Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin gülümsem23 gün rötarlı geldim ama idare et artık ablacım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hayırlı iftarlar bitanemmmHayırli iftarlar![]()
Umarım her şey yolundadır ve yoluna girer canımKızlar kusura bakmayın.ben yarışmadan çekiliyorum,daha doğrusu cuma günü bildirim yaparım. Ailesel sebeplerden yapamicam, çok gerginim.zor günler geçiriyorum. Haber vermeden de gitmek olmazdı. Lütfen ısrar etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun![]()
Makaron ben de hiç yemedim cicikuşum nasıl bir şeymiş?Selam kızlar. Önce menülerimi yazayım daha geç olmadan.
11 nisan p.tesi
Sabah 12.00
2 haş yumurta,
3 yk yulaf ezmesi, 3 yk yoğurt,
1 yeşil elma.
Akşam 18.00
1 porsiyon tavuk ızgara,
2 küçük kabak fırında pişirdim,
2 yk yoğurt.
Gece 11.00 gibi sütlü filtre kahve
Gece 3 buçukta bitti hastanedeki işim. Onca saat aç bekleyince sabah kalktığımda açlıktan ölüyordum.
12 nisan salı
Sabah 09.00
1 büyük simit
Öğlen 12.00
4 yk yulaf ezmesi, 3 yk yoğurt,
1 küçük muz.
Akşam 17.45
1 porsiyon balık ızgara,
Salata,
Makaron aldık kızım isteyince, daha önce hiç yememiştim bir kaç tane yemiş bulundum.
Sularım 3 er litre.
Cordelia
Zipzip-
dolunaydagel
Dışı biraz sert kabuk gibi, dişini bastırınca yumuşak. Biraz Yapışkan bir kıvamı var. Fena değil ama tatlı yiyecek olsam bunu tercih etmezdim.Makaron ben de hiç yemedim cicikuşum nasıl bir şeymiş?
Ben de. Oreo var ya misss gibi.Dışı biraz sert kabuk gibi, dişini bastırınca yumuşak. Biraz Yapışkan bir kıvamı var. Fena değil ama tatlı yiyecek olsam bunu tercih etmezdim.
Bana da renkli renkli olduğu için antipatik geliyor. Tatlıyı kakaolu severimDışı biraz sert kabuk gibi, dişini bastırınca yumuşak. Biraz Yapışkan bir kıvamı var. Fena değil ama tatlı yiyecek olsam bunu tercih etmezdim.
Bence sevimli görünüyorlar. Badem unuyla yapıldıkları için nispeten daha sağlıklı da olabilir ama… ben evde yaptığım herhangi bir şeyi daha severek yerdim herhalde, puding bile olsaBana da renkli renkli olduğu için antipatik geliyor. Tatlıyı kakaolu severim![]()
Aynen ben de cicikuşum.Bence sevimli görünüyorlar. Badem unuyla yapıldıkları için nispeten daha sağlıklı da olabilir ama… ben evde yaptığım herhangi bir şeyi daha severek yerdim herhalde, puding bile olsa![]()
Beyle yuvarlak renkli renkli :)) çok sevilesi gelmedi banaMakaron ben de hiç yemedim cicikuşum nasıl bir şeymiş?
İnşaallahCanımsın. Israr etmiyorum kendini ne zaman hazır hissedersen geri dön olur mu
Amin çok teşekkürlerUmarım her şey yolundadır ve yoluna girer canımAllah yardımcın olsun