• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip-

Valla çok zor çektim ışık parlıyor ekran devamlı değişiyor 😅😅 haydi bismillah bakalım
Hadi hayırlı olsun canım 😍

Anaaa sen de mi burdasın 😍😍 hoş buldummmm 😍😍
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandııık :KK71:

İştahım çok açık değil de bu ara hastane işlerim çok menü ayarlamam zor olabilir diye düşündüm kuzum
Ayy tamam canım 😘 önemli olan sağlık tabi 💚

Kaptanim ben aktif olamıyorum. Şuanki ruh halimde diyete uygun değil bir süre buralarda olmayacağım. Yarin sabah tartilip yazarım kilomu
Tamam canim ama cok fazla uzaklasma arada sohbete gel🥰
Bizim komşu kızı parkta salıncakta sallanırken küçük torunun burnuna çarpıyor, burun açılmış, yüzü kan içinde kalmış.
Hemen ambulansla hastaneye getirdiler, hastaneye gittik, acilin önünde bekledik.
Tedaviyi yapıp eve yolladılar.
Bize gelin beraber bakalım küçüğe dedim.
Şimdi gözdeler, gece dönüşümlü bakacağız.
Torunu yüzü gözü kan içinde ağlarken görünce içim parçalandı, bacaklarım tutmadı.
Rabbim kimsenin evladına böyle şeyler yaşatmasın, çok zor çok 😔
Cok gecmis olsun ablacim 😔😔
🍃carşamba menusu

sabah 11.00 biberli yumurta,domates,2 dlim peynir salatalik,2 dlim ekmek
ögle 15.00 4 yk kısir 2 yk eriste yogurtt
18.00 leblebi , bitki cayi limonlu adacayi naneli 1 kucuk cikolata
su 1.5 lt
1922 adim .. kayda deger degil biraz yogun bir gundu koluma saat takamayacgim .. terasa birseyler ekmistik 💚

🍃persembe menusu

sabah8.00 1 su bardagi sut 1 catal tereyag yumurta
11.00 1 kucuk kase domates corbasi
15.00 4 yk kıymali menemen ,2 dlm ekmek
18.00 leblebi kahve
3968 adım
su .1.5 lt

Zipzip- Zipzip-

@Cordelia

@_Citlembik_

Chedarice Chedarice

@HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canim ♥️
Günaydın kızlar ❤️❤️
Günaydın canim ♥️
Günaydin
Dün çok şükür gayet iyiydim
Kaşınma istegi olsada kaşınmadim zor dayandim olsa çok zordu
Hap işe yarıyo gibi bakalım
Gece rahat uyudum 🤗
Şimdi tartıya çıkıcam ama korkuyorum 🥺🥺🥺
Günaydın canim ♥️
Günaydınnn heycanla tartı sonuçlarınızı bekliyorum :)
Günaydın canim ♥️

Lahmacunda antep😻😻

Harikasınız:halay::halay::halay:

6 lar sana çok yakıştı:KK76::KK76::KK76: Eniste ne yapti🤣🤣

Bildirimlerin güzelliğine bak. Süpersiniz:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tebrikler:KK54::KK54::KK54:

🥳🥳🥳🥳🥳

Yeşil takıma neden geçiyorsun? Devam et masterfite. Kaptan olarak estir bir 2-3 kilo daha gönder gitsin😻😻😻
Teşekkür ederim canım 💙 senin kiloyu bulamadım ama :confused: lahmacun konusunda haklısın Antep bir numaradır :süslü:Antepli olarak gururluyum tabi ki de

Bildirimlerin güzelliğine bak. Süpersiniz:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yeşil takıma neden geçiyorsun? Devam et masterfite. Kaptan olarak estir bir 2-3 kilo daha gönder gitsin😻😻😻
Teşekkürler kaptanım 😍

Masterfitte adım zorunluluğu var açıkçası kaptanlıkla da pek alakam yok 🤣

Eki Görüntüle 3064983
Geçen cuma 70,6
Pzt :70,5
Bugün 70,2
-400
😩😩😩
Regl henüz bitmedi 🤐
Ekside olman guzel tebrik ederim canim♥️
Günaydın kızlar💕
Günaydın canim ♥️
Tartım ektedir. Sabah saati ve regl gecikmesi ile yapabildiğim bu kadar. Yarın diyetisyen randevum var, geçen hafta gidemedim yüzüm yoktu😂
Eliminasyon diyetine başlayacağız. Ben 2 aydır diyet listeme hiç uymadığımı farkettim o yüzden bu her istediğinden sınırlı ye faslını kapatıp "az ye ulan hayvan"dönemine geçmeyi planlıyoruz 😂
Can aydoğmuşu bilenleriniz vardır, astrolog. Bugün 15.30 ile 16.30 un diyete başlamak için çok uygun saatler olduğunu söylüyor. O zaman başlayıp vucudumuza iyi gelmeyen seyleri yemezsek çook etkili sonuçlar alacakmışız😀

Herkesi öper koklar günlük hayat koşuşturmama başlarım efendim
Gecen haftaya gore eksin harika regl ve sabah siskinligi olmasa 7 leri bile gorurmussun🤩🥰🤩

Ekside olman guzel tebrik ederim canim♥️

Günaydın canim ♥️

Gecen haftaya gore eksin harika regl ve sabah siskinligi olmasa 7 leri bile gorurmussun🤩🥰🤩
Teşekkürler kaptanım, yine bütün polyannalığın üstünde😀 7leri görmek için 1.5 aydır bekliyorum. Artık neyi bekliyorsam acaba. O 7ler görülecek!!!

Zipzip- Zipzip- _ASTRAL_ _ASTRAL_
Dün gece spordan sonra atıştırdım 🤗 ben sarıya geçiyorum kaptancım riske atmayım bu hafta 😘
Geçen cuma 73.1 bugün 72.7 fark -400 gr %0.55 😘

2022-05-13 10.07.11.webp

Back
X