- 8 Eylül 2016
- 103.359
- 438.266
- 898
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yekta cok değişik yaEşim de izliyor , Yekta ya kızıyor hep![]()
Eh pek sıcak sayılmaz haklısınBize göre soğuk canım![]()
Ben de az sonra spor yapacağım.7 bin adım oldu 2 mil leslie bitti ay bacaklarım ağrımış dünden,bi de pijamam dar geliyor zorlanıyorum harekette![]()
AaaaOnuda sevemedim
Ben de açtım dondum.Kombiyi açtık yahu bu ne soğuk
Ankara’nın ayazı fenadır, bilirim. Girin yorganın altına, üşümeyin. Ay ben çok üşürdüm Ankara’da . Sonra Urfa’ya atandım, sabahçıydım, erken gidiyordum okula. Donuyordum ya, yoktu öyle bir soğuk. Millet benle dalga geçiyordu, sen Ankaralısın soğuğa alışkın olman lazım falan diye.Donuyoruz biz burda![]()
Adam güçlü , her istediğini yaptırıyorYekta cok değişik ya![]()
Yaa canim ben Ankaradan izmire gidip üşüyen biri olarak seni cok iyi anliyorumAnkara’nın ayazı fenadır, bilirim. Girin yorganın altına, üşümeyin. Ay ben çok üşürdüm Ankara’da . Sonra Urfa’ya atandım, sabahçıydım, erken gidiyordum okula. Donuyordum ya, yoktu öyle bir soğuk. Millet benle dalga geçiyordu, sen Ankaralısın soğuğa alışkın olman lazım falan diye.
Neyse bu arada eğer bir gün puanımız yetip de Ankara’ya tayin olabilirsek oturacağım yer Eryaman![]()
Eryaman , İstanbul yolu kenarında bir semt. Etimesgut a bağlı. Sosyo ekonomik düzeyi çevresindeki semtlere göre daha iyi, bir de annemlere çok yakınYaa canim ben Ankaradan izmire gidip üşüyen biri olarak seni cok iyi anliyorum
Gittigim zaman yagmurlu biraz soğuktu
Eryaman tarafini cok bilmiyorum![]()
Yeni gordum kaptanimZipzip-
She-Raa
_ASTRAL_
pastelfit @HanimKelesimiGetir
fesang @60kiloyum
Başka kim vardı yürümeyi seven???
yarın adım kapışması var.![]()
Daha önce bir iki defa gittim canimEryaman , İstanbul yolu kenarında bir semt. Etimesgut a bağlı. Sosyo ekonomik düzeyi çevresindeki semtlere göre daha iyi, bir de annemlere çok yakın![]()
Afiyet olsun canımEvet insallah
SagolZipzip- cim insallah
11 nisan pazartesi
Sahur
Biraz cocuklardan krep kalmisti 3 dilim
Biraz peynir
4 zeytin
Iftar
Yarim kase tavuk suyuna corba
4 yk etli yemek
2 yk pilav
Yarim kase yogurt
pastelfit @ugurbocuuu
Zipzip-
Cordelia
Ben eryamandayım beklerim şirammmmAnkara’nın ayazı fenadır, bilirim. Girin yorganın altına, üşümeyin. Ay ben çok üşürdüm Ankara’da . Sonra Urfa’ya atandım, sabahçıydım, erken gidiyordum okula. Donuyordum ya, yoktu öyle bir soğuk. Millet benle dalga geçiyordu, sen Ankaralısın soğuğa alışkın olman lazım falan diye.
Neyse bu arada eğer bir gün puanımız yetip de Ankara’ya tayin olabilirsek oturacağım yer Eryaman![]()
Canım Rabbim gönlüne ferahlık aydınlık versin. Bu da geçer ya hu .....inan ki geçecekAmin çok teşekkürler![]()