:
1kepce tarhana çorbası
Haşlanmış tavuk göğsü
2yk pilav
Salata
20.00
4 ceviz
1elma
Su:3 litre
Spor:Eki Görüntüle 3044542
Zipzip- @Cordelia
gewezebidik
Bana da veterinerin kesinlikle cig et/balik vs vermeyin demisti. Hem kediniz hastalanabilir ( bakteriyel enfeksiyon) bu hem kedinize hem size hem bize risk yaratabilir dedi. Bir de biliyorlar benim kedilerime nasil duskun oldugumu, aman dedi sakin vermeyin. Internette bu konuda arastirma yatigimda her kafadan bir ses ciktigini gordum ama gordugum kadariyla iyi vetirenerlerin hepsi bu konuda hem fikir, kardesinin de dedigi gibi vermeyin diyorlar.Cig balik ve tavuktan kolay hastalıniyorlarmis sanırım
Kardesim vermeyin dedi veterinerlik okuyor ya
Günaydın inşaallahGünaydın kızlar mutlu pazarlar hepimize![]()
HelloMerhabalarrr![]()
Hosgeldin canim kolay gelsin islerinde Allah kolaylik versinben geldim sondan basa dogru gecmis yapiyordum ama yetisemicem sanirim ahaha
bugun temizlik gunu gibi oldu, sabah kalktik evi toparladik biraz. Kedilerimizin bakimini yaptim. Camasir attim, esim evi supurdu sagolsun. Kahvalti bulasik derken bu saat oldu. Simdi bahce islerine girisicem, cimleri bicip, gecen hafta cicek almistim onlari saksilara dikicem.
Sonra da bu haftaya yetismesi gereken ofis islerim vardi, hafta ici rahat etmek icin birazda ofis icin calisicam. Pazar gunu dinlenmeden daha cok calisma gunu oldu bana :) Aman Allah saglik versin guc versinde yapayim.
Bana da veterinerin kesinlikle cig et/balik vs vermeyin demisti. Hem kediniz hastalanabilir ( bakteriyel enfeksiyon) bu hem kedinize hem size hem bize risk yaratabilir dedi. Bir de biliyorlar benim kedilerime nasil duskun oldugumu, aman dedi sakin vermeyin. Internette bu konuda arastirma yatigimda her kafadan bir ses ciktigini gordum ama gordugum kadariyla iyi vetirenerlerin hepsi bu konuda hem fikir, kardesinin de dedigi gibi vermeyin diyorlar.