• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tesekkur ederim ilgin icin 💙 sukur 🤗 sen nasilsin? Ugramamistim galiba evet birkac saat.

Canim migim 🤗 Allah razi olsun. Atak yokladi, geldi, kapiya dayandi, geri gitti ama cok zorladi. Direkten dönüyor bazen 😔 insaallah iyi olucam. 🤗🤗

Eve geldim, banyoya falan girdim, dinlendim. Tesekkur ederim canim kaptanim. Menulerimi yarin sakin kafayla yazicam insaallah. Seni de ugrastirmiyim. 🤗 Ya da dur bakiyim, yazayim.
Dünü tam hatirlamadim maalesef ama kahvalti klasiktir. Ogle 2 veya 3 icli kofte, bir ince lavas tipi peynirli bir urun. Koyde yapilmis. Aksam da 3 icli kofte. (Kofteler haslanmis, kizartma diil yani) arada kapya yedim, aksam bi de hazir detox corbasi ictim
Bugun
Kahvalti
Zeytin, peynir, bir sey daha vardi sanki. Ekmek yemedim..canim istemedi Bu sefer yunurta yiyemedim.
9:15 gibi maalesef su boregi, isyerine getirmisler. Kahvalti da yarim yamalakti zaten. Oglen yok. Aksam chiali dan..one probiyotik yogurt. Sadece bugun 2-3 urun cızım oldu, kusura bakmayin. Menu bu seferlik boyle oldu, kusura bakmayin canlarim. Yarindan itibaren duzenli oluyorum. Cordelia Cordelia HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
Çok geçmiş olsun 🤲

Dün gece aşırı vucut kaşınti nedenyie başlayan aynı kurdeşen benzeri rahatsizlgii bugün doktorda son bulur inş
sürekli kaşınti ve kabarıklar çıkmaya başladi heryerim
Bi alerjik mi hiç bilmiyorum
Dün sabahtan beri kaşınıyprdum😩😩😩
Çok kötü oldum
Bide uyuyamadim gece 😔

Bana yakıştırmıyorlar 50 eskiden bende 48 idim tahta kurusu diye alay ederlerdi
Banada gitmiyor aslında kemiklerim sayılıyordu resmen,iskeletör diyorlardı hep
Bugünkü menüm
Sabah
Bir dilim peynir
13 zeytin
Çok az mantar
3 dilim tb ekmeği
Fitomilk
Ara
Hindiba kahve
3 kayısı
12 kavrulmamış fındık
Öğle
8 yk bulgur pilavı
6 yk mantar
3 yk yoğurt
Arada bi tane bebe bisküvisi
Akşam
Bir tabak sulu köfte
Salata
Ara
Çay çekirdek
Yoğurt pulbiber limon karışımı
Su 3 lt
Spor 2 mil leslie
Zipzip- Zipzip- HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun
Afiyet olsun

Ay çok korkarım ama kocama vuran olsa bende dalarım heralde
Gözüm karadır benim anında dalarım,şu selfie çeken herifler varya ahhh bir denk gelsede kafa göz dalsam onlara.
Zorlar cidden
Afiyet olsun
Tesekkur ederim ilgin icin 💙 sukur 🤗 sen nasilsin? Ugramamistim galiba evet birkac saat.

Canim migim 🤗 Allah razi olsun. Atak yokladi, geldi, kapiya dayandi, geri gitti ama cok zorladi. Direkten dönüyor bazen 😔 insaallah iyi olucam. 🤗🤗

Eve geldim, banyoya falan girdim, dinlendim. Tesekkur ederim canim kaptanim. Menulerimi yarin sakin kafayla yazicam insaallah. Seni de ugrastirmiyim. 🤗 Ya da dur bakiyim, yazayim.
Dünü tam hatirlamadim maalesef ama kahvalti klasiktir. Ogle 2 veya 3 icli kofte, bir ince lavas tipi peynirli bir urun. Koyde yapilmis. Aksam da 3 icli kofte. (Kofteler haslanmis, kizartma diil yani) arada kapya yedim, aksam bi de hazir detox corbasi ictim
Bugun
Kahvalti
Zeytin, peynir, bir sey daha vardi sanki. Ekmek yemedim..canim istemedi Bu sefer yunurta yiyemedim.
9:15 gibi maalesef su boregi, isyerine getirmisler. Kahvalti da yarim yamalakti zaten. Oglen yok. Aksam chiali dan..one probiyotik yogurt. Sadece bugun 2-3 urun cızım oldu, kusura bakmayin. Menu bu seferlik boyle oldu, kusura bakmayin canlarim. Yarindan itibaren duzenli oluyorum. Cordelia Cordelia HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
Afiyetler olsun

Dün gece aşırı vucut kaşınti nedenyie başlayan aynı kurdeşen benzeri rahatsizlgii bugün doktorda son bulur inş
Çok kötü oldum
Bide uyuyamadim gece 😔
Geçmiş olsun daha önce kurdeşen oldunmu yoksa,kızımdada vardı ilaç .ğne filan geçti sonra,glutensiz beslendi bir ara.
Herşey tetikledi.

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia North River North River Aomine Daiki Aomine Daiki @Elhan

Kahvaltı 07.30
1 muz
1 b süt

Öğle 11.45
1 yumurtadan menemen
2 d chialı tambuğday
2 kayısı

Ara 15.20
2 karabuğday patlağı
2 hurma
1 tk fıstık ezmesi

Akşam 20.00
1 kase mantarlı tavuk sote
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Su 2 lt

Spor
1 saat reformer pilates
Adım 8.190
Canım çok güzel menünde sporunda. Cuma buraların yıldızı biz olacağız 🤩🤩🤩

Eklentiler

• CEAC84C4-EF2C-4DFD-A3F8-7B8F57354C34.webp
    CEAC84C4-EF2C-4DFD-A3F8-7B8F57354C34.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 28

Bugun
Kahvalti
İyiyim sağol canım :KK60: :KK60: geçmiş olsun canım 😍
erenmothers erenmothers Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Sabah 8
Peynirli dereotlu omlet, yeşil zeytin, sövüş domates, salatalık, kapya, marul, mor lahana ve çay

Ara 11.30
Sütlü Türk kahvesi
5 ceviz

Akşam 17.00
Fırın çupra, marul salatası, soğan salatası, turp, sarmısaklı avokado ve sade soda

Su 3 litre
Eki Görüntüle 3063354
Afiyet olsun ortaaammm balıklar şifa olsun 🤗🤗🤗🤗
Hayırlı sabahlar 🌝🌝🌝
Hayırlı sabahlar ablacım 🥰🥰🥰
Günaydınlarrrr :KK24:
Günaydın şeker kız 🍭😍😍😍😍
Gunaydin kizlar
Dunki adimlarim anca bukadar :KK43:
2 gundur başım ağrıyor regl olucam olmadim daha
Ilac almamak icin direndim 3.gun oldu bugun şimdi aldim basil catliyo
Günaydın canımm🤗🤗geçmiş olsun kuzum 😘
Günaydın tatlım 🥰🥰🥰
Çok kötü oldum
Bide uyuyamadim gece 😔
Çok fena olur ya geçmiş olsun canım yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi
Günaydınlar hanımlar :KK200: :KK200:
Günaydın canablammmm 🤗🤗🥰🥰😍😍❤️
Günaydın kızlar :KK68: :KK68:
Günaydın tatlış kaptanımmmm ❤️❤️🥰🥰😍😍

Back
X