• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maşallah 41 kere. ❤️❤️❤️Ben istemiyordum ama öğretmen seçmiş yoksa bizim çocuk normal çalışkan çocuk üstün zeka değil biliyoruz. 😘
Bizimki de degil :D hatta bu aralar çalışmayan çocuk aklı hep parkta bahçede. Zaten öğretmenler seçiyor canim az çok biliyorlar

Tebrikler kırmızı takım ❤️❤️❤️ @_ASTRAL_ tebrikler kaptanım 👏👏👏

Mavişler adımlarınız harika tebrik ederim 💙💙💙💙 North River North River tebrikler canım 👏👏👏

Harikasın kaptanım😍😍🥰🥰

Teşekkür ederim kaptanım ellerine sağlık 😍😍😍
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir adımların kraliçesi canım ablam çok çok tebrik ediyorum 👏👏👏
Yıldızlarım @Kinoalihatun Cordelia Cordelia @_ASTRAL_ @Migim tebriklet canlar ❤️❤️❤️

Teşekkür ederim kaptanım :KK60: :KK60:

Teşekkür ederim ablammm 🥰🥰🥰bende seni canı gönülden tebrik ediyorum çok çok öpüyorum ☺️🤗🤗

Teşekkürler tatlımmm bende seni tebrik ediyorum 👏👏👏🥰🥰🥰

Hayırlı cumalar canım 🥰🥰🥰

Olsun bebeğim verirsin haftaya inşallah 😍😍

Harikasın bal kaptanım 😍😍😍

Teşekkür ederim canımmm 🥰🥰🥰
Bende sana teşekkü ediyorum canısı çok sağol :KK200: :KK200: :KK60: :KK60:

Benim de karman corman oldu. :confused: alintilardan yolumu bulmaya çalışıyorum. :ıslık:eşimi çok şükür cumaya gönderdim yoruyor adamı :KK62:
Ben bebisi uyuttum. Şimdi evi topladım hoppala cuppala . 1 saat sonra oglumu alıp anneme gideceğim geçen hafta kutlayamadim anneler gününü hastaydik

Screenshot_20220513-125021_Mi Fit.webp

Zipzip- Zipzip-

Back
X