- Emoji Skoru
- 13.871
- Puanlar
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonun kendi uygulamasi var canimZipzip- senin kullandi gin adim programi ne acaba, sinir oldum. Avmde dolastik kac saat orada gecti. Adima ara ara baktim. İlerlemiyo ciktim girdim. Devam ettirdim. 1.930 suan. Saka gibi ya mahfoldum.
Gecmis olsun canimÇok kötü hissediyorum, baharla beraber alerji de yüklenince hastalığım çok rahatsız etmeye başladı. Kaçarı yok, yarın doktora gidiyorum![]()
Insallah canim
İstemsizce ‘Allam tipe bak. Ben yeyim onun yumuk yumuk göslerini’ diyiverdim
Yerim ben bu minnoşu ne güzel ya maşallah
Ayy cok minik bu![]()
İstemsizce ‘Allam tipe bak. Ben yeyim onun yumuk yumuk göslerini’ diyiverdim![]()
Yerim ben bu minnoşu ne güzel ya maşallah![]()
Evet bide Johnny ambere 50 milyon dolar dava açtı ya amberde johnnyde 100 milyon dolara açtı sence kim kazanır7 milyon tatlı gelmiş olabilir.![]()
Selam canimSelamlar
Telefonum ışık gittiydi yaptırmaya 700 lstendl pazartesi yapılacak ..
Ben adımları ötesinde olunca ara verdim hepsi otekindeyditelefon gelince masterfite geri döneceğim
Bide biraz toparlanam lazım ramazandan bu yana toparlamaya çalışıyorum
johnny depp benim çocukluğum, gençliğim, yetişkinliğim. Çok severim, her filmini izledim. Şiddetin hiçbir türlüsüne eyvallahım yoktur ama bu adam hakkında kızının annesi dahil daha önce hiç böyle iddialar duymamıştım. Eğer bahsedildiği gibi bir insan olsaydı yapımcısı/oyuncusu/set çalışanına daha egoist yaklaşırdı ve buuunnnccaaa filmde oynayamazdı diye düşünüyorum. Amber tam bir şovmen benceAmber bosanirken aldığı 7 milyon dolara iki yere bağış yaptığı soyleniyordu ama bağış yapmadığı yalanı ortaya çıkardı
Bide johnnyi elon Musk ile aldatmış
Takibe aldım
Her zaman bekleriz canım. Sensiz masterfit olmaz.Selamlar
Telefonum ışık gittiydi yaptırmaya 700 lstendl pazartesi yapılacak ..
Ben adımları ötesinde olunca ara verdim hepsi otekindeyditelefon gelince masterfite geri döneceğim
Bide biraz toparlanam lazım ramazandan bu yana toparlamaya çalışıyorum
Selam canimSelam kızlar
Hindistan cevizi yağı aldım ilk defa bu yağ ile kahve yapıyordunuz galiba nasıl yapıyoruz Türk kahvesi pişirirken içine mi koyuyorum yoksa piştikten sonra mı birde ne zaman içiliyor![]()