- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.055
- 1.423
- 60
Umarım kuzum bende merakla bekliyorum 55 olmayıArtin cok degil ablacim cumaya 55 ler gelecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım kuzum bende merakla bekliyorum 55 olmayıArtin cok degil ablacim cumaya 55 ler gelecek![]()
Yaparsın yavaş yavaş acele etmeden halledersinBitti fakat tam temizleyip yerleşemedim. Bu hafta halledicem inşallah![]()
Hâlâ zayıflamak mi istiyorsun canım boyun kaçtı ki?
Devam eskiye göre daha kilom var ondan yani,52*53 olsam oda yeter herhalde.uzun boylu değili ki 1,61 sadece.Hâlâ zayıflamak mi istiyorsun canım boyun kaçtı ki?
Ooo 52 53 olacaksın öyle mi çok az geldi bana hadi bakalım o zamanDevam eskiye göre daha kilom var ondan yani,52*53 olsam oda yeter herhalde.uzun boylu değili ki 1,61 sadece.
Bir dönem 45 kiloydum,bekarken en fazla 55 kiloydum yani.Ooo 52 53 olacaksın öyle mi çok az geldi bana hadi bakalım o zaman
Teşekkür ederimBebek mihayırlı olsun canım
![]()
Tmm canım sağolmarka hic hatirlamiyorum canim ama ankarada- istanbulda aktara gidip aktarda hangi marka varsa almistim. Zaten enginarin suyu direk. Uzerinde yuzde yuz enginar suyu yazmasina dikkat et onun disinda pek bir seye dikkat etmemistim ben.
afiyet olsun prensesim
ay ben dun gelip yazamadim alintiladim ama bugune kaldi cevap vermek :) dun 8900 adim attim bende :)
afiyet olsun canim
Sevgili Maviş takımım![]()
![]()
![]()
![]()
Herkese Afiyet olsun. Adımlarınızı ve menülerinizi düzenli paylaştığınız için teşekkür ederim.
Cansınız.![]()
![]()
![]()
![]()
Haydi elllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 - 2 - 3 şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş M A V İ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben bu akşam azcık EVA yapçam. Sizler de müsaitseniz ufak bi spor patlatıverin.
@Migim Mavi @busra ytez Mavi @She-Raa Mavi 60kiloyum
Mavi minerva1988
Mavi @Aomine Daiki Mavi Kinoalihatun
Mavi Hallederiz
Mavi @dolunaydagel Mavi Nefesimmmsin
Mavi @Suskunkardelen Mavi hamiş @yildiz4kc Mavi Sarı
Afiyet olsun ortim:)10.04.2022
Sahur
2 dilim ekmek
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik domates salatalık
İftar
1 kase çorba
1 yt menemen
3 dilim ekmek
Su 1 lt
Spor
30 dk yürüyüş
5900 adım ( aslında adımlarım daha fazla 8 binş geçtim fakat yürüyüşe başlamadan telefonumun şarjı bitti. Bu adımlarıda saat 17:00 dan sonra yaptım)
Zipzip-
Cordelia
minerva1988
Moral verin bana, iyi geliyorGunaydin canim
Gecmis olsun
Bence ekside olman cok guzel
Gecen hafta 800 artiydin
Bu hafta artilari atmakla ugrasmayacaksin![]()
Göremedim ki. Tam görücem derken regl oldum. Bu haftasonu da ölçülü olmak kaydıyla aklımdan ne geçerse yedim işte. Cumaya çok hevesliyimYine de bir miktar eksi gelmişsin 79 ları görmüş muydun canım
Bence cumaya rahat rahat görürsün
Bebek bekliyormuşsunuz ne güzel ,sağlıcakla doğsunTeşekkür ederim![]()
Verirsin merak etme yavaş olsun gitsin kiloda hepimiz öyleyiz çünkü.Göremedim ki. Tam görücem derken regl oldum. Bu haftasonu da ölçülü olmak kaydıyla aklımdan ne geçerse yedim işte. Cumaya çok hevesliyim![]()
Evet evet şükür etkilemedi pek :) kendi tuttum daha çok şey vardı , yemek yiyip çıktım dedim oysa açtım ahahaYediklerin karbo ama çok yememişsin canım. Bence çok etkilemez![]()
Canım şöyle oldu , aşırı yiyordum o tartildigim zaman insan gibi yiyince çok bünye ferahladi. Ben 50 -56 arasıudim yıllardır bu kilolar son bı kaç ayın eseri. Çabuk gider diye düşünüyorumMaşallah canım o nasıl eksi Allah nazarlardan saklasın. Cumaya kadar dahada verirsin. Bu aralıkta harika![]()
Sabit olmanda guze cumaya eksiler gelir canim
Gunaydin fesangimGünaydın canlarım ballarım günaydın![]()