Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah vardır hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olursun. :dua:
İnşallah canım nasıl istiyorum bir bilsen 12 defa tüp bebek tedavisi gördüm bitkisel tedavi gördüm doğal yoldan gebe kaldım tedavilerle gebe kaldım düşükler kürtajlar ve en acısıda evladımı doğurdum ama kucağıma bile alamadan kaybettim maddi manevi çok yıprandım ama bir gün bile umudumu kaybetmedim Allaha isyan etmedim Allah büyük elbet benide görür hayırlı sağlıklı bir evlat verir 🙏🙏🙏

Menüm
Sahur
2 yumruta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı kadar labne

İftar
1 kase tavuklu şehriye çorbası
3 YK soya soslu tavuk
3 YK fellah köftesi
2 köfte
Büyük kase salata

İftardan sonra çayın yanında 1 ekler yedim 🙃çok güzeldi ama biraz tombikti 🤭
Umarım cuma gününe tombik olan ben olmam 😂

Su 2lt
1 maden suyu
1 fincan yeşil çay

Adım sayım da güzel oldu bugün 😍
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Hallederiz Hallederiz

Eklentiler

• IMG_20220412_232502.webp
    IMG_20220412_232502.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 27
İnşallah canım nasıl istiyorum bir bilsen 12 defa tüp bebek tedavisi gördüm bitkisel tedavi gördüm doğal yoldan gebe kaldım tedavilerle gebe kaldım düşükler kürtajlar ve en acısıda evladımı doğurdum ama kucağıma bile alamadan kaybettim maddi manevi çok yıprandım ama bir gün bile umudumu kaybetmedim Allaha isyan etmedim Allah büyük elbet benide görür hayırlı sağlıklı bir evlat verir 🙏🙏🙏
Ne kadar zorlu süreçler yasamissin kaybin için çok üzüldüm 😔😔
Allah büyük inşallah güzel haberlerini alacagiz birlikte:dua::dua:

Pazartesi menüsü
Sahur
Omlet,yeşillik,çay

İftar
1 kepçe çorba,4 yk firinda sebzeli kavurma, salata,1,5 slm börek

1 lt su,1 bardak kayısı suyu ev yapımı

Salı menüsü
Sahur
Tost, çilek receli2 TK

İftar(davette olunca karıştı ama az az yeşim)

1 kepçe yoğurt çorbası, 1 servis kaşığı köfte patates, 1 kaşık pilav, salata,1 kepçe barbunya,1 dlm börek

2 çatal kadayıf,1 tulumba, suyum henüz 1 lt olmadı😔
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

Ya canım benim :( hakkında her hayırlısı olsun zor süreçler

Senin için dua edeceğim kuzum. ❤️ Başın sagolsun.

Ben evde test yaptım negatif çıktı canım
Canım benim nasibinde vardır inşallah🤲🤲 rahimle beyin ters orantılı diye okumuştum.İnan çok etkiliyor.İlk hamile kalmaya çalıştığımda 12 ay falan olmadı, en son Dr annenizin hamile kalma zamaniyla paralellik gösterir deyince "oo o zaman 2 yıldan sonra hamile kalacağım" demiştim ve bt takip etmeye basladim.O ay hamile kaldım Oğlum 8 yaşında şimdi.Bunu beyinde bitirmek çok çok çok zor ama inan çok etkiliyor.

Back
X