- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
ben de iftardan sonra coitum sahura kadar limonlu yeşil çaya talim artıkBu saatte yarım ekmek sandviç yapıp yedim sarı takım çok tehlikeli arkadaşlar![]()

afiyet olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de iftardan sonra coitum sahura kadar limonlu yeşil çaya talim artıkBu saatte yarım ekmek sandviç yapıp yedim sarı takım çok tehlikeli arkadaşlar![]()
Bende seni seviyorum canım benimSeni seviyorum tatlı Saracım![]()
Sağol canimin içi sana da afiyet olsun yeşil çay hiç içemiyorum benben de iftardan sonra coitum sahura kadar limonlu yeşil çaya talim artık
afiyet olsun :)
Kramp tarzı bişeymi canım magnezyum değerine baktır istersenKızlar son haftalarda gece yatağa yattığımda bacaklarıma bir haller oluyor. Birden kendi kendine hareket ediyor.. nasıl tarif etsem bilmiyorum resmen yatay şekilde zıplıyor.. böyle bir şey yaşayan var mı
Kramp değil de canım istemsiz bir şekilde bir anda zıplıyor kendi kendine anlamıyorum.Kramp tarzı bişeymi canım magnezyum değerine baktır istersen
İyi geceler bitanemBende yatayım kızlar iyi geceler hepinize yarın güzel bir güne uyanalım inşallah
cnm aromalı denedin miSağol canimin içi sana da afiyet olsun yeşil çay hiç içemiyorum ben
Yav ne yaptın
Denedim canım benim içim almıyorcnm aromalı denedin mi
Seni geçerim17.548 adım daha adım atmam![]()
Yedikten sonra pişmanlık tarif edilmez.Yapmaz olsaydim dimi![]()
uyumaya yakın bütün vucudun zıplaması olan mı cnm sadece bacağın mı ya daKızlar son haftalarda gece yatağa yattığımda bacaklarıma bir haller oluyor. Birden kendi kendine hareket ediyor.. nasıl tarif etsem bilmiyorum resmen yatay şekilde zıplıyor.. böyle bir şey yaşayan var mı
iyi geceler kuzumBende yatayım kızlar iyi geceler hepinize yarın güzel bir güne uyanalım inşallah
Beni mi Eliften 500 adım fazla sadece.hedefim seni de geçmek
İnşallah canım nasıl istiyorum bir bilsen 12 defa tüp bebek tedavisi gördüm bitkisel tedavi gördüm doğal yoldan gebe kaldım tedavilerle gebe kaldım düşükler kürtajlar ve en acısıda evladımı doğurdum ama kucağıma bile alamadan kaybettim maddi manevi çok yıprandım ama bir gün bile umudumu kaybetmedim Allaha isyan etmedim Allah büyük elbet benide görür hayırlı sağlıklı bir evlat verir![]()
Sadece bacaklarım canımuyumaya yakın bütün vucudun zıplaması olan mı cnm sadece bacağın mı ya da
iyi geceler kuzum
yürüdükçe insan alışıyor gerçekten cnm ama yaklaşık 10 bin oluyor daha fazlasını zor atıyorumYav ne yaptın![]()
o zaman karışım yapmanı öneririm cnm kiraz sapı,çilek, ,taze nane vsDenedim canım benim içim almıyor![]()