• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.

Ya ilaç tedavisi dedi ama çok faydalı olmazmış. Ya da eps ablasyon diye bir işlem yapılıyormuş o çok daha etkili ama kolay bir işlem değil siz düşünün taşının kararınızı verin dedi
Yaa kuşum geçmiş olsun çok

Çıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.

Ya ilaç tedavisi dedi ama çok faydalı olmazmış. Ya da eps ablasyon diye bir işlem yapılıyormuş o çok daha etkili ama kolay bir işlem değil siz düşünün taşının kararınızı verin dedi
Hangisi seni daha çabuk iyilestirecekse o yol kolaylaşır inşallah. Çok geçmiş olsun canım 💙

Ben bişey itiraf edeceğim 🙈 pazartesi salı cısları yazmadım menülerime burdaki ve bu sabah 73.4 gördüm cuma +300 gr 😮
Bugün yeni diyete başladım diyebilirim ve açlık var 😃
_ASTRAL_ _ASTRAL_ kaptancım söz bugün yarın dikkat ediyorum bana iyi gelen düzenimde

Zipzip- Zipzip- ım cuma günü sarıya geçerim olmadı, adım atıyorum en azından 🤗

Tatlım hemen blokaji kaldırıyoruz.
"Bugün dünden daha şanslıyım" de....
Parmaklarını boynunun bitimindeki köprücük kemiklerine ritimle vur...sonuca inanamayacaksin . ...
Tamam yaptım😍Ben aslında hiç negatif değilimdir ve merküre filan inanmam, esprisine diyorum onları. Ama bişey kırılınca hemen nazar geliyo aklıma🙈
Normal diyetten daha çok zayıflıyorsun...harika şekil alıyorsun arkadaşım dört derste efsane oldu. Para sıkıntısı yüzünden erteledim. Az kaldı vizyona girecegim ben de :KK73: :KK73:
Ben de 8 ders alıcam şimdilik, daha az paket yok 😄iyi iyi faydası olmasına çok sevindim😍
Canım ben insanların gönderdiği enerjiye daha çok inanıyorum olumsuzlukları bazen çekiyoruz o yüzden böyle düşünmeyi bırakman gerekiyor bence. Şimdi derin nefes al... Elhoş un dediğini yap. Ve cok mutlu bir gün olacak deyip kendi etrafında 3 kez dön. 😊 (dönme kısmını gülümsemen için yazdım.) 🥰😘
Kesinlikle haklısın, zaten çok da ciddi değilim merkür konusunda , hiç anlamam o işlerden 😄heryerde yazıyo ya ikizler boğa diye bilinçaltıma kodlandı herhal🤷🏻‍♀️Ama cam kırılmasın, orası önemli😁
Aldım güzelim pazar gecesi yatıyorum inşallah 🧡
Ne içindi bu test Fesangım, baş ağrın için mi?
Selam kızlar doktora gittim ses tellerim iltihaplanmis:skandal:bahar alerjim ilac ve teller içinde antibiyotik verdi
Geçmiş olsun canım, dikkat et sıcak soğuk içme kaptanım🙏

Ben bişey itiraf edeceğim 🙈 pazartesi salı cısları yazmadım menülerime burdaki ve bu sabah 73.4 gördüm cuma +300 gr 😮
Bugün yeni diyete başladım diyebilirim ve açlık var 😃
_ASTRAL_ _ASTRAL_ kaptancım söz bugün yarın dikkat ediyorum bana iyi gelen düzenimde

Zipzip- Zipzip- ım cuma günü sarıya geçerim olmadı, adım atıyorum en azından 🤗
😄Neyse, zararın neresinden dönsek kardır. Onları arkanda bırak canım🥰

Tamam yaptım😍Ben aslında hiç negatif değilimdir ve merküre filan inanmam, esprisine diyorum onları. Ama bişey kırılınca hemen nazar geliyo aklıma🙈

Ben de 8 ders alıcam şimdilik, daha az paket yok 😄iyi iyi faydası olmasına çok sevindim😍

Kesinlikle haklısın, zaten çok da ciddi değilim merkür konusunda , hiç anlamam o işlerden 😄heryerde yazıyo ya ikizler boğa diye bilinçaltıma kodlandı herhal🤷🏻‍♀️Ama cam kırılmasın, orası önemli😁

Ne içindi bu test Fesangım, baş ağrın için mi?

Geçmiş olsun canım, dikkat et sıcak soğuk içme kaptanım🙏
Uyku apnesi için minnoşum

Back
X