• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim ♥️

Hayirli sabahlar ablacim♥️

Günaydın Elhoşumm ♥️

Günaydın migim♥️

Günaydın canim ♥️

Günaydın pastelfitim ♥️
Günaydın🥰
Güzel menü canım
Teşekkür ederim canım 😍
11.05.2022

10::0
Bir avuç kuru siyah üzüm

12:00
1 büyük tabak salata
Biraz bulgur pilavı

16:30
1 büyük tabak kabak detoks

Su 2 lt

Spor
7756 adım

Zipzip- Zipzip- @Cordelia @North River pastelfit pastelfit
Ortim tam gaz geliyo😍afiyet olsun
Ayyy kıyamam küçük dilime 🤭🤭
Bence de kıyma🙈
Cnm ben de flexibility challenge diye bir video vardı onu yapayım daha önce yapmıştm 😘 biraz uzun sürüyo ama dayanabildiğim kadar 😘

Cnm ilacın kaşıntına iyi gelmedi mi :KK43: geçmiş olsun

Kız zaten detoks kalorisi alıyormuşsun :KK66:
Yok aşkım yaa🙈5 gündür wc’ye çıkamamıştım, dün artık yemek yiyemedim😭neyseki bu sabah doğal yollardan çıktım, yoksa bendeki iştah kalori tanımaz😂
Kilo bildirimimi şimdi yapıyorum, akşam okulda nobetciyim.

Eki Görüntüle 3064507

Geçen cumartesi 58.6

Daha çok su içmem lazım

Zipzip- Zipzip- canım ben yine takımlarda olmayayım kilo menü bildirimi yaparım
@Cordelia

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
@
Harikasın tebrik ederim, darısı başımıza😍

Olurmu hiç sakın öyle düşünme bile,daha dikkat edersek hiç sorun değil,hepimiz yaşıyoruz bunu gayet normal.

Yok canim uzmezsin tabi ki
Arada arti geleceğiz ,gelebiliriz onemli olan devam etmek🥰🥰
Teşekkür ederim. İnşallah bir düzen belirlicem. Çok su içen ben bu hafta su içmedim fazla. Bu da bana ödem olarak geri döndü. Bide regl 2 gün kaldı. Önümüzdeki hafta toparlıcam ve eksi gelcem inşallah eminim 🤩

Teşekkür ederim. İnşallah bir düzen belirlicem. Çok su içen ben bu hafta su içmedim fazla. Bu da bana ödem olarak geri döndü. Bide regl 2 gün kaldı. Önümüzdeki hafta toparlıcam ve eksi gelcem inşallah eminim 🤩
Arada olur bunlar gayet normal,hiç canını sıkma bile verirsin yarına.

Şurda iki muhabbet edecektim , benim aslancık kayboldu iki dakikada😂gelir bahar ayları gevşer gönül yayları🤣ille dışarı çıkacakmış , açtım kapıyı gitmiş🙈ara ara yok. Pisi diyorum Mia diyorum gelsene🤦‍♀️Gitmiş öndeki evin kapısında bekliyo, burayı aç diyo bide🤣Neyse 3000 adım oldum😁

Şurda iki muhabbet edecektim , benim aslancık kayboldu iki dakikada😂gelir bahar ayları gevşer gönül yayları🤣ille dışarı çıkacakmış , açtım kapıyı gitmiş🙈ara ara yok. Pisi diyorum Mia diyorum gelsene🤦‍♀️Gitmiş öndeki evin kapısında bekliyo, burayı aç diyo bide🤣Neyse 3000 adım oldum😁
Rabbim nesenizi bozmasın

Hahahhaha ay sesli güldüm sınıfta 🤣🤣🤣🤣
Neden gülüyosun😂az yer, hiç evden kaçmaz, gece 4’te asla bağırmaz, fit bi görüntüsü var, tam bir aile kedisi🤣

Eklentiler

• 1839829D-FF27-4680-A9DC-9B5B8D37E314.webp
    1839829D-FF27-4680-A9DC-9B5B8D37E314.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 43
Bak gördünmü mia sayesinde adımlar bile atılmış :KK53: :KK53:

Back
X