Hayırlı cumalar canımHayirli cumalar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar canımHayirli cumalar
Zeynep'imHayırlı cumalar canım![]()
Tamam Elhoşumm sariya ekledimTeşekkür ederim bitanembu hafta sarı takımda yarışmak istiyorum.
![]()
![]()
Xiaomi aldım ben en son onu kullanıyorum fena değil gibi kırılırsa ondan al olmazsaMaşallah hafızaya bakaynen diğeri kırıldı bunu aldım ama bu da çok sağlam değil gibi hayırlısı bakalım. Kaç adım atmam lazım ona göre düşüneyim canım
![]()
Sen aldın mi saatTamam Elhoşumm sariya ekledim
Xiaomi aldım ben en son onu kullanıyorum fena değil gibi kırılırsa ondan al olmazsa
En fazla 8.000 adim cumartesi pazar pazartesi sali Çarşamba 5 gun adim atiyoruz![]()
Spor yapsam daha da eksi olurmuşumSüper tebrik ederim çok güzel bireksi olmuş.![]()
![]()
Sağol canımHayırlı olsun başlangıcın.![]()
Sıkıntı yok bozacım verirsin merak etme.Ben dün 10 dakika orta tempo dans etmistim. Yazmayi unutmusum.Puan hesabi icin diil de hani, neler yedim, neler yaptim da zayifladim misali
Zipzip-
Cordelia
HanimKelesimiGetir
Prensesimm nasılsınZeynep'im![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
Ödemin cogunu atmissin canim tebrik ederim
Kaptanım gayet güzelGeçen cuma 66 kg. 250 gram eksi![]()
Tamam canım 8000 adım atarım inşallah. Menü paylaşımı zorunlu mu?Tamam Elhoşumm sariya ekledim
Xiaomi aldım ben en son onu kullanıyorum fena değil gibi kırılırsa ondan al olmazsa
En fazla 8.000 adim cumartesi pazar pazartesi sali Çarşamba 5 gun adim atiyoruz![]()
Aynen bende lesli3yapıyorum arada yapamıyorum gerçide ciddi adım sayııs oluyor ondada,5bin adıma yakın nerdeyse.Spor yapsam daha da eksi olurmuşum
İnsaallah ama yarım aydır gıdım gıdım veriyorum. Saglik olsun ama 19temmuzda69 umSıkıntı yok bozacım verirsin merak etme.
Guzel eksi tebrik ederim canimEki Görüntüle 3065114 Geçen cuma 77.9
Bugün 77.3
Fark -600
Yeşil takımda devam
Zipzip-
HanimKelesimiGetir
Cordelia @19Temmuzda69um
Tamam fesangim ekledim MasterFiteZipzip- heyyyyyy zıpzıpım
Ben her hafta olduğu gibi yine fikir değiştirdim beni masterfit'e yazar mısın 300-500 vereyim bir şeyler, sarı takımda olunca çok fena yiyorum
Eksidesin yinede tebrik ederim canimDün akşam büyük cısslar yaşandı utancımdan giremedim kk ya
Cuma 66.2
Pazartesi 65.7
Bu cuma 66.0
-200 gr ama dün gecenin etkisinden oldu
Zipzip-
Cordelia
HanimKelesimiGetir
Tamam canim yesile ekliyorum
Günaydın kaptanimGünaydın![]()
Kuzu aldınmı saatini yoksa güle güle kullanTamam Elhoşumm sariya ekledim
Sagol tesekurlerGuzel eksi tebrik ederim canim
Tamam fesangim ekledim MasterFite
Eksidesin yinede tebrik ederim canim
Tamam canim yesile ekliyorum
Günaydın kaptanim![]()
Geç olsun güç olmasında bozacımİnsaallah ama yarım aydır gıdım gıdım veriyorum. Saglik olsun ama 19temmuzda69 um![]()
İyiyim canım bosver gecmisi 2 sohbet edelimPrensesimm nasılsınben artık geçmiş yapmıyorum.bu aralar da nadir gelip çıkıyorum.sagligin keyfin iyidir inşallah
![]()