• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip- senin kullandi gin adim programi ne acaba, sinir oldum. Avmde dolastik kac saat orada gecti. Adima ara ara baktim. İlerlemiyo ciktim girdim. Devam ettirdim. 1.930 suan. Saka gibi ya mahfoldum.
Telefonun kendi uygulamasi var canim
Samsung health kullanıyorum
Google fit ya da baska bir adim sayar programi indirebilirsin

Burnumu ta alın kemiğinden koparıp atmak istiyorum😡 Tam anlamıyla;
4C274192-A114-48DC-801D-087BB1BAC4A9.webp
Kahve içeyim de az rahatlayım bari.

Selamlar
Telefonum ışık gittiydi yaptırmaya 700 lstendl pazartesi yapılacak ..
Ben adımları ötesinde olunca ara verdim hepsi otekindeydi 😭 telefon gelince masterfite geri döneceğim
Bide biraz toparlanam lazım ramazandan bu yana toparlamaya çalışıyorum

Selamlar
Ben adımları ötesinde olunca ara verdim hepsi otekindeydi 😭 telefon gelince masterfite geri döneceğim
Selam canim♥️
Adım İçin bilekligin vardi oda mi bozuldu

Amber bosanirken aldığı 7 milyon dolara iki yere bağış yaptığı soyleniyordu ama bağış yapmadığı yalanı ortaya çıkardı
Bide johnnyi elon Musk ile aldatmış
Takibe aldım
johnny depp benim çocukluğum, gençliğim, yetişkinliğim. Çok severim, her filmini izledim. Şiddetin hiçbir türlüsüne eyvallahım yoktur ama bu adam hakkında kızının annesi dahil daha önce hiç böyle iddialar duymamıştım. Eğer bahsedildiği gibi bir insan olsaydı yapımcısı/oyuncusu/set çalışanına daha egoist yaklaşırdı ve buuunnnccaaa filmde oynayamazdı diye düşünüyorum. Amber tam bir şovmen bence😒

Selamlar
Her zaman bekleriz canım. Sensiz masterfit olmaz. 🤩

Selam kızlar 🥰🥰
Hindistan cevizi yağı aldım ilk defa bu yağ ile kahve yapıyordunuz galiba nasıl yapıyoruz Türk kahvesi pişirirken içine mi koyuyorum yoksa piştikten sonra mı birde ne zaman içiliyor 🙈
Selam canim ♥️
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablanin mesajlarından bulup geleyim 🥰🥰

Back
X