• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün duş alıp doğumgunune gittim, saçım yolda kurudu, muhtemelen üşüttüm, bir de 5 gündür çocuk hasta diye uykusuzum, bağışıklık düştü sanırım. Vucut kırgınlığım, baş ağrım kas ağrım var. Boğaz şişmesi vs de
Çok geçmiş olsun canım. ❤️

Dün duş alıp doğumgunune gittim, saçım yolda kurudu, muhtemelen üşüttüm, bir de 5 gündür çocuk hasta diye uykusuzum, bağışıklık düştü sanırım. Vucut kırgınlığım, baş ağrım kas ağrım var. Boğaz şişmesi vs de
Ah ya o halde cok zorluyordur. İnsaallah gecsin bir an önce 🤲

Dün öğrendim demedim canım Dün baktım dedim bir şey yoktu Bugün senden öğrendim. Dün hiçbir haber yoktu
benim gibi magazin gazeteci ömür bildirdi gupsede teşekkür etti çok gizli tutuyor :D
gazeteci olmak küçükken hayalimdi olmadim olamadim. ama magazini çocukluğumdan bu yana takip ediyorum.
hep salsa ve twenty dergiler alirdim... şimdi oda yok. ah be ne güzel günlerdi. bide heygirl dergisi alirdim.. magazin dergileri favorimdi... hala içimdekini öldürmedim gerçi halaa da ediyorum :D

Ah be migim deger mi su mesaja 4 uzgun emoji koymaya🤗
ben bi hafta diyetimi yapıp birakiyorum çok kolay pes eden biriyim... ama 70 kgya kolay inmedim tabi çok zor verdim burdakiler beni iyi bilir bozacim:)

Tam olarak ne yaşadınız bilmiyorum canım ama bende ne zaman ailesiyle görüşsem modum düşüyor yapmacık davranmaktan yoruluyorum. Ama eve gelipte bu durumu devam ettirmiyorum kendi zihnimde bu konuyu kapatıyorum yoksa hem mutsuz oluyorum hemde eşimle tartışıp evin huzurunu da bozuyorum. Sana önerim sadece kendine odaklan ve kendi mutluluğun için bir şeyler yap 😘 düşünüp durduğunda diyette yapılmıyor sporda bu kilolar kalıyor kendimizi mutsuz etmek için bir sebep daha ekleniyor 💚💞
Çok haklısın canım sudan bir sebepti ama yılların birikmişliği olunca bazen çekilmiyor ama hallettik şükür kocam kişisi özür diledi oturup konuşunca hatasını anladı konu kapandı 😉

Back
X