Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

marka hic hatirlamiyorum canim ama ankarada- istanbulda aktara gidip aktarda hangi marka varsa almistim. Zaten enginarin suyu direk. Uzerinde yuzde yuz enginar suyu yazmasina dikkat et onun disinda pek bir seye dikkat etmemistim ben.

afiyet olsun prensesim

ay ben dun gelip yazamadim alintiladim ama bugune kaldi cevap vermek :) dun 8900 adim attim bende :)

afiyet olsun canim
Tmm canım sağol😘
Sevgili Maviş takımım :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Herkese Afiyet olsun. Adımlarınızı ve menülerinizi düzenli paylaştığınız için teşekkür ederim.
Cansınız. :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Haydi elllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

1 - 2 - 3 şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş M A V İ

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Ben bu akşam azcık EVA yapçam. Sizler de müsaitseniz ufak bi spor patlatıverin. :KK76::KK76::KK76:

💙💙💙💙

10.04.2022

Sahur

2 dilim ekmek
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik domates salatalık

İftar
1 kase çorba
1 yt menemen
3 dilim ekmek

Su 1 lt

Spor
30 dk yürüyüş
5900 adım ( aslında adımlarım daha fazla 8 binş geçtim fakat yürüyüşe başlamadan telefonumun şarjı bitti. Bu adımlarıda saat 17:00 dan sonra yaptım)

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia minerva1988 minerva1988
Afiyet olsun ortim:)

Maşallah canım o nasıl eksi Allah nazarlardan saklasın. Cumaya kadar dahada verirsin. Bu aralıkta harika :KK9:
Canım şöyle oldu , aşırı yiyordum o tartildigim zaman insan gibi yiyince çok bünye ferahladi. Ben 50 -56 arasıudim yıllardır bu kilolar son bı kaç ayın eseri. Çabuk gider diye düşünüyorum

Back
X