• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O kadarini bilmiyorum ama ben de filtre kahveyi farkedenlerdenim. Bi tik bastiriyor beni. 😳
Hemde çok sağlıklı. Öhöm öhöm, araştırma delisi bir insan olarak sizinle bilimsel bir takım kahve olaylarını paylaşayım. Suda çözünmeyen kahveler (filtre kahve, Türk kahvesi gibi) dozunu abartmadığınız sürece psikolojik ve fiziksel olarak insan sağlığına faydalı oluyor. Ama suda çözünen kahveler bir takım kimyasal işlemlerden geçtiği için tercih edilmemeli diyor uzmanlar. Bu da böyle bir bilgi olsun.

İç iç😊 inanılmaz enerji veriyor ve iştah kapatıyor. Ben genelde özellikle ketojenik diyet yaptığım zamanlarda spordan önce ya da akşam yemeğinden sonra açlık hissettiğimde içerdim. Ama garanti veriyorum, sabah içtiğin kahve sana deli gibi enerji vermekle kalmayıp açlığını 2-3 saat öteleyecek 😉 yalnız yağ olduğunu da unutma, kalori var içinde, o nedenle 1 tk açma bence
Bilgiler için çok teşekkürler canım şimdi deneyeceğim 🥰🥰🥰🥰
Hemde çok sağlıklı. Öhöm öhöm, araştırma delisi bir insan olarak sizinle bilimsel bir takım kahve olaylarını paylaşayım. Suda çözünmeyen kahveler (filtre kahve, Türk kahvesi gibi) dozunu abartmadığınız sürece psikolojik ve fiziksel olarak insan sağlığına faydalı oluyor. Ama suda çözünen kahveler bir takım kimyasal işlemlerden geçtiği için tercih edilmemeli diyor uzmanlar. Bu da böyle bir bilgi olsun.
Harikasın 🥰

Ben tarafsız izliyorum ama kadın kayıtlarda daha kötü. Adım sinirliyim gideyim diyor kadın kavgadan kaçıyorsun diye üstüne gidiyor. Yav bırak gitsin sal ipini. Uyuşturucu kullanıyormuş adam ee kullanıyor ayrıl. Bağımlılık bu kavgayla bırakmaz ki.
Bide aşk gunluklerl yazmış
Amber halaaa ama hala johnnye asikmiss
Pehhh😏😏
Bide amber gözlerime bakmasın diye sorguya gözlük kullanıyormuş Johnny 😁😁

Sagol . Pskoloji demisken panik atak vb (ben de baslangic var da) nescafe vb iyi gelmezmis. Cafein..Cikolata falan aniden kan sekerini yukseltiyor

Aynen bende de var o, evi süpürmeyi anca bitirdim resmen. Hava kararmadan silsem başka da birşey istemiyorum bugün
ben de bugün biraz iş yaptım bin bir nazla. hep yorgun hep halsiz. psikolojik mi yoksa demirden mi bilmiyorum.
duşa gir yemek ye falan zaman geçti. şimdi elime çayımı aldım oturuyorum.

Çok kötü hissediyorum, baharla beraber alerji de yüklenince hastalığım çok rahatsız etmeye başladı. Kaçarı yok, yarın doktora gidiyorum😒
bende de alerji var. sinir bozucu. keçiboynuzu özü iç canım iyi geliyormuş.
Burnumu ta alın kemiğinden koparıp atmak istiyorum😡 Tam anlamıyla;
Eki Görüntüle 3070652
Kahve içeyim de az rahatlayım bari.
yaaaaaaaaaa :confused::confused::confused: bu kupadan istiyorummmmmmm :rolleyes:

Ayyyyyyy :nazar: cnm eldivenle mi alsan koku değişiyo muhabbeti var ya 🤗 yani ne kadar süre geçmesi lazım bilmiyorum gerçi sen de araştırmışsındır 😘😘

İstemsizce ‘Allam tipe bak. Ben yeyim onun yumuk yumuk göslerini’ diyiverdim 🤪
Yaa enerjin çok tatlış senin 😍 bi de yaşam enerjin fazla maşallah :nazar:
Burcun ne 😀

Selam kızlar 🥰🥰
Hindistan cevizi yağı aldım ilk defa bu yağ ile kahve yapıyordunuz galiba nasıl yapıyoruz Türk kahvesi pişirirken içine mi koyuyorum yoksa piştikten sonra mı birde ne zaman içiliyor 🙈
Canım ben çok severim😍 kurşun geçirmez kahve deniyor. 1 çk pişerken ekle içine. Ben genelde filtre kahveyle kullanıyorum. 1 tk atıyorum 1 kupaya, blender da iki bızz yapıyorum. Aynen hindistan cevizi aromalı gibi oluyor. Yağ üste çıkıyor diğer türlü, pek hoşuma gitmiyor.
Ay ben de konserve olan hcevizi sütünü dondurmuştum kalıpta, şimdi içine attım içiyorum :kahve:

Selam, cumadan beri kg veremedim. Yine sinirliyim😳 kaldi 4 gün🥺 söz verdim zaten artik cok takmicam 😩😩
Sakin ol şampiyon 😆 bak dün 2 bin üstüydü di mi cuma da dondurma vs vardı
Bu sabah sabit olman harika bence :KK8:

ben de bugün biraz iş yaptım bin bir nazla. hep yorgun hep halsiz. psikolojik mi yoksa demirden mi bilmiyorum.

yaaaaaaaaaa :confused::confused::confused: bu kupadan istiyorummmmmmm :rolleyes:
Canım bıraksan artık şu ilacı :bicak:

Sakin ol şampiyon 😆 bak dün 2 bin üstüydü di mi cuma da dondurma vs vardı
Bu sabah sabit olman harika bence :KK8:

Canım bıraksan artık şu ilacı :bicak:
İlk cümlen gülümsetti beni😍 sabit diil 100 gram😇 bugun de aksam yemegi yok bana😳 sen naaptin. Eksildin mi hic:skandal:

Ayyyyyyy :nazar: cnm eldivenle mi alsan koku değişiyo muhabbeti var ya 🤗 yani ne kadar süre geçmesi lazım bilmiyorum gerçi sen de araştırmışsındır 😘😘

Yaa enerjin çok tatlış senin 😍 bi de yaşam enerjin fazla maşallah :nazar:
Burcun ne 😀

Ay ben de konserve olan hcevizi sütünü dondurmuştum kalıpta, şimdi içine attım içiyorum :kahve:
Tam bir boğayım canım😊 ama benim yaşam enerjim insan, doğa, hayvan, evren sevgisinden geliyor. Sevmeyi çok seviyorum🥰 önce kendimi sevmeyi benimsedim vakti zamanında, öyle olunca bir problemle karşılaştığımda ‘amann boşver’ deyip geçebiliyorum. Benimle aynı masaya oturanlar ilk muhabbette şaşıp kalıyor, normalde dışarıdan bakılınca yanıma yanaşamazlar çünkü, bakışlarımla delip geçiyorum. Ama aslında çok tatlış ve pozitifimdir. Allahım bu nasıl bir kendini methetme 😅

Canım ben karadenizden almıştım ama darlandum yazıp arayınca çiçeksepeti, trendyol hepsinde çıktı 🥰 bak istersen

2 gun olsa iyi. Cuma sabah kilo bildiriyiruz ya. Cuma cunartesi ve pazar 3 gün gecti😳 7 günü ikiye böl. Yolun yarisi gidiyor nerdeyse😳😳
Kafaya takman da tartıyı etkileyebilir. Bence sadece mecbur olduğun günler tartıl. Bazen matematik hesabı tutmuyor, komplike yapımız. Gitmez gitmez, 1 kilo birden gider ödem falan varsa 😊

Back
X