- 8 Eylül 2016
- 103.357
- 438.260
- 898
- 36
Tarhana çorbası kesindeAkşama menülerde ne var?

Ciger ve salata olacak galiba
Ya da pirasa makarna salata
Tatli yapmayiz bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarhana çorbası kesindeAkşama menülerde ne var?
Bekarken ki gibi olmuyor ki ben evlenirken 20 yaşında 49 50 kiloyum ama resimlere baksam yüzüm 60 kilo olduğumda bile o kadar gergin değil zamanla yüz yağları eriyor kolajen azalıyor bağ dokuları ne yaparsak yapalım gevşiyor. Ve ben şimdi 56 57 kilo da evlenirken ki halim gibi görünüyorum. Daha yüzden zayıflayan bir yapım da yok yani yine de kilo verdikçe burnum büyüyor ya da böyle kemikleniyor gibi hissediyorum.Bir dönem 45 kiloydum,bekarken en fazla 55 kiloydum yani.
Şimdi hafifledim artık kilo verdikçe,45 olduğum zamandada tansiyonum hep düşüktü bide.
Bu soru çok önemli cevapları bekliyorumAkşama menülerde ne var?
Ahaha :))Bu soru çok önemli cevapları bekliyorum![]()
Evet cnm ya, hafta sonu boluya küçük kızın yanına gittik, buralara bakmaya vakit olmadı, uyardığın için teşekkür ederim, biri beni dürtmeden menü yazamıyorum, bu yüzden diyetisyensiz de zayıflayamıyorumAllah kolaylık versin
Chedarice iki gündür menü bildirmemisin. Hastalık geçti ama vücut kırginligi kalmış bence.insaallah en kısa zamanda toparlarsin
Fotoğraflı Pazar bildirimi
![]()
Sahurlar standart zaten peynir ekmek yumurtaEvet cnm ya, hafta sonu boluya küçük kızın yanına gittik, buralara bakmaya vakit olmadı, uyardığın için teşekkür ederim, biri beni dürtmeden menü yazamıyorum, bu yüzden diyetisyensiz de zayıflayamıyorum
Cumartesi sahurda biraz bazlama ve peynir yedim,
Akşam biraz çorba, 2 kabak çiçeği dolma, 1 lahana sarma, 1 biber dolma, yarım ev lahmacunu, ve ince dilim yaşgünü pastası.
Pazar sahurda 1 haş yum. Peynir 3-5 patates kızartması ekmek
Gün içinde regl oldum
Dolayısıyla atıştırmalarım oldu. Çocukların yemeklerinden 3 kaşık ondan gibi.
İftara mangal vardı 1 şiş 1 et yedim ve salata.
Mercimek çorbasi ( yapmayabilirim )Akşama menülerde ne var?
Tişikkirler pastelfitimAfiyet olsun canım
Aaa bakayım hemenSürekli fıttırı fıttırı atıyo göbecikleri, ben hiç beceremiyorum![]()
Bir makineye yatırıyorlar seni 30 dk da 2 saat spor yapmış gibi kalori yakıyorsunAfiyet olsun canim
Günaydın canim
Andulasyon ne
Günaydın canim
YouTube a eva fitness yaz canim![]()
Azim diye buna derimEvet evet şükür etkilemedi pek :) kendi tuttum daha çok şey vardı , yemek yiyip çıktım dedim oysa açtım ahaha
Ah ah 50 ler benim için 7 yıl geride kaldıCanım şöyle oldu , aşırı yiyordum o tartildigim zaman insan gibi yiyince çok bünye ferahladi. Ben 50 -56 arasıudim yıllardır bu kilolar son bı kaç ayın eseri. Çabuk gider diye düşünüyorum
Düğün zamanı bile 47 kiloydum yani,45ile hamile kaldım 15 kilo almıştım.Bekarken ki gibi olmuyor ki ben evlenirken 20 yaşında 49 50 kiloyum ama resimlere baksam yüzüm 60 kilo olduğumda bile o kadar gergin değil zamanla yüz yağları eriyor kolajen azalıyor bağ dokuları ne yaparsak yapalım gevşiyor. Ve ben şimdi 56 57 kilo da evlenirken ki halim gibi görünüyorum. Daha yüzden zayıflayan bir yapım da yok yani yine de kilo verdikçe burnum büyüyor ya da böyle kemikleniyor gibi hissediyorum.
Balık var bizde salata yapacam yanına.Akşama menülerde ne var?
Ben tamamen kolaya kaçıp az önce kurufasulye ıslattımBalık var bizde salata yapacam yanına.
Iyi görünüyorsan rahat hissediyorsan çok iyi canimDüğün zamanı bile 47 kiloydum yani,45ile hamile kaldım 15 kilo almıştım.
Kızımın düğün zamanı bile 54 kiloydum,sonra menopoz olunca geldi kiloda tabi.
Çok zayıf oluncada tansiyon sıkıntım oluyor çok düşüyor,zaten düşüktür hep.Iyi görünüyorsan rahat hissediyorsan çok iyi canim
Bendede öyle hep yüksek çıkıyor,LDL benimde 230 üstü.
Inşallah kaptanımSabit olmanda guze cumaya eksiler gelir canim
Gunaydin fesangim![]()
Yuksek olmasından iyi çok fazla düşmüyorsa tabii benim de hep 8-4 9-5Çok zayıf oluncada tansiyon sıkıntım oluyor çok düşüyor,zaten düşüktür hep.