Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gri erkek, kuru ve yaş mama dışında verdiklerimiz ıvır zıvır sayiliyor, onları çok seviyor.
Karamel olan kız, türk aileden aldık, muhtemelen peynir filan vermişler, kahvaltı yaparken bizi rahat bırakmıyor, hele hele kemik haşlama yapsam, tavuk yapsam yemek için can atıyor, ıvır zıvırı o da çok seviyor
Oyyy yerim onları yaaa 😍

Biz sokakta ölmek üzereyken bulmuştuk ağzında hafif yarasi vardi .yas ve kuru mama yiyor o gunden beri

Cig balik,tavuk kokusuna çıldırıyor ama vermiyoruz🤭🤭
Allah razı olsun kurtarmışsınız 😍😘

Eklentiler

• 20220105_102713.webp
    20220105_102713.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 20210105_233656.webp
    20210105_233656.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 32
Sagol canim🥰🥰
Ilk fotosu ilk buldugumuz gunlere ait o zaman kucagimizdan inmiyordu
Digerinide yeni çektim sayılır 🤗🤗
Oyyy maşallah yaaaa 😍 size tutunmuş korkmuş yavru 🐈 çok da güzel gözleri,rengi bayıldım maşallah 😍
Rabbim uzun yıllar sağlıkla sizle olmayı nasip etsin canım öp benm için de 😘

Rabbim gönlüne göre versin kuzum. İnşallah beklediğin haberi alırsın, bize güzel haberler verirsin 🥰
sara_28 sara_28 geçen gün okumuştum, regl gecikmesini ama sende olan bir şey bu arada diye düşünüyorum. Ondan pek umutlanmadim.Kafa yormadan bekle, inşaallah sağlıkla gelecek, hayırlısıyla. Olduğunda müjdemi beklerim. 🤭🤭

Ayyy ilk kez duydum enginar suyunu.markasını hatırlıyor musun?.ilk firsatta alacağım cok teşekkür ederim.

Eşimde alışık sever kalabalığı.ona farketmiyor tabi😀
marka hic hatirlamiyorum canim ama ankarada- istanbulda aktara gidip aktarda hangi marka varsa almistim. Zaten enginarin suyu direk. Uzerinde yuzde yuz enginar suyu yazmasina dikkat et onun disinda pek bir seye dikkat etmemistim ben.
Menum 8 Nisan

Sahur

2 yumurta
4 wasa
5 zeytin
1 kk peynir
1 adet çikolata 30 gram

İftar
1 kase çorba
5 köfte 2 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 dilim ekmek

Ara
1 adet Browni
1 hurma 1 kuru incir
3 litre su
Kahve vs.

Zipzip- Zipzip-
afiyet olsun prensesim
Ellerine sağlık güzel cordeliam😍 gewezebidik gewezebidik orti olmuşuz bebişim.ben oğlanı yürüyüşe götürdüm suan 8600 adımdayım sende durumlar nasıl😘
ay ben dun gelip yazamadim alintiladim ama bugune kaldi cevap vermek :) dun 8900 adim attim bende :)
10 Nisan menüm

Sahur:
1yumurta
Bir parca peynir
Yarım avuç içi pide

İftar:
1kepce tarhana çorbası
Haşlanmış tavuk göğsü
2yk pilav
Salata

20.00
4 ceviz
1elma

Su:3 litre
Spor:Eki Görüntüle 3044542
Zipzip- Zipzip- @Cordelia gewezebidik gewezebidik
afiyet olsun canim

ben geldim sondan basa dogru gecmis yapiyordum ama yetisemicem sanirim ahaha
bugun temizlik gunu gibi oldu, sabah kalktik evi toparladik biraz. Kedilerimizin bakimini yaptim. Camasir attim, esim evi supurdu sagolsun. Kahvalti bulasik derken bu saat oldu. Simdi bahce islerine girisicem, cimleri bicip, gecen hafta cicek almistim onlari saksilara dikicem.
Sonra da bu haftaya yetismesi gereken ofis islerim vardi, hafta ici rahat etmek icin birazda ofis icin calisicam. Pazar gunu dinlenmeden daha cok calisma gunu oldu bana :) Aman Allah saglik versin guc versinde yapayim.

Cig balik ve tavuktan kolay hastalıniyorlarmis sanırım
Kardesim vermeyin dedi veterinerlik okuyor ya
Bana da veterinerin kesinlikle cig et/balik vs vermeyin demisti. Hem kediniz hastalanabilir ( bakteriyel enfeksiyon) bu hem kedinize hem size hem bize risk yaratabilir dedi. Bir de biliyorlar benim kedilerime nasil duskun oldugumu, aman dedi sakin vermeyin. Internette bu konuda arastirma yatigimda her kafadan bir ses ciktigini gordum ama gordugum kadariyla iyi vetirenerlerin hepsi bu konuda hem fikir, kardesinin de dedigi gibi vermeyin diyorlar.

ben geldim sondan basa dogru gecmis yapiyordum ama yetisemicem sanirim ahaha
bugun temizlik gunu gibi oldu, sabah kalktik evi toparladik biraz. Kedilerimizin bakimini yaptim. Camasir attim, esim evi supurdu sagolsun. Kahvalti bulasik derken bu saat oldu. Simdi bahce islerine girisicem, cimleri bicip, gecen hafta cicek almistim onlari saksilara dikicem.
Sonra da bu haftaya yetismesi gereken ofis islerim vardi, hafta ici rahat etmek icin birazda ofis icin calisicam. Pazar gunu dinlenmeden daha cok calisma gunu oldu bana :) Aman Allah saglik versin guc versinde yapayim.

Bana da veterinerin kesinlikle cig et/balik vs vermeyin demisti. Hem kediniz hastalanabilir ( bakteriyel enfeksiyon) bu hem kedinize hem size hem bize risk yaratabilir dedi. Bir de biliyorlar benim kedilerime nasil duskun oldugumu, aman dedi sakin vermeyin. Internette bu konuda arastirma yatigimda her kafadan bir ses ciktigini gordum ama gordugum kadariyla iyi vetirenerlerin hepsi bu konuda hem fikir, kardesinin de dedigi gibi vermeyin diyorlar.
Hosgeldin canim kolay gelsin islerinde Allah kolaylik versin🥰🥰

Eve balik tavuk girdiginde direk fark ediyor bizde kediyi mutfaktan cikartiyoruz
Yer mi bilmiyorum da denemedik🤭🤭
Pismis tavugu kokluyor yemiyor

Back
X